Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (6)
Raspunsuri - Pagina 16
Ioanact spune:
Hristos s-a Inaltat!
Denisa eu o tin cu o mana (ridicata) tinuta de piept si subrat si cu cealalta o spal repede pe spate, nu stiu cum sa-ti explic.
O sa-l pun pe sot sa faca o poza.
Acum am vazut cum a explicat Roxana, exact asa procedez si eu.
GabyHila multumesc! (Cu ocazia asta si celorlalte mamici care i-ati urat de bine mamei mele!)
Intr-o zi (cand am facut tortul si tb sa fac frisca) a adormit Justina numai cand a auzit mixerul (fiind treaza) , invers nu..am dat cu aspiratorul in camera in timp ce ea dormea si a tresarit de numa'.
Bumbitza si la noi Justina plangea cand o puneam pe prosopel...dar am "descoperit" ca daca e hranita inainte nu mai plange dupa ce o scoatem din apa.
De ex aseara nici nu ii era foame, a supt un pic si a adormit.
miria_cristina legat de kg, am 73. Tb sa dau 3-4 kg sau m mult..off si eu ziceam ca am ajuns la kg inainte de sarcina.
Ce cantitate de lapte (NAN) ii dai? si la cat timp cere? Poate e pragul de crestere: 2,3,4 sapt..asa am patit si noi la 2/3 sapt.
Cata imi pare rau ca ai avut copii bolnavi. Sper sa-si revina si Ioana sa doarma mai bine.
Citat: |
citat din mesajul lui nibi_niki Ioanact,la multe lunite Iustinei(cu intarziere,scuze)si o pt mama ta. |
POZE RECENTE
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
Ina_3040 spune:
neata fetelot, multumim tuturor pt urarile adresate, la fel va doresc si voua! raportam si noi un bebe cam plangacios, cu reflux gastric, cu dat lapte afara cu jet dupa mese, cu plans aproape la fiecare part... un baiat sensibil ce mai. am observat pe forum ca parca ne plangem mai mult mamele de baieti decat cele de fete, or fi baietii mai sensibili.
avem 5750 de grame, saptamana viitoare mergem la doctor la control, sper sa i se regleze digestia cat mai repede ca tare e necajit cand ii vine laptele acru inapoi.
la capitolul baie eu nu i-am facut niciodata singura si de clatit il clatesc cu dusul pe cap, tati il tine si eu il clatesc peste tot.
Ioana, multa sanatate mamei tale!
Ina mamica fericita de printisor Robin Sebastian 15/03/2010
http://picasaweb.google.com/ina3040/RobinSebastian#
briza_marii spune:
Miria si eu tot cu NAN1 am inceput si la fel era f constipat se scremea saracul de se invinetea la fatza si urlaaaa..si facea kk asa ca niste cacareze de oaie, plus ca nu imi dormea mai deloc (daca va amintiti ca ma plangeam ca nu doarme nici ziua nici noaptea ci statea cu ochii deschisi). Apoi, o prietena mi-a zis de faza aia ca NAN contine taurina si de aia e agitat. Noi am schimbat pe Topfer - Lactana Bio 1, ca am vazut ca toata lumea zice ca e cel mai apropiat de laptele de mama. De atunci face kk zilnic in jurul orei 6!! Mai, da' zici ca are ceas la fundulet!! Tot i-am explicat eu sa faca si el mai pe la 8 sa ma trezesc si eu..el nimic..Si uite asa, cat el face, eu ma duc dau drumul la apa la baie, pregatesc prosop, crema de fundulet...iau 3-4 guri din cafeaua pregatita de seara.
Dayanara zi asa, iti trezesc amintiri!! ..Eu nu stiu dc mai am curaj sa fac bb2..ma tot gandesc ca o fi zis DD.."a avut o sarcina usoara..hm!..las ca ii dau un bebe agitat..ca sa simta si ea cum merge treaba asta!"
Ioana ai renuntat la Debridat?? Bien ca fetita ta primeste suzeta..al meu doar cand e f obosit si nu reuseste sa adoarma o mai ia, dar si atunci numai daca ii pun putina glicerina pe ea..altfel cand i-o dau zici ca acus vomita, si o impinge afara cu limbuta..
Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010)
Ioanact spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dayanara apropo de lapte praf, voi cand pregatiti laptele nu razuiti doza cu un cutit ceva? adica sa fie fix, nu stiu daca ma explic bine, ca eu asa stiu ca se face si asa scrie si pe cutie, daca e prea mult se poate depunde pe ficat etc, intreb ca am citit la alt club ca nu se razuie roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006) POZE AMr...4kg |
Da! Cand ii m dau lapte praf Justinei, asa procedez..razui cu un cutit (masura si cutitul gasite in cutie). Ma refer la laptele NAN, nu stiu la celelalte cum sunt.
POZE RECENTE
Ioanact spune:
briza_marii al doilea poate fi mai cuminte.
Si eu m-am chinuit cu Ioana, deoarece plangea..dar cu Justina uneori nu o simt ca e in casa.
Referitor la scaune, Justina face in somn' adica cu ochii inchisi, face si adoarme..daca nu sunt langa ea nu stiu daca a facut, doar daca miroase si cand se trezeste o schimb.
POZE RECENTE
Ioanact spune:
LA MULTE LUNITE SI ANISORI, Alexandru de mami Dianami (primul iepuras care a implinit 4 lunite) ! pt Vlad Alexandru si Alex Cristian (pt cele 2 lunite) !
POZE RECENTE
dayanara spune:
da fetelor, deci se razuie, nu conteaza cu ce, ideea e sa nu punem asa din ochi, merci de raspuns
briza la al doilea nu va mai fi asa
ina imi pare rau de robin, dar lasa ca va creste el si cand va incepe sa stea in fundulet nu va mai avea probleme
majoritatea, de fapt toti au reflux, e normal,datorita pozitiei , organelor care nu.s inca maturizate, chestia aia care.mi scapa acum cum se numeste intre stomac si esofag nu e inca inchisa, problema apare doar la unii care au arsuri, nu toti au arsuri cand le vine laptele inapoi
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE
AMr...4kg
miria_cristina spune:
IOANA - Eu ii dau lui bebe cam 120gr din care uneori bea tot alteori bea cam 90 si in scurt timp il vrea si pe restul.
ROXANA - Eu nu razui nimic cand pun laptele scutur lingurita pana este rasa si gata. Cantitatea de lapte dizolvata oricum e potrivita pentru ca si apa de multe ori nu este fix pe gradatie.
Ideea e cand citesti prospectul sa respecti dozajul, sa nu exagerezi nici dandu-i concentrat, dar nici diluat.
Cat poate influenta, asta in caz ca se mai intampla, 1 mg de LP?
Cat de exagerata sunt eu si parca de data asta ma indoiesc de vreun efect secundar.
dayanara spune:
miria eu sunt f atenta si apa e pusa pe gradatie, oricum apa daca e cu 1 -5 ml mai mult nu are nimic, dar laptele da, pt ca se poate depunde pe ficat cum am spus, si constipatia e unul din efectele secundare cele mai usoare in cazul asta
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE
AMr...4kg
honeybaby spune:
Hello
Deci trebuie sa exersez cu tinutul pe mana a bebelunei. Problema e ca o tin pe dreapta ( desi sunt stangace hmmmm) in care am avut branula si ma doare si acum de uneori nu o pot misca. Ma trezesc noaptea in somn de durere cand o misc. Daca nu am avut carcei in timpul sarcinii m-au rezolvat astia la nastere Mama lor
ina - asa am citit ca baietii sunt mai coliciosi , dar nu e o regula.
Nici asta cu primul copil nu cred ca e o regila. Bebeluna e tare cuminte.
Fi mea e tare atipica nu mai vrea in wrap ca nu-i place la inghesuiala, in scoica nu doarme, infasata no way, si cand sta in brate sa suga tot intinsa sta cu mainile pe mine. Cred ca i-a ajuns inghesuiala din burta. Pe de alta parte eu sunt la fel
Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !
Poze & Filmulete Bebeluna