Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (6)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

hai ca reusisem sa mai citesc si eu cate ceva dar s-a trezit domnisoara si acum vrem sa papam si sa incercam sa mai prindem putin din soarele de afara.
va pup, va doresc o duminica placuta si as vrea sa mai intru mai pe seara.

cata mami de STEFAN(9.03.2007) si IOANA(25.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Iar stau si cuget pe aici!

Si cred ca...laptele asta, NAN, pe care i-l dau are o consistenta care nu-l satura si deasta si cere mai des. Este asa subtire de parca e ceai. Copilul asimileaza vad eu, dar cere cam des fata de cat ar trebui, totusi.

Nu stiu ce sa fac, ca mi se pare aiurea sa i-l schimb. Sa nu-l dereglez cumva ca acuma e cat de cat ok exceptand durata scurta intre mese.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_fota spune:

Buna ziuafetelor cam rara ajung dar vad ca unele dintre voi au probleme cu bebeii.Vreau sa va dau uns fat din proprie experienta pt cele care au bebeii comstipati nu-i mai chinuiti cu supozitoare pt ca le stricati funduletu eu am invatat de la fetele de la pufuleti si am folosit de la Humana Milchzucher care este f bun il puteti incerca fara retineri.In legatura cu datu afara al lapticului eu am incercat o perioada cu debridat dar nu am vazut ameliorari sg cale ste sa ii lasati sa pape putin pus la ragait iar dat si daca sunt agitati eu ii dau suzi la a mea pana se calmeaza si apoi iar san si nu le dati mai devreme de 2 ore cel putin pt ca de aia dau afara.Eu una dupa ce maninca nu o ridic imediat ca sa ragaie pt ca da afara o las acolo cateva min si apoi si o pun pe burta mea si o frec pe spate si asa ragaim noi .Sper sa va fie de folos ceea ce v-am impartasit.Va si sa aveti o zi placuta.

de Maria Alexandra 26.03.2010

Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nibi_niki spune:

Neat si de la noi.
Ioanact,la multe lunite Iustinei(cu intarziere,scuze)si o pt mama ta.
Miria.aceeasi pb am eu cu Maria,mi se pare ca mananca mult.O fi vreun puseu de crestere dar o tine de vreo 10 zile asa.
Fetele care dati si biberon cam cat mananca bebeii vostri?

MAMICA FERICITA DE PUI FRUMOS(11.03.2010)
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/
AMR....9KG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

gaby sa ne arati poze de la botez cand poti

miria , stai sa vina ciclu si sa vezi ca incepi sa scazi, asa am patit eu , nu mancam nimic si nu scadeam de 69, credeam ca asa raman

niki acum ii fac 150 de ml, dar nu mananca mereu la fel, de obicei rade 120 la 3 ore de aia i.am marit doza, dar poate manca si doar 60 si pe urma tipa de foame la scurt timp

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE

AMr...4kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

Miria intradevar s-ar putea ca nan-ul sa aiba o alta constistenta fata de alte marci, la mine la 1 luna si jumatate manca din nan cam 120 ml la o masa, dupa ce i-am schimbat nanul manca cam 90 ml din noul lapte, iar acum la aproape 3 luni deabia a ajuns la 120 ml...
legat de constipatie eu am facut o greseala zic eu, am schimbat nanul pt ca avea scaun la 2 zile si toata ziua urla de burta si se face grena la fata si se scremea de unde am trans concluzia ca e constipat si din cauza asta face asa. acum cand a mai trecut cat de cat perioada colicilor realizez ca de fapt se strangea de la colici nu de la constipatie, pt ca si acum cu lapte special contra constipatiei tot la 2 zile are scaun, aceeasi consistenta ca inainte adica normala, iar de plans, scremut se screme insa mult mai rar. asa ca ma gandesc sa va atrag atentia sa nu faceti aceeasi prostie ca mine adica schimbat lapte, supozitoare, daca bebe face kk de consistenta normala, chiar daca mai rar, pentru ca nu e constipatie, asimileaza el mai mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Citat:
citat din mesajul lui GabyHila
Briza iepurile agitila trebe sa ii zicem pruncului tau:)!!!! incearca cu phoenul pe el cand il imbraci!!! la noi tace instant cand aude!!

Pai eu oricum asa ii zic. Mama a crescut 3 fete si vorba aia era mult mai tanara de cand sunt eu acum, nu a sfatuit-o nimeni ce sa faca (bunica era la tara si nu avea timp sa vina la bucuresti) si se descurca. Acum cand il vede pe al meu, se intreaba si ea ce ar fi facut daca ar fi avut un baiat asa ca al meu!!!
Marti merg sa il vada alt pediatru si sa vedem ce ne recomanda pt gazele astea care il termina pe bebelinul meu.
Fetelor, cineva imi recomanda un ceiut "Humana ceai de noapte" sau asa ceva. Cica ea i-a dat dupa ce a facut o luna si ca a ajutat-o f mult pe bebelina la somnic linistit. Voi ati auzit de el?
Dayanara trusou de 2500E?!! Waow..pai..spor la cheltuit, mama!
Niki al meu manaca de obicei 90 dar dimineata si seara mananca 120

Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

apropo de lapte praf, voi cand pregatiti laptele nu razuiti doza cu un cutit ceva? adica sa fie fix, nu stiu daca ma explic bine, ca eu asa stiu ca se face si asa scrie si pe cutie, daca e prea mult se poate depunde pe ficat etc, intreb ca am citit la alt club ca nu se razuie

briza stiu ca e nasol cu plansul, dar mi.e asa drag cand te citesc, pt ca.mi amintesc perfect de ivan, identic cum descrii, de fapt saracul apare in pozele de cand era mic doar plangand:))))

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE

AMr...4kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

IRINA - Si ce lapte ii dai acuma?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

miria ii dau novalac it- e formula speciala pt constipatie
dayanara cutia de nan are o chestie speciala de care razuiesti lingurita, eu la novalac o razuiesc de marginea cutiei.

Mergi la inceput