Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (6)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

ROXANA - In afara de banii de trusou iti mai vin alti bani?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bumbitza spune:

Nafi,m-am bucurat sa aud vesti de la voi! O sa te descurci cu siguranta singurica cu Riccardo. Tare frumusel mai e Mie-mi pare ca seamana cu amandoi, ca si voi semanati unul cu celalalt

Happyjoy nici eu n-am cantar...atata vreme cat bebelina suge bine si o simt la mana cat a crescut, nu-mi fac griji si astept cu nerabdare s-o cantaresc luna de luna.

camy_pus, eu urmaresc cat pot ce se discuta despre protest, pe ambele forumuri...m-am alaturat pe listuta pt luni si sper sa pot ajunge asa cum am zis.
Incerc sa ajung si maine, mi-e un pic complicat ca bebelina are doar o luna jumate si alaptez exclusiv.

Yaia, mie mi-a zis asistenta ca atunci cand vor sari temperaturile de 30grade o sa discutam despre introducerea a putina apa sau ceiut. Asa stiu si eu c anu trebuie nimic altceva decat laptic.
Apropos de asta...eu nu rezist cateodata ca-mi explodeaza sanii si ii mulg si se intampla ca imediat dupa sa se trezeasca bebelina - cam nasol ca nu ia lapticul diluat de la inceput nu? ma tot stresez sa nu moara fata de sete sau sa-i pice prea greu...

Freedelia de stat in sling am inteles ca e ok (desi tot nu-s eu impacata, caci in burtica era in lichid si e altceva), dar de stat in scoica e ok? mie imi pare chinuita tare uneori...

Bluekidoo, petrecere frumoasa si sa vii cu poze cat mai repede!

Lucia, votat pufulet scump tare.

Dayanara, superba Silvana, pupam copanasele ei de grasuna!

Ninocikap imi pare rau de puiut ca are infectie, sper s-o vindecati cat mai repede.

Pup si celelalte fete nenominalizate Revin.

Mada mami de Ilinca frumoasa
Mami si tati te iubesc mult!
http://picasaweb.google.com/madalina.neamtu/Ilinca_primaLunita#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Andra ziceai de meciul de handbal nu? :) stii ca moreniul e "groapa de lei" a handbalistilor si socru`meo e unu din aia ce l-a promovat in draci pe vremurile alealalte. Cand e vorba de handbal, la noi in casa e toata lumea cu ochii cat cepele! cand aveti chef va povestesc pataniile mele cu handbalul :)))

Am vazut pozele Silvanei. Este una in care seamana cu Joy, cand sta intr-o parte!!! Roxana sper ca ii cheltuiesti cu cap da:)))???? daca intra lumea de tot in criza si tu ai cheltuit toti banii?:))))

Honey eu o clatesc cu dusul. O aduce Bogdan, eu dau drumul la dus si pun pe ea pe cap si i se duce pe tot capul. s-a invatat, nu comenteaza.

Briza iepurile agitila trebe sa ii zicem pruncului tau:)!!!! incearca cu phoenul pe el cand il imbraci!!! la noi tace instant cand aude!!

Ioanact sanatate mamei tale!!! sa dea dzeu sa se faca sanatoasa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bumbitza spune:

Am uitat sa zic seara buna!

Azi am fost la controlul de 6 sapt, reactia dr-ului cand m-a controlat: "auzi, dar tu chiar ai nascut?" F bine mi-am revenit pe acolo, la kg mai am 2 si sunt ca inainte de sarcina (desi as vrea sa raman ca acum s anu mai slabesc). Mi-a dat niste anticonceptionale care merg cat alaptez, o sa le incep mai incolo probabil desi nu prea sunt de acord cu ele...dar vad eu. M-a intrebat daca vreau sterilet, dar nici asta nu ma prea incanta.
Oricum, una peste alta am si liber la...treaba aceea, abia astept

Maine ma duc sa-mi fac Molifta, in sfarsit!

Ref la plans la tzitzi si zgariat...a mea face asa fie cand o doare burtica, fie cand e f obosita. In ambele cazuri opresc alaptatul pt ca mai mult se enerveaza si se si ineaca La noi functioneaza f bine feonul si mai nou suzeta (daca nu e prea nervoasa ca s-o accepte) si plimbatul/leganatul usor in brate.

Honey
, noi tot cu ibricul limpezim Tati tine fetita si eu o masez si o spal bine bine. Nu plange la baita, dar cum o pun pe prosop incepe scandalul, dar din nou, am descoperit-o pe Suzi si acum pot s-o uleiez cum trebuie, s-o imbrac cum trebuie si suge si f calm apoi la tzitzi.

Maine sun si eu pediatra, poate ne da ceva pt reflux gastric. Icneste cateodata, se stramba din buzite, tuseste si se ineaca din senin...poate primim un siropel ceva sa eliminam arsurile.

Mai vroiam sa zic ceva dar am uitat.
Gata pe seara asta ca mor de somn. Pupici.

Mada mami de Ilinca frumoasa
Mami si tati te iubesc mult!
http://picasaweb.google.com/madalina.neamtu/Ilinca_primaLunita#

Mergi la inceput

BUMBITZA - Bravo!

Si eu as vreasa meug la biserica, dar sa vad cum ma simt la cat de obosit asunt in ultima vreme.

Pentru reflux gastric si gaze se da Sab Simplex. Este tare eficient! Si al meu are aceleasi simptome si cu el se regleaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atb spune:

Multumim tuturor pt urari! Raportam ca la 2 luni avem 6,200 kg si 61-62 cm.
Oana, imi pare rau, nu am auzit de niciunul din dr. pediatri enumerati in lista ta.
Roxana, vazut printesa creola, ce scumpa e! Seamana cu mami!

Offf, ce vreme nasoala! Si cica de luni se face iar frig, 10-13 grade. Ce nu-mi place sa stau in casa...

Adriana mamy de Denis Alin 15.03.2010 si Nicholas Cristian 19.07.2008 (povestea nasterii)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

miria nu. nu mai primesc nimic pt ca nu muncesc, ma bucuram ca eu nici pe astia nu credeam ca.i primesc pt ca nu muncesc, habar nu aveam, am aflat prin trim 2 de sarcina parca, de la o fata de aici
maria_bunica
oricum de la anu nu se mai dau, si chiar daca nu.i luam eram bucuroasa ca cel putin sistemul de sanatate e gratis si sunt f multumita de el, adica macar se vede ce se face cu banii

atb esti draguta dar nu seamana deloc cu mine:))))

denisa eu o tin cu o mana pe burta, asa ridicata in sus si tot cu un pahar ii torn pe spate:)

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE

AMr...4kg

Mergi la inceput

'Neata, fete!

Fireste, ca m-am sculat obosita si imi beau bafeaua in fata monitorului citind mesaje. Bebe doarme acum, dar Dami era sculata de la 7 si statea cuminte in camera ei. Cuminte, cuminte, dar trebuia cineva sa-i dea sa pape, nu?

Afara e destul de urat cat sa nu ma mobilizeze sa ies, desi asa aveam in plan.

Mai, fete, al meu papa mult. Si cand nu-i dau plange.
O fi normal?

Mergi la inceput

ROXANA - Spor la cumparaturi si sa iei numai lucruri frumoase de ei!
Sistemul de sanatate si cel de invatamant sunt semne de civilizatie la o tara, nu?....la noi, insa...

Si legat ed subiectul kg...Of! Of!
Cred ca aceste 71 kg sunt zestrea mea nu ramasite de la sarcina. Se vede ca nu mi-am refuzat prea multe si acuma o trag la greu!
Pai, pana voi scapa de ele trece vara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

Buna dimi mamici, mai reusim sa mai intram si noi.
raportam niste saptamani tare grele, mai intai bolnavi amandoi si apoi a avut IOANA niste dureri de burtica infernale, nu dormea deloc ziua si avea niste crize de plans de nu mai stiam ce sa-i mai fac.
am fost din nou la pediatru si ne-a da DEBRIDAT, la final am zis ca ne mutam cu ortul la el la cabinet ca de cate ori am fost acolo in ultimul timp.

in alta ordine de idei ne plac jucarelele, avem unele suspendate si am inceput sa lovim cu manuta in ele, in carut nu stam decat daca dormim, in rest la mami in brate.
am avut saptamana trecuta febra si am luat un antibiotic si incepuse sa scada laptele si m-am cam speriat dar se pare ca a revenit.

mi-a foarte dor de voi, asa de mult mi-as dori sa stau cu voi de vorba dar poate cand va mai creste IOANA voi avea mai mult timp liber, si poate va dormi mai bine ziua.

cata mami de STEFAN(9.03.2007) si IOANA(25.02.2010)

Mergi la inceput