Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (6)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Citat:
citat din mesajul lui honeybaby

Voi cum clatiti copii?
Ce faceti baita cu sampon si apoi cum da-ti samponul jos dupa ei?
La noi toarna tati cu ibricul apa curata si eu o tin in aer, dar parca e complic. Singura cum fac?

Sa fac singura baie la bebe?!! Vise taica, vise!! Pai la noi e nevoie de vreo 3-4 pers ca sa ii fac baie: unu imi toarna apa pt limpezire, unu se scalambaie pe langa bebe cu o zanganitoare cat timp eu si inca cineva il imbracam... La noi e mare show la imbracat: desi am numai hainute cu capse care se imbraca f usor (nu ca alea de se baga pe cap), bebe plange f tare, asa ca mai inchid o capsa, il mai ridic, il mai mangaii.... Plus ca se face din ce in ce mai greu si se zbate din ce in ce mai mult..nu stiu cat o sa mai pot sa il tin cu o mana. Poate pana o face buletin sa reusesc si eu sa il spal singura.

Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui oanaiacovita

Citat:
citat din mesajul lui bluekidoo

Buna fetele,. am venit si noi acum acasa... am fost sa facem vaccinul de 2 luni.. of cea mai plans pitica dar s-a calmat repede dupa ce a terminat asistenta.. avem 4300g si 54,5 cm... Acum a adormit asa ca pot sa ma ocup de ultimele pregatiri ca maine avem botezul si il facem acasa..
Fetelor mie mi-a venit CM si mi-a pierit laptele a sunat doctora astazi la producatorul galafor-ului (ca eu nu l-am gasit) si mi-a spus exact la ce farmacii sa ma duc in zona mea sa-l gasesc, beau si ceai pt lactatie.. sper sa revina... pediatra zice sa ma duc la ginecoloaga mea ca exista un vaccin care stimuleaza secretia lactata, sa mi-l faca si sa iau si elevit.. intre timp mai pun si fata la san dar trage ce trag si se enerveaza ca nu curge nimic

maine la botez ne vom ruga si noi pt sanatatea fetitei Danei..noi facem botezul la Biserica Bucur Ciobanul (prima biserica din bucuresti, dupa ea are bucurestiul numele) si am inteles ca este o biserica renumita ca binefacatoare in caz de boala... ne vom ruga pentru micuta si mama ei.. voi vorbi si cu preotul de acolo sa le pomeneasca in rugaciunile lui.. as vrea daca se poate sa mi spuneti si mie mai multe date despre ele: prenumele complet al mamei si eventul daca sau hotarat ce nume pun piticutei si pe acesta, sa-l scriu pe ceva sa-l citeasca preotul in rugaciuni

Nunta 12.05.2007

Carmen mami de Tanya Ioana 05.03.2010

Carmen multumesc mult ca te-ai gandit la Dana.
Numele ei de botez e Daniela,al sotului Ninel Petrisor, iar fetita a fost botezata, Mihaela.
Multumesc inca o data in numele ei. Din pacate nu a vrut preotul sa ii faca molifta ca ar fi vrut ea sa mearga sa dea un acatist.
Imi pare rau ca o zic, dar m-a durut tare sa aud ca preotii nu se gandesc la suferinta ei si nu o lasa sa isi planga necazul in biserica.

Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)

www.unicef.pampers.ro/gallery2.php?id=326#" target="_blank"> Un vot va rugam

Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Cand cineva acolo SUS te iubeste...

Nu cred ca nu ar fi vrut, dar respecta cum se citeste molitfa , adica la 40 de zile. Sper ca am inteles bine..la molifta de 40 de zile te referi?

POZE RECENTE
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ate_09

Vroiam sa intreb fetele care alapteaza exclusiv, daca dau bebelusilor si vreun fel de ceai. Eu nu i-am dat absolut nimic pana acum la recomandarea drei si am citit ca bebelusii alaptati in mod natural nu au nevoie de ceai sau apa suplimentar,ei isi iau din laptele mamei tot ce au nevoie.. dar rudele de pe aici ma innebunesc "vaaai cum sa nu dai ceai copilului???"

de Theodor Stefan (05.03.2010)
Un iedut la 2 luni

"Cine nu traieste cum gindeste,ajunge sa gindeasca cum traieste''

Doar daca e costipat sau deranjat la burta, poti sa-i dai ceai de menta/de msuetel...laptele matern tine si de sete si de foame.
Lumea vorbeste, tu faci cum consideri.

POZE RECENTE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Eu cand a fost tati plecat i-am facut baita doar cu apa si tarate ca sa nu fie nevoie s-o clatesc
Sper norocul meu Maya e un bebe foarte cuminte. Sta la baie, la imbrac , la dezbracat , la rasucit pe toate partile etc

Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui babyangel

Andra, nici Codrin nu e fan biberon si ii dau la fiecare masa compltare...nu inteleg de ce ca ar trebui sa prefere biberonul ca se trage mai usor. Dar nu! cateodata stau la un biberon cu 130 ml cate 40 de minute
Dar nu am incotro ca laptele dispare incet, incet pt ca m-am cam neglijat fiind singura cu amandoi.
Pup botic frumos de ianis

Anca
mami de Codrin
de Lucas

http://family.webshots.com/photo/2347693530105533668WsmHRR

Asa patesc si eu cu Justina, se stramba cand ii dai cu biberonul (ii mai dau completare in unele zile). Cand nu ii este foame il impinge cu limba.
O singura data nu s-a strambat, si a baut 60 ml de lapte.

POZE RECENTE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

roxana imi vine sa musc din silvana e taaaare frumu. ti-ai amintit ca am zis ca il pun devreme pe ianis pe olita asa o sa fac, pe cuvant, dar cred ca mai am de asteptat pana o sa stea in fundulet

oanka si ianis admira frunzele la copaci, sa vezi ce le studiaza

miria ianis a inceput sa duca la gurita tot ce prinde in mana, acum iti dai seama ca nu pot steriliza jucariile, nu, sau pot? cu cat sunt mai expusi, cu atat vor fi mai puternici in fata "miscatoarelor", altfel s-ar imbolnavi la contactul cu prima clanta de usa.

gata fetelor fug sa ma uit la meciul de baschet, cu toate ca nu cred ca vom castiga, doar asa pt spectacol

POZE

Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelagrosan spune:

Buna seara mamicute!
Eu sunt cam obosita, Angela a dormit foarte putin azi si acuma seara a plans , pana la urma a adormit. E o scumpica zambareata.

Atb pai nici eu nu am foarte multi bani acum, tot cam asa m-am gandit si eu, la 120-150 lei, poate mai gasim ceva prietene care sa fie doritoare. Oana tu nu mai vrei?

Miria si eu ma ingrozesc uneori de mediul in care trebuie sa traiasca ai nostri copilasi. Din pacate e foarte greu si costisitor sa traim bio. Eu mai incerc cu alimentatia, am noroc de bunici la tara, asa ca mai avem carne, ceva legume, fructe de la ei, dar nu mereu. In magazine sunt foarte scumpe alimentele bio si desi as dori sa cumpar nu ne permitem. Cat a fost bebe Elena nu i-am dat carne decat de la tara, pui, vita de la animale crescute sanatos, fara concentrate. La fel oua, uneori legume, borcanase bio. Cu jucariile nu prea am ce face. Avem aici in casa tone de plastice
Eu de multe ori imi doresc sa ma mut undeva departe de oras, dar vezi ca ne-am ales niste meserii care nu sunt compatibile cu viata la tara.
Va pup. Noapte buna,

Mihaela deElena Maria (9 aug 2006) si Angela Ioana (21.03.2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui briza_marii

Citat:
citat din mesajul lui honeybaby

Voi cum clatiti copii?
Ce faceti baita cu sampon si apoi cum da-ti samponul jos dupa ei?
La noi toarna tati cu ibricul apa curata si eu o tin in aer, dar parca e complic. Singura cum fac?

Sa fac singura baie la bebe?!! Vise taica, vise!! Pai la noi e nevoie de vreo 3-4 pers ca sa ii fac baie: unu imi toarna apa pt limpezire, unu se scalambaie pe langa bebe cu o zanganitoare cat timp eu si inca cineva il imbracam... La noi e mare show la imbracat: desi am numai hainute cu capse care se imbraca f usor (nu ca alea de se baga pe cap), bebe plange f tare, asa ca mai inchid o capsa, il mai ridic, il mai mangaii.... Plus ca se face din ce in ce mai greu si se zbate din ce in ce mai mult..nu stiu cat o sa mai pot sa il tin cu o mana. Poate pana o face buletin sa reusesc si eu sa il spal singura.

Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010)

Eu ii fac singura baie (de cand i-a cazut buricul).
Cu o mana ii sustin capul si cu o mana o spal..bineinteles ca le am pregatite toate.

Ca veni vb de baie, merg sa-i fac baie, nu inainte de a ura :
La multe lunite si anisori, iepurasilor de azi: Denis Alin, Robin Sebastian, Eva (pt cele 2 lunite) si Alessandro (pt prima lunita)!

Urez la multi ani si iepurasilor din zilele trecute (cu scuze de intarziere)!

POZE RECENTE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

si eu ii fac baie singura, si pe cap o clatesc cu un pahar:)

andra

mi.au intrat banii de trusou 2500 de euro
la cheltuit cu ei :)))

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE

AMr...4kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

i-am facut singura baita. Pe cap , si burta a fost mai simplu de clatit ca statea pe suport si eu turnam apa pe ea dar pe spate mi-e greu s-o tin cu o mana si s-o clatesc.
Voi cum ii clatiti pe spate?

Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput