Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (6)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

BRIZA MARII - Stai linistita ca nu asa se manifesta deshidraterea. Nu iti doresc sa stii cum e ca sa poti face diferenta si sa stai acuma calma.

A avut copilul reflux gastric dupa ce-a mancat, mai ales daca a fost hraparet si a papat cu inghitituri mari si a tras si aer si a vomat lapticul in jet. OK! Se va linisti, ca sigur doarme dupa si va relua papicul cand se trezeste.
Si al meu pateste asa. Oricum , ai grija sa nu il misti prea mult dupa ce papa ca sigur ii stimulezi voma.
Ce nu imi place la al meu, spre exemplu, este faptul ca desi nu mai vomita asa tare tusesete si asta din cauza refluxului gastric, desi eu eram in stilul meu, panicata sa nu fie de la altceva.
Ee, stiam de la ce e, dar incercam sa exclud si alte variante.

Asa ca, stai linistita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Briza tranquila draga mea! Daca vomita ii sare din gura peste tot si la un metru. Deshidratarea apare cand copilul vomita in jet mare de catev ori intr-o perioada foarte scurta. E apatic, straveziu asa si nu vrea sa pape nimic. Te rog frumos nu te mai agita! simte bebeul imediat si i se transmite starea!

Oana lasa-l sa doarma cat vrea. se trezeste el cand ii e foame.

Aaaaaa, am tot uitat sa spun. eu cred sincer ca bebeii sunt influentati tare de vreme. cat a fost luna aia plina m-am chinuit tare cu ea sa doarma. acuma se repeta faza de cand cu ploile!

sa stiti ca si noi mai avem faze de lupta cu titi. Inainte le asociam cu colici si puseele de crestere. acuma le asociez cu oboseala si faptul ca nu poate adormi repede. Nu cred ca e cazul de ingrijorare atata vreme cat face treburile si e happy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Da..ati avut dreptate (CA DE OBICEI ) : s-a sculat, a papat 90ml si acum doarme, mai agitat, dar vad ca pare bine.

Ce vroiam sa va intreb: mi-au aparut niste molii, si pe langa canu reusesc sa depistez de unde vin, nici nu stiu cu ce as putea sa dau, sau ce am voie sa pun in dulapuri. Aveti vreo idee?

Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010)

Mergi la inceput

Esenta procedeului de exterminarea a oricarei forme de insecta neprietenoasa este depistarea cotlonului acesteia.
Si eu am avut de-a face cu un cuib intreb, dar le-am dat de cap pana la urma.

Exista in magazinele mari niste suporti cu o substanta lipicioasa care cica atrag moliile.
Eu am luat, dar nu m-am bazat doar pe asta.
Am scos tot de acolo si am facut curat cu manuta mea pana nu a mai ramas nimic.
Dupa care am pus niste chestii deastea comerciale, asa preventiv.

Nu am vrut sa dau cu substante toxice chiar daca nu mai aveam de ce sa ma feresc.

Mergi la inceput

Briza pune din alea de la Raid de agatat in dulap. cred ca sunt ok!!!

Mergi la inceput

GABY - Nici n-ai idee ce bine convietuiesc cu ale. Cred ca le prieste.

Mergi la inceput

Uite tocmai am vazut reclama la tv la Aroxol antimolii!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Pai de Aroxol si Raid stiam si eu . Intrebarea mea era dc acum cu bebe e Ok sa le folosesc. Maine dupa amiaza vien mama si o sa ma apuc sa iau toate pungile de alimente la mana, ca am impresia ca de pe acolo apar

Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010)

Mergi la inceput

Legat de vaccinul BCG (nu stiu care fata intreba de transportul din Franta).
Cu toate ca poate fi bun, eu n-as incerca varianta asta.

Vaccinul de la unguri, respectiv SSI NOVARTIS, a fost testat de Institutul de virusologie din Bucuresti si are exact aceleasi tulpini de virusi ca cel care se lucra la noi.
Deaceea s-a si acceptat donarea lui in tara. Apoi, se pune problema ca sa inceapa demersurile unei licitatii pentru 1 mil de vacc. pentru toata tara, dar in afara de problema birocratica a intervenit si cea baneasca cerandu-se astfel ajutorul UNICEF-ului pentru achizitionarea lui. Deaceea dureaza atat.
Pe langa toata isteria cu vaccinarea trebuie sa se stie si faptul ca, acelasi vaccin trebuie repetat peste 5 ani sau cand s-o repeta el. Deci cine il face pe cel din Spania sau Franta trebuie sa se gandeasca in perspectiva unor ani, ca sa faca bebeului de acuma acelasi vaccin nu altul.

In privinta transportului, daca nu este cel adecvat vaccinul se dazactiveaza si nu va reactiona si va trebui refacut dupa 6 luni cu IDR in prealabil.
Este destul d ecomplicat, in concluzie, zic eu.

Si ce-i trist, ca s-a creat o intreaga isterie pe tema asta, ca asta iarna cu gripa porcina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Voi cum clatiti copii?
Ce faceti baita cu sampon si apoi cum da-ti samponul jos dupa ei?
La noi toarna tati cu ibricul apa curata si eu o tin in aer, dar parca e complic. Singura cum fac?

Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput