Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (6)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanka80 spune:

miria_cristina si eu sunt indragostita la maxim de fluturasul meu, dar nu e un sentiment de frica. am patit de cateva ori noaptea ca ma trezeam si ma duceam langa patutul ei sa o privesc cateva clipe cum doarme si sa ii dau un pupci mic pe obraz. eu sunt innebunita dupa mirosul ei de bebe. dupa care mergeam iar la nani si pana dimineate reveneam de 3-4 ori pt un pup mic. ma trezeam cu dorinta asta si apoi puteam dormi linistita. nici eu nu stiu daca sunt normala sau nu dar mi-e teribil de drag tot ce face fluturasul nostru

Oana, mamica de fluturas: Maria-Emilia (28.02.2010)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Mult noroc fetelor care astazi isi increstineaza puiutii si distractie placuta!

Si eu sunt in cautare de un local elegant si rezolabil ca preturi/meniu undeva in zona mea.
Nu vreau sa chem multa lume, dar atata cata vinevreau sa se simta bine si eu sa fiu multumita la sfarsit.

Cu toate ca doar slujba religioasa conteaza in fond, masa e inevitabila si costa mult mai ales pe perioada asta de criza si reduceri de venituri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanka80 spune:

merg sa imi aduc iubirile in casa: tati, Maria si Bobita caci a cam trecut soarele si probabil va ploua. asa chef de nani am

Oana, mamica de fluturas: Maria-Emilia (28.02.2010)

poze

Mergi la inceput

Sunt curioasa ce va vorbi BOUEKIDOO cu parintele pentru prietena OANEI, cea cu fetita prematura.

Dac nu rezolva voi vorbi si eu la biserica unde merg si sigur va intelege parintele situatia ca este un om deosebit si deloc habotnic in ceea ce practica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

LA MULTI ANI pentru iepurasii Denis Alin, Robin Sebastian, Eva Ioana si Alessandro! SA CRESTETI MARI SI SANATOSI SI SA VA BUCURATI PARINTII!

ATB multumim de complimente, e magulitor sa ti se spuna la 36 de ani ca arati ca o liceanca .
Si tu arati foarte bine, dar nu e de mirare, ca te tin in priza baietii tai!
Stii ca in sarcina te "invidiam", ca nu te-ai ingrasat, aveai doar burtica, pentru care, de asemenea, te "invidiam". Eu aveam burta mica, dar ma umflasem la fata. Acum mai am vreo 3-4 kg de dat jos, dar e cam greu, ca poftesc dulce.

Fetelor, eu ma uit tot timpul la pozele iepurasilor, nu am mai spus nimic, ca se intelege ca sunt toti minunati!

OANKA si Albert are un puseu de crestere si ar manca nonstop, plus ca nu prea vrea sa doarma ziua si e foarte obosit si marait. "Dar nu-i nimic, sunt consolat de mic", vorba cantecului, crestem noi MARI.

Weekend fain sa aveti!

child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Miria- nici daca crestem copii numai cu apa si aer tot nu e sigur ca sunt curate
Asta e lumea in care s-au nascut, se vor adapta. Asa cum noi am crescut cu mar si biscuiti de la 3 luni , infasati, ceai si zahar si cate si mai cate.

Pt amuzament
http://pettube.com/view_video.php?viewkey=0f9dada0c2b5b6645201

Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

OANKA vroiam sa-ti mai spun ca nici in Brasov nu a venit vaccinul BCG, chiar ieri am sunat iar la maternitate. Cred ca s-au plictisit deja de telefoanele mele. Asa ca nu ramane Moldova ultima.

child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

fetelor multumim de complimente :)
adevarul e ca nu mai pot dupa ea...ma uit si inca ma minunez ca e a mea, nu ma asteptam sa fie asa frumoasa...

miria si eu ca denisa zic, tre sa se adapteze, nu stau sa despic firul in 4 si biberoanele tot la microunde le bag :)))

gaby si nu numai , uitati aici sa va amuzati un pic, cam asa vom fi intr.un an-doi
http://www.youtube.com/watch?v=-uffJqLn8Rc

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE

AMr...4kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Intrasem agitata tare sa va intreb ce sa fac ca bebe mi-a varsat in 3 reprize azi (i-a mai curs uneori laptic din gurita, dar nu asa mult ca acum si nici asa de des), dar vad ca si Oana si Honey au zis ca au patit la fel. Si mie imi era teama sa nu se deshidrateze ca nu am reusi ts ail conving sa mai pape nimic, nici laptic nici ceiut. Acum vad ca e tot agitat, si tot da basinute..Si ce fericita eram ca azi dimineata l-am surpins cum ma urmarea cu privirea prin camera..
Bluekidoo petrecere frumoasa!

Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010)

Mergi la inceput

ROXANA - Care biberoane le bagi in microunde? Alea Bfree sau obisnuite?

Iar legat de filmulet, sa stii, ca eu chiar am reactionat asa cu Dami acum ceva timp in urma...nu eram gravida.

Eram intr-un PLlus si asta a mea vroia si din aia si din ailalta, iar eu nu sunt exagerata, dar stiam cate are acasa. Sotul in loc sa ma ajute era cu "Lasa fata!"
Ei, fratele meu, la urmatoarea milogeala a lui fii-mea am facut mai rau decat ea. Ma lasarera nervii si chiar nu mi-a pasat de spectacolul pe care l-am dat. Chestia minunata a fost ca de atunci Dami se uita foarte atenta in ochii mei cand cere ceva si nu mai insista.

Mergi la inceput