Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (6)
Raspunsuri - Pagina 10
oanka80 spune:
fac ce fac si iar gafez cu trimiterea mesajelor
urez si eu la cat mai multe lunite cu sanatate pt Denis,Robin,Eva si Allessandro, iar mamicile atb, ina_3040 si Evamika sa fie iste mamici fericite de asa bebei dragalasi
Oana mami fericita de Maria-Emilia (28.02.2010)
poze
oanka80 spune:
bluekidoo sa aveti parte de un botez superb, sa tineti minte fiecare clipa a increstinarii bebicului si bebe mic sa aiba parte de binecuvantarea Tatalui ceresc
Dianami eu una iti simt lipsa, speram ca esti bine
Rebiana m-am gandit mult la tine azi si doresc sa iti trimit un gand bun si o imbratisare virtuala
ellanik de unde ai facut rost de BCG pana la urma? ati putea sa imi spuneti in ce conditii ttrebuie transportat vaccinul din afara? mi-a facu rost cineva pe sub mana din franta si acum nu stie cum sa-l trimita sa fie eficient pana ajunge la noi
pediatra mea zice ca in moldova vor ajunge ultima data vaccinurile, asa ciuda imi este ca se fac diferente intre oameni
poze
oanka80 spune:
Mariuta noastra cred ca are un puseu de crestere caci de aseara mananca intr-una si asta nu poate decat sa ma bucure . de aproape o luna nu am mai cantarit-o nici noi , am si dus cantarul pediatrei sa nu ma mai tenteze sa o chinui zi de zi cum am facut in prima luna. ma uit la ea si o vad cu falcute, cu pulpite dolofane, am schimbat hainutele si noi caci nu mai avea spatiu pt pedalat , asa ca voi vedea la sfarsitul lunii cum stam cu greutatea. o vad atat de vioaie ca ne minunam si noi de unde atata energie...
atunci cand o schimbam de pampers pedaleaza cel mai tare, isi face putin elan si ne impinge cu forta parca ar fi la lupte profesioniste .
nu stiu daca mai tineti minte ca noi aveam un catel cand eram insarcinata(Doamne ce dor mi-e de perioada aia ), bobita catelul si acum e tot un ghemotoc, dar ceva mai maricel si e f f f f zburdalnic prin curte. in momentul in care o scoatem pe Maria afara alearga cu viteza de pe unde se afla si cat timp stam cu carutul afara nu se dezlipeste de carut. am plecat la un moment dat in casa si l-am vazut pe geam cum a impins putin roata carutului si acesta s-a deplasat cam 1 m, va inchipuiti ce soc a fost pt mine sa vad asta. la inceput, cand o scoteam afara pe Maria dormea tot timpul cat eram afara, acum sta mereu treaza si admira frunzele copacilor si la fel pedaleaza de zor. cum intram in casa adoarme profund si zambeste prin somn. mare are momente cand se incrunta prin somn si parca ar vrea sa planga, asa ma topesc de dragul ei cand face asa....
am mancare pe foc, caci tati e afara cu furnicutza noastra si eu stau si va fac capul calendar. am fugit la oalele mele, fac un borsulet de pasare de tara, o salatata de cartofi cu ceapa verde si maioneza si o fripturica la cuptor. mai tineti minte cum salivam aici aproape toate cand eram cu burtici?? mi-amintesc perioada cand 80% din noi cred ne-am facut cartofi cu mujdei. cine ne starnise oare??
poze
miria_cristina spune:
'Buna, fete!
N-am mai intra sa scriu, ca abia reusesc sa ma mobilizez sa citesc cand am timp. Timpul meu a ajuns sa se miste cu incetinitorul. Sunt obosita, de fapt m-a ajuns oboselile toate si inca nu s-au sfarsit.
O sa reintru eu la un moment dat in normal, dar mai dureaza ca eu sunt bomba cu efect intarziat.
Legat de bebe sa stiti ca nu stiu daca e depresie sau nebunia mea nativa, dar eu am ajuns disperata dupa el!!
E aerul meu si nu pot respira daca nu-l tin in brate, daca nu-l vad si daca nu-l miros. Sunt complet dependenta de el in momentul asta! Uneori il tin in brate si incep sa plang ca proasta cu ochii la el si simt o frica ciudata sa nu vina in momentul ala cineva la mine sa-mi fure clipa.Sunt nestematele mele si nu vreau sa le pierd ca asa repede dispar si el creste si nu voi mai simti ca acuma chiar daca voi continua sa-l iubesc cu disperare.
Va fi altfel, asa ca, acuma nu vreau sa-mi fure nimeni ce e al meu!
Dami s-a adaptat cat de cat. a trecut oricum de faza cand nu stia ce-i voi face fratiorului si cat voi sta cu el in detrimentul ei si chiar ii ia apararea daca dau sa fac vreun comentariu "rautacios" la adresa lui, gen: "uite, Dami ce cacacios e!".
"nu-i mai zice asa! E pui si el!" vine raspunsul.
Legat de greutatea lui, am observat ca oa cam 200gr si ceva pe saptamana. Acuma deci are cam 5 kg. Este bine zic eu la 3 saptamani pe care le-a implinit chiar astazi. Iubitul mamii!! Dar astia hraniti cu bibicul sunt oricum mai pufosi decat ce-i alaptati si in plus e baiat.
honeybaby spune:
Salutare!!!
Ieri am fost la Pitesti ca avea tati treaba si ne-am plimabt si noi cu ocazia asta. Am plecat la 9 dim si am venit la 9 seara.
Tati a muncit noi am cheltuit. Am luat umblela pt carut si dresuri pt bebelunica si o rochita pt mine. Maya a fost cumintica a papat din 3 in 3 ore si a dormit in rest.
Azi a fost mai agitata si ea, vad ca nu e singura. PE apuca sa suga incepe s-o doara burtica, cel putin asa cred. Se zabate su sanul in gura, tipa, da din maini si din picioare, ii mai scapa sanul, iar ii apuca disperata si tot asa . Cand adoarme sunt fleasca de taspiratie la cat se agita si cat ma zgarie cu unghiutele.
Ori o doare urta ori ii vine acid pe gat , nu-mi dau seama de ce face asa.
Azi i-a venit inapoi si putin laptic de 2 ori, cam cate o lingura, dar pt ea e ciudat pt ca ea nu da nimic afara.
Acum face nani.
Alina- Sanatate multa mamei, daca au scos tot ce era afectat poate duce o viata lunga si linistita
Roxana- frumoasa Silvana.
Si Maya scoate niste sunete amuzante cand rade, tot asa ca un fel de scheunat de nu stim daca e ea sau Honey.Sau face a ca babutza mirata
gata am uitat ce mai vroiam sa zic...
Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !
Poze & Filmulete Bebeluna
miria_cristina spune:
ALINA - Imi pare rau pentru vestea rea pe care ai primit-o! Stiindu-te, insa, foarte credincioasa, cu siguranta vei stii cum sa iti cenzurezi durerea si cum sa faci fata situatiei. In plus, conteaza foarte mult faza in care se afla si varsta pe care o are mamica ta.
Sanatate si speranta iti doresc din inima!
Si multa putere si rabdare!
miria_cristina spune:
Fete, nu pentru ca as avea timp sa ma gandesc la prostii, ci pentru ca nu ma pot oprii din procesare si daca nu as avea timp la dispozitie, ma tot gandesc la masele plastice din care se fac jucariile si tetinele si biberoanele.
Si la tot ce se scrie despre asta.
Normal ca nu putem "involua", nu putem sa ne izolam de societate si nici sa avem o viata exclusiv bio cum se face mai nou propaganda la greu.
Dar totusi voi ce parere aveti?
Are bebe pana acuma o sacoza cu jucarii si zrdanganitori chinezesti, fireste, chiar daca sunt de calitate, care cica nu-s ecologice.
Plus biberoanele pe care nu le sterilizez decat la rece dupa ce m-am stresat in pprima saptamana ca i-am dat incalzite la microunde... plus ce-o mai avea, saracul.
Oare ii sunt atat de nocive?
La microunde sterilizeze doar pe cele in stica, ca mi-am luat din ale alea ca sa scap de obsesie.
Apa i-o fierb pe foc.
Si tot ma gandesc ca la 3 hg jumatate cat avea cand l-am scos din spital Bifenolul A si phtalatii si mai stiu eu ce chimice de care se tot vorbeste chiar in cantitate infima i-ar putea face rau ca doar e lipsit de protectie si aparare, nu?
Ee, puteti da cu rosii dupa ce imi trece prin minte si ce debitez, dar, zau ca nu mai stiu ce sa cred.
E chiar asa rau totul?
In cazul asta ar trebui as ma duc in munti si sa traiesc intr-o coliba "ecologica" fara PVC-uri, fara PET-uri, fara Phtalati, Bifenoli A, PC-uri alte chestii cancerigene sau macar toxice, in general vorbind despre ele.
E propaganda sau nu, eu nu mai stiu....sa traiesc!
oanka80 spune:
honeybaby si Mariuta noastra ofteaza ca o babuta , e tare de tot momentul
Oana, mamica de fluturas: Maria-Emilia (28.02.2010)
poze
ninocikap spune:
si noi pe aici din cand in cand...
bluekidoo cred ca deja va distrati la petrecerea de dupa botez la ora asta. multa sanatate micutei crestine.
la multe lunite si multa sanatate sarbatoritilor de azi
luni am facut analiza la sange pentru birilubina totala lui Rares, care la iesirea din spital era de 10,6 mg si luni era 10,15 mg .. asa ca miercuri i-am dus urina pt un sumar si urocultura.
astazi au iesit rezultatele, si puiul meu are infectie urinara , motiv pentru care are inca si icter, se pare ca e mentinut de aceasta infectie.. care banuiesc ca o are din primele zile de viata .. noi am descoperit-o abia acum... sper sa nu ii afecteze ceva pentru ca a trecut atata timp de cand o are... maine ne intalnim cu doctora pentru tratament, astazi nu e in oras.
miria_cristina spune:
ROXANA - Ti-a, vazut grasa! E asa dulce si rotofeie si iti vine s-o ciupesti si s-o pupi non-stop.
Tare imi plac copilasii la varsta asta!
Dupa ramai sa urli la ei si sa-i rogi sa te asculte.