Prietene la bine si la greu - 14

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

Mihnea, Ilinca, Robert si Ana!!!

noi iesim la plimbare ca de maine se anunta ploi si nu mai pupam...

ps: azi am experimentat muscatura de dintoc proaspat...Auchhhh!!!

everybody in the casa mare ( e abia a 2-a oara cand folosesc dar coque vreau si eu la dictionar )

_
ANCA mamica fericita de SABINA IOANA (03.11.2009)
Fulgusorul meu iubit

The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coquelicot spune:

Flavours, maaai, nu te-am trecut la perle, a propus Dozz sa te trecem la expresii patentate si cum s-au adunat cateva, eu, ca o femeie varstnica ce ma aflu, am zis sa le centralizez. Aia cu 'diversificarea moarte n-are' n-are legatura cu tine, departe de mine asa ceva, am pus explicatiile ca indreptar de folosire a expresiilor, pentru viitor.
have fun in weekend.

Citat:

coque - vad ca m-ai trecut la perle... e bine ca ne mai amuzam macar, daca unele din noi (si eu) suntem zoambe. cat despre diversificare... sa stii ca nu eram eu fan inrait (si nici nu sunt pentru ca sunt o lenesa) daca puteam sa il alaptez in continuare, dar asa doar cu bullshitul de formula, cred eu ca mai bine ia chestii bunute din mancare adevarata. in viziunea mea formula de lapte fata de laptele matern e un fel de margarina in fata untului, dar nu am putut fenta natura.

mami de MATEI -TUDOR (10.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lalu_79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ancutza_Bro

Citat:
citat din mesajul lui Lalu_79

Am pus poze noi la semnatura. Ca veni vorba, cine este margabartalan?Nu de alta, dar nu stiu cui sa-i multumesc pt comentarii la pozele lui Ari. Scuze pt ignoranta

Lalu, mami fericita de Ari (28.11.2009)

Marga e Many_bani

_
ANCA mamica fericita de SABINA IOANA (03.11.2009)
Fulgusorul meu iubit

The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!

Multu

Lalu, mami fericita de Ari (28.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Ancutzule Multu si e ca ne-ai spus cine e Marga, ma tot intrebam cine comenteaza asa frumos la pozele noastre Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Ce mai faci ANDRECLUJ? Ai mai plecat spre It? Nu am mai urmarit...

S-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE! (07/06/2008)
A doua minune din viata mea: MATTIA GABRIEL! (21/10/2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui danangie
Ce mai faci ANDRECLUJ? Ai mai plecat spre It? Nu am mai urmarit...
No poftim, acu 5 minute m-am gandit la tine, jur! Sunt in italica si vroiam sa te intreb daca gasesti in vreun magazin cartofi dulci ca eu umblu ca proasta si nici macar nu stiu ce e ala. Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

alo, bucurestencele? cine vine la protest?
adica, pentru a cita un cetatean celebru: io cu cine protestez?

gasca de Herastrau, ma bazez pe voi.

apropos, unde e Lylyana?

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Salutare.

In primul rand vreau sa felicit pe Ilinca, Ana, Robert, Mihnea. Sa cresteti frumos dragi fulgusori.

Am fost si noi la controlul de 5 luni. Are Ema 7,5 kg si 70 cm. Se tot mira asistenta cand o masoara...zice ca-i lunga Cu toate ca luna asta a luat doar 1 cm

Eu tot obosita is...toata ziua singura cu bb. Dar nu ma plang ca va zapacesc...
Maine avem si o nunta dar mergem doar la biserica, dam banutii si scapam. Nasol cu nuntile astea ca inseamna chestii de facut in plus: epilat, vopsit, calcat haine, etc etc Si toate intr-o singura zi.

Padi ce bine ca ati scapat doar cu muci.
Dymomo, Danut e marait de la dinti?
Cory, tare faza cu rahatu'...m-ai facut sa rad.
Lalu, sanatate multa.
Diana bafta multa pt maine. Asteptam multe pozeeee

Abia astept sa vina sotul de la munci.Dam o fuga in Cora sa luam scaun de masa la fata. Imi place Happy Snack de la Chicco. Sper sa-l gasim.

Floricik mami de Maria Ema-12.12.2009

www.webshots.com/user/floricik0805" target="_blank">noi 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

Floricik dintii au iesit de vreo 3 saptamani asa ca... Acum la cinci iar nu a mancat nimic iar pe mine ma apuca disperarea . Contabilizat azi 9 muscaturi zdravene... Sper sa pot vorbi cu dr lui sa vedem ce e de facut ca tare nu imi place cum arata situatia. Acu chiar ca sunt cu moralul la pamant

mami fericit de Dan Mihail 28.10.2009
Danut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Salutari!

Ma chinui de cateva zile sa scriu si eu un mesaj, dar nu mi-a iesit, asa ca nu mai retin nimic din ce am citit...
pup toti muciosii, sanatosii, dintosii, balosii, mofturosii, papaciosii si mamele lor

la protest ma voi infiinta si eu daca nu ploua

edit: sarbatoritilor de zilel astea

Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre

varsta noastra

Mergi la inceput