Prietene la bine si la greu - 14

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

monis

sa inteleg ca scade indemnizatia cu 25%

http://www.incont.ro/job-uri/varianta-oficiala-indemnizatia-pentru-mame-scade-cu-25.html

Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre

varsta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

inca una si ma duc: la Auchan toate articolele de bebei sunt in promotie, cred ca pana la sf lunii, iar Kiabi Titan din parcarea Auchan Titan se deschide maine, 15 mai

Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre

varsta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

La multe lunite Mihnea, Ilinca, Robert si Ana!

Noi astazi am facut ecografia de sold,totul e ok,am mai scapat de un stres!
Si doctorul de astazi,ca si neurologul la care am fost acum cateva luni, ne-a spus sa nu mai punem fata in picioare,si a fost foarte contrariat cand a auzit ca pediatra m-a intrebat de ce nu sta in picioare la 7 luni. Inca o data,am fost sfatuita sa las lucrurile sa vina de la sine,sa decurga natural,nicidecum sa o pun eu sa stea in picioare,sa o fortez.

Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009

Poze Alexa Annabelle Denise

`Daca asteptam sa traim intr-o lume mai buna trebuie sa contribuim la crearea ei.`
Mahatma Ghandi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Lumi - ce bine ca ai vesti bune cu soldul .
Eram precisa vorba reclamei, ca asta cu 7 luni si statul in picioare e o aiureala foarte mare, adica daca sunt copii care se ridica, bine...
Imi amintesc ce ne spunea Lauraandreea (care apropos nu a mai aparut pe la noi sper ca e bine si ea si fetita) de la terapeutul la care mergea cu copilul la fizioterapie... pana la 9 luni sa nu-i fortam cu nimic, sa nu-i tragem de membre etc....

Lylyana - speram sa ne vedem in alte ocazii mai fericite, dar e bine si la protest. pupam Alexul

Dymomo - of ce tragi tu iar cu Danutzul mic si drag . Nu stiu ce sa te sfatuiesc cu mancatul... si eu am impresia ca Iulian suge f putin de cand cu legumele astea . Ma gandesc serios sa scot pompa de la praf si s-o bag ca mi-e cumva teama sa nu scada laptele in timp ce eu frec 3 morcovi in tigaie . Te pup tare si te astept cu vesti bune

Floricik - spor la cumparaturi
Sa stii ca e lungutza puiutza, numai bine sa fie o domnisoara fina si inalta

Ancutza - si noi am experimentat o muscatura... noi, adica Iulian a muscat si eu am indurat

Padi - ce bine ca nu-s decat mucisori la Laura, sper sa treaca repede

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami.ilinca spune:

La multi ani Robert si Ana pt cele 5 lunite! Iertati-ma, ca nu v-am felicitat de dimineata!

Multumim tuturor.

Ilinca ,buburuza noastra 14.11.2009
:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

seara
fetelor tocmai m-am certat cu soacra exact pe tema fortaruu bebelusului sa faca ceea ce inca nu e pregatit!

doamna m-a luat la rost ca de ce nu sta inca Rares in fundic fara sa fie sprijinit...ca nu m-am ocupat de el...ca trebuia sa il pun intre perne....ca eu cum astept sa i se intareasca oasele bazinului daca il invat sa fie lenes si il las de capul lui...nu dom`le copilu trebuie invatat...

uffffffff.....sunt un pachet de nervi..........bine ca pana la 6 luni m-a batut la cap cu teoria ca nu e bine sa il tin pe bebe pe verticala...ca se va uita incrucisat....si i se va deforma coloana, iar acum ii trebuie ca in 2 saptamani sa fie capabil sa stea in fund nesprijinit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui laviniablaga

doamna m-a luat la rost ca de ce nu sta inca Rares in fundic fara sa fie sprijinit...ca nu m-am ocupat de el...ca trebuia sa il pun intre perne....ca eu cum astept sa i se intareasca oasele bazinului daca il invat sa fie lenes si il las de capul lui...nu dom`le copilu trebuie invatat...

WTF..asta trebuia sa ii zici!!!!!
Daca nici tu nu te mai ocupi de copil..apai cine frate??cine nu doarme cu noptile?cine??cumva madama??? scot acu la ea!!!
Obosita, mai si comenteaza, auzi tu, ocoleste-o pan nu se mai poate pe viitor! Eu asa as face, cat mai rar pe la ea sa se invete minte...

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

rechinas in pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DORIS_71 spune:

Suntem si noi pe aici, nu am intrat de loc saptamana asta dar suntem in butoi. Aici vremea nu se mai intreapta ploua in continu de aproape 3 saptamani si ne-am saturat. Suntem in pregatiri ptr. botez, il facem duminica viitoare, nu-mi gasesc nimic de imbracat sa-mi placa( la ditamai balena ce sunt), de 3 saptamani am inceput o dieta si cred ca si asta ma cam demoralizeaza(nu mai pot manca eu toate porcariile si-mi lipsesc), Matteo adoarme pe la 2 noaptea si la 5 e deja treaz si ma maraie din jumatate in jumatate de ora pana dimineata si eu mor de somn. Na ca m-am plans, nu ma bagati in seama, o sa-mi treaca. Va pup.

Doris mamica implinita de Matteo - 7.12.2009 ..
poze

26/04/2010-----80---78---76,5
target-----65

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Doris, da cine a dat jos 3.5kg???Lasa depresia..bine ca ai vointa sa te tii de dieta!

io am scapat iar la crapat....off off

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

rechinas in pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Off Licurici merci, esti o draguta...dar na` asta e...e soacra...tre sa ma obisnuiesc cu gandul...pentru Luci, sotul meu, trec cu vederea...dar oricum i-am comunicat husbandului ca duminica asta, daca vrea sa mearga la mama`sa se poate duce cu copilul...ca eu nu am chef de alte ordine si "sfaturi binevoitoare".....

Doris te pup..hai iesi din butoi

Mergi la inceput