Prietene la bine si la greu - 14
Raspunsuri - Pagina 7
Alinus25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Flavours apropo de curatenie, mai e vorba draguta de pe alte meleaguri: "A clean house is a sign of a wasted life" mamica lui Tudor (04.11.2009) Tudor in poze Tudor in filmulete |
Subscriu
Mihnea

pt cele 6 lunite.
padi spune:
Am fost pana la pediatra (m-am gandit ca vine week-end-ul si sa stau mai linistita). Nu are rosu in gat, nu se aude nimic la plamani, doar muci. Asa ca mergem pe curatat nasucul si , eventual, nurofen. I-am luat Nurofen (pentru ca nu aveam asa ceva in casa), am incercat sa-i dau si mi l-a scuipat tot afara.(no, cum o sa-i dau eu morcovel, spanac, brocoli, etc., cand ea nici macar siropelul asta dulce nu-l accepta). Asta ma pune pe ganduri, vai de mine si de diversificarea lui peste
.
Adriana
de
Laura (08.12.2009)
Lalu_79 spune:

Mihnea, Ilinca, Robert si Ana!!!

Monica, cred ca nu ti-am multumit pentru urari si frumosul buchet de flori. Ma bucur ca ati ajuns cu bine si ca v-ati adaptat atat de bine vietii de acolo.Oricum, nimic nu se compara cu tihna alaturi de tati, nu-i asa? Ce mai face Mariuca cea scumpica?Neaparat sa ne pui poze, sa va admiram.
Stephy, cum mai e cu manuta?Sper sa treaca repede perioada de refacere si sa ramana totul doar un vis urat. Cu dermatita la noi e una calda, una rece....adica....tot folosesc creme si cremute , e cand mai bine, cand mai rau....cateva zile trece (adica nu mai e zona rosie, dar e in continuare aspra), apoi iar se inroseste....nu stiu ce anume o declanseaza, ca eu am acelasi ritual mereu....Am folosit Trixera de la Avene, dar nu vad rezultatele, cred ca o sa incerc si Exomega....
Despre noi, ce sa zic....am avut cateva zile dificile, printesa maraita....m-a cam terminat...ziua ca ziua, dar noaptea ma termina...m-a trezit si din ora in ora, se tot foieste, plange prin somn.Nu stiu daca e de la dinti sau de la gaze, ca se tot chinuie si se screme.Mi-e dor de noptile linistite cu una, maxim doua treziri pt papa, cand adormea la san dupa 5 minute si apoi nu trebuia decat sa o pun in patut....ce vremuri....
Am pus poze noi la semnatura. Ca veni vorba, cine este margabartalan?Nu de alta, dar nu stiu cui sa-i multumesc pt comentarii la pozele lui Ari. Scuze pt ignoranta![]()
Lalu, mami fericita de Ari (28.11.2009)
dymomo77 spune:
Si ca sa fie tacamul complet cand il pun la san ma musca. Tocmai am primit a cincea muscatura pe ziua de azi. Nu vrea sa pape nimic(nici macar san) iar eu mai am un pic si explodez. Nici rabdare nu mai am deloc, sunt tot timpul nervoasa iar de greutate ce sa zic... are aproape 7kg si in 2 sapt a luat aproape 100g(deci prost) si nu are nimic vizibil: nu rosu in gat, nu candida sau afte in gurita... absolut nimic....
mami fericit de
Dan Mihail 28.10.2009
Danut
raluci_b spune:
care veniti la protest bagati-va pe lista
https://spreadsheets.google.com/ccc?key=0AreSvjbNas88dFprOWZVazVxM25mX2ZQQm1tUXBKa2c&hl=en
Raluca, mamica de Remus Andrei
(8 nov '09)
http://picasaweb.google.com/bogdanralucam" target="_blank">Poze BUBU
http://lb1f.lilypie.com/KI5u.png" target="_blank"> asa creste Bubu
strumfy_12 spune:
Salutare!!!
Pana acum ma trezeam sa o hranesc pe Andra...iar in noaptea in care ea se hotaraste sa doarma fara trezire..eu nu pot adormi de atata oboseala adunata

Si acum ea doarme..iar eu pic din picioare dar cum pun capul pe perna cum sare somnul
Dymomo imi pare rau ca va chinuiti cu diversificarea...poate e mai bine sa luati o pauza.. poate nu are Danut pofta de mancare...
Si dak tot diversificarea e subiectul de baza.... si o sa mai fie... lamuriti-ma si pe mine cum procedati cu fructele? Am inteles ca merele le dati pe razatoare(sau storcator), sau le coaceti. Dar perele, nectarinele si altele cum le dati copilului?
Lumi...pe unde unbli... cum e cu pauza???
Pana revin cu alte nelamuriri..sau raspunsuri... va
pe toate
Mami fericita de strumfita
Cory_B spune:
Neata fetici...ca partea cu "buna" o las pt voi, cele care ati avut-o buna...
Noi am avut noapte albicioasa, bb marait raaaau. Probleme de tranzit, lipsa cachi de 2 zile.
Intru si eu in gasa celor care nu simpatizeaza deloc vestita si misterioasa(pt mine
) doaman D. Anyway...azi dimi dupa urletele mici si mari, pe toate tonalitatile existente, am iesit triumfatori. L-a trantit in pampers si noi, fericiti am exclamat din nou : "Uite ma cum se bucura omul de un rahat!" ( la propriuuuuuuu:
)In alta ordine de idei, in ce tara traim oamnei buni?
Nu ma mai pronunt cu privire la inemnizatii taite&stuff...dar stateam si cugetam eu aseara, in micile pauze de urlete..."noi oare, pt ce muncim?!" Sincer marturisesc. Eu, pana la noi ordine,muncesc pentru a zari dimineata cel mai frumos, pur si sincer zambet de copil pe care l-am vazut vreodata, pentru a sorbi din cea mai pervers aromata cafea,pentru a-i apune soarele de duminica pe dupa umeri copilului, la o terasa in Herastrau, pentru toate prostiile pe care arunc banii si pentru toate ''must have''-urile in care investesc. Ufff, eu zic asa: Strangeti bani la ciorap! Eu nu port sosete. Banii imi curg printre degete. Caci umblu desculta. Ca sa simt cum ma gadila viata in talpa.
Cea mai fericita mami de
Andrei Nicolas http://picasaweb.google.ro/fulgusori2009/Cory_B?locked=true#5465188020727063986
strumfy_12 spune:
In legatura cu tarcul...uitandu-ma catalogul Carrefour mi-a venit ideea
Nu se poate folosi o piscina gonglabila pe post de tarc? Stiu ca sunt de multe dimensiuni, marginile sunt moi(au aer)si tari in acelasi timp...pretul e mic. Voi ce parere aveti?
Mami fericita de strumfita
Ancutza_Bro spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lalu_79 Am pus poze noi la semnatura. Ca veni vorba, cine este margabartalan?Nu de alta, dar nu stiu cui sa-i multumesc pt comentarii la pozele lui Ari. Scuze pt ignoranta Lalu, mami fericita de Ari (28.11.2009) |
Marga e Many_bani

_
ANCA mamica fericita de
SABINA IOANA (03.11.2009)Fulgusorul meu iubit
The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!