Prietene la bine si la greu - 14

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dozz spune:

Citat:
citat din mesajul lui coquelicot

dap, ma bag si la tinut lista.
Hai ca modific ASAP.
Maai, dar pe mine ma balona enorm varza de bruxelles, eu d-asta am intrebat si de brocolli, la un moment dat, cruciferele parca sunt cam flatulentoase.

Hai ca vedem noi luni. Deocamdata se urla 'JOS GU-VER-NUL'

mami de MATEI -TUDOR (10.11.2009)

Cherie, cu coaja de paine tu erai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Neata evribady
Am scapat de frica, dupa ce ieri ma plangeam ca doarme de 2 ore, s-a trezit imediat si dupa legume nu a mai dormit decat 20 min (m-am linistit), a mancat f bine (premiera de ieri "supa de galuste"_) iar seara a adormit la 21 si s-a mai trezit la 7.30
Va pup
Fugim afara

fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

COMUNICAT DE PRESA

Raluca, mamica de Remus Andrei(8 nov '09)
Poze BUBU
asa creste Bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza35 spune:

salutari,

pana se trezesc mucosii, scriu si eu doua vorbe...

un fel de mama denaturata pot fi si eu, bine, mie inca nu mi-a cazut copilul din pat, dar..sa va spun. : aseara, la masajul dinaintea baitei, cand statea Eva pe burta sa-i frec spatele, a inceput sa-si bage picioarele sub ea si sa salte de fundulet ( nu ca Amalia de Licurici, mai discret),l so, pentru ca este moale canapeaua si patutul ei este comutat pe pozitia leagan si se balangane la fiecare miscare, am decis eu azi sa pun o patura pe jos si sa stimulez fata ( asta cu patura am furat-o de la Lili )... si pun eu fata pe burta, se uita ea mirata in stanga, in dreapta ca nu mai vazuse camera de la inaltimea aia, si odata da cu capul de podea... cu tot covorul si patura, tot tare era... a plans ea, dar nu cine stie ce, cert e ca urmatoarea ora a sta foarte linistita, nici in fundulet nu mai dorea, statea cuminte intre pernute

si mai vreau sa intreb mamicile de fulgusori (eventual de fulgusori grasunei- eu asa o vad pe Eva, are 8,075 la 5 luni juma) cum stau bebeii cu picioarele? Ca Dragos, care e mai slabut si mai lungut, sta cu ele drepte, da ca un cal din ele....iar Eva (eu zic ca din cauza de bulanase grasute) sta cu ele ca o brosca, mereu tine un picior in sus, si il balangane, chiar si cand mananca... am fost ieri la eco de sold ( noi la 5 luni am facut tot eco, cineva zicea ca se face la 5 luni radiografie) totul o super ok... medicul a zis ca face asa ca are bazdaci... pe mine ma , sa zic ingrijoreaza, pozitia zilnica a picioarelor, nu frecusul... oricum ea nu are stare nicio secunda, pe cand Dragos e molcom, mamos, e "mamaliga" cum zice tati

cu ocazia asta urez si eu La multi ani sarbatoritilor de azi, celor care si-au aniversat ziua le fac cu intarziere aceeasi urare...la fel si pentru mamicile lor

de azi dragos e integral pe lapte cu lactoza, da maine atacam diversificarea, dar cred ca voi incepe cu legumele de data asta... cu fructele m-am cam convins

Dragos si Eva _30.11.2009

mucosii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

Tocmai am tras un si ma paste o depresie crunta. La fel ca Lumi sistam diversificarea pt ca Danut nu vrea sa pape nik. Toata ziua e cu fundul in sus iar eu sunt varza...

mami fericit de Dan Mihail 28.10.2009
Danut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lalu_79 spune:

Neata

Sunt cu nasul in batista, nu stiu cum am reusit sa racesc in halul asta, abia ma tarai...Am fost si eu prin preajma, dar prea suparata din cauza vestilor cu indemnizatia ... Sunt plina de indignare, sila si neputinta...tot ce am putut sa fac a fost sa ma uit la job-uri in strainatate, zau ca-mi vine sa plec din tara asta de kko si sa nu ma mai uit in urma.Na ca m-am racorit putin, desi...ca sa ma racoresc cat de cat ar trebui sa pun multe beep-uri.

Ma bag la recuperari, dar inainte vreau sa-i spun lui Dymo ca mai bine face o pauza decat o depresie.Trimit un si-o floare pentru incurajare. Acusica trebuie sa incep si eu marea D, deocamdata asteptam sa facem 6 lunite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavours spune:

Hello girls,

bebul meu a plans azi ca de la colici... si a dat partzuline ca o mitraliera... sper sa treaca porcaria asta de enterocolita mai rapid. pana acum era doar cachi mult si in rest era vesel si vorbaret. acum a adormit epuizat.
tot vad ca ceilalti bebici sunt mai grasunei... al meu are 7,550 nu stiu daca e ok, dar nu mi se pare nici slabanog.

gabitza - si brotacul meu sta cu ele mai pliate uneori, dar la schimbat le intinde perfect de mi-e teama sa nu striveasca "bijuteriile familiei" intre picioare. el s-a nascut si cu talpitele mai dubioase un pic din pricina de prea putin loc in uter, adica atunci cand era mic putea sa aplaude cu talpitele... acum s-au indreptat cu masajul de dupa baita.

dymomo - nu te stresa cu diversificarea... daca nu vrea sa pape nu e bai.. pauza si mai incolo sigur va dori. poate nu ii place o anumita mancare.

coque - vad ca m-ai trecut la perle... e bine ca ne mai amuzam macar, daca unele din noi (si eu) suntem zoambe. cat despre diversificare... sa stii ca nu eram eu fan inrait (si nici nu sunt pentru ca sunt o lenesa) daca puteam sa il alaptez in continuare, dar asa doar cu bullshitul de formula, cred eu ca mai bine ia chestii bunute din mancare adevarata. in viziunea mea formula de lapte fata de laptele matern e un fel de margarina in fata untului, dar nu am putut fenta natura.

diana - la genul ala de tarc ma gandeam si eu. sau ceva asemanator dar din plastic colorat am mai vazut... dar acum ca am fost nevoita sa ma mut nu cred ca voi mai avea loc de vreun tarc...

eu iar fug in weekend, las copilul la mama la curte... de fapt nu doar in weekend ci toata saptamana, dar s-ar putea sa il revad duminica... mi-e dor de el din nou, dar de data asta nu plecam neaparat de placere... el cu treaba, eu sa ma clatesc la sinapse.

va pup si ne recitim peste o saptamana

mamica lui Tudor (04.11.2009)

Tudor in poze
Tudor in filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

mneasssaaaaa...
iar mor de somn... dar ce e nou in asta???

ce bine de voi ca uitati fimleleeeee! Eu nici nu sunt capabila sa tin minte numele filmului pana se termina.... Nu mai spun ca de prin trim 2 de sarcina nu am mai avut rabdare sa vad un film cap coada. Acum mi-am amintit ca am in comp niste filme de pe atunci... dar ce filme? Oare le-am vazut?

coque, citeam mesajul tau legat de papusile date fetitelor. Pai, cu mine nu le-a mers alor mei. Eu zbieram o gura ca vreau masina albastra 9 daca tot veni vorba, masina noastra e albastra) SI NU SUNT O GOSPODINA, BA MAI MULT... NU-MI DORESC SA FIU!
Cat despre comportament inoculat... sunt total de acord. uitam, ca mame, ca oameni ca atat fetitele cat si baieteii sunt oameni, din carne si oase si suflet. Ne nastem in acelasi mod...

Dozz, e o vorba: casa nematurata musafiri asteapta..." dar eu nu ma stresez... musafirii neanuntati... ce sa le fac... ne gasesc si ei cum da Domnul. Daca ar fi invitati, sau macar anuntati... ma stresez

Miany, pai noi care scriem doar ca sa ne plangem de cate ceva... ce sa facem? scrie mami tot aici

Ali, eu stiu ca orice aliment se introduce treptat, intai 5 ml ( o lingurita normala, metalica) apoi 10, apoi 15... si abia apoi portie completa

fugim afara... sper sa scriu cand ma intorc

Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

ginerica Mihnea La multe lunite alaturi de parintii tai!
si un pupic de la Ruxi

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavours spune:

apropo de curatenie, mai e vorba draguta de pe alte meleaguri: "A clean house is a sign of a wasted life" total de acord.

mamica lui Tudor (04.11.2009)

Tudor in poze
Tudor in filmulete

Mergi la inceput