Prietene la bine si la greu - 14
Raspunsuri - Pagina 5
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mami_p_ilinca/mami_p_ilinca.jpg)
mami.ilinca spune:
Padi
sanatate multa puiului!
eu i-am pus ser fiziologic in nasuc pana la 3 luni si apoi am schimbat pediatra si i-am pus Sterimar in nasuc...se pare ca e mai ok decat serul,ar avea si rol in prevenirea racelilor.
Ultima data a racit cand avea 3 luni si ceva,avea muci multi si stranuta,i-am pus sterimar, am aspirat-o de 3,4 ori pe zi in primele zile pt ca abia respira si refuza sa pape...si cam in 2 saptamani a trecut. Stiu ca i-am pus primele 3 zile si jumate de supozitor cu paracetamol ,la sfatul pediatrei.Intr-adevar primele 3 zile sunt mai grele, apoi se diminueaza simptomele...
Pupici
Ilinca ,buburuza noastra 14.11.2009
:)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
dymomo77 spune:
Eu incerc sa recuperez din urma dar de scris nu reusesc sa scriu. Dar cum voi sunteti fete de treaba( a se citi dragute si ingaduitoare ) ma veti ierta daca nu scriu mare lucru. Sper sa imi reintru in mana.
mami fericit de Dan Mihail 28.10.2009
Danut
crlp spune:
monis el e mic ca varsta dar e maricel are 8800 g si nu prea se mai satura doar cu laptic...cel putin asa mi-a zis pediatra
oricum am sa fac o pauza si mai vedem
padi spune:
Diana,mami.ilinca, multumesc de sfaturi. Sa vedem cum se prezinta cand se trezeste.
Diana, spor la pregatiri si sa iasa o petrecere de nota 10!
Laurairina, ai incercat sa te uiti si aici la sectiunea Mica publicitate? Sunt mamici cate vand lucruri aproape noi. Poate gasesti ceva tarc...sau nu te incanta ideea de a cumpara ceva folosit deja? Eu am cumpart asa un bouncer (aproape nou) si am fost foarte multumita. Zic si eu...
Adriana de
Laura (08.12.2009)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/raluci_b/raluci_b.jpg)
raluci_b spune:
neata, noapte linistita, un sigur supt pe la 3 apoi somn pan la 7 jumate
La multi ani draga fulgime
Coque - bun dictionar, uite au mai zis fetel ce sa mai adaugi, te bagi sa tii si lista de perle ? eu la fiert mai pun, telina brocoli, varza de bruxelles baby porumb, zuchini (am luat punga congelata de la (iglo) Pam pam-ul parca al meu era, impreuna cu parerea mea de dragonitza, dar ce conteaza, important este sa le avem.....zicalele
Miany - asa cum zice si Licurici plici, te asteptam cu orice dispozitie
Andre - inteles acum, atunci de acum inainte de orice cauti in casa vezi daca ai Caretoful dulce stiu ca nu face gaze
Ali - para la bubu a balonat, poti sa-i dai cate putin. Contipatie, ii dai morcov gatit cumva, s anu fie de la ala.
Padi - suna si la pediatra, dar din ce am vazut la mai toata lumea a functionat apa de mare si aspirat dar nu des, exact cum zice d-na doctor
Ramo - rezolvat cu crema de soare sau iti trimit eu
Coque - eu m-as baga cu bebe la protest acum vedem ce zice sotu, am inteles ca nu se va striga, tocmai sa nu speriem bebeii
Raluca, mamica de Remus Andrei(8 nov '09)
Poze BUBU
asa creste Bubu
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ali762000/ali762000.jpg)
ali762000 spune:
Raluci b o fi de la morcovul fiert in supa si dat ca si pireu pe langa alte legume?
coquelicot spune:
dap, ma bag si la tinut lista.
Hai ca modific ASAP.
Maai, dar pe mine ma balona enorm varza de bruxelles, eu d-asta am intrebat si de brocolli, la un moment dat, cruciferele parca sunt cam flatulentoase.
Hai ca vedem noi luni. Deocamdata se urla 'JOS GU-VER-NUL'
mami de MATEI -TUDOR
(10.11.2009)
laurairina13 spune:
Beii..am somat soatza ca daca nu se face cartof dulce pt fiisa, mananca lapte de la tatzi pan se marita!! Sa vedem ce reusesc sa negociez..Daca nu apelez la Coque, da ajunge sa ne costa cartofu ala cat nu face , unde mai pui ca poate se strica pe curier..
si faza ar mai fi sa nici nu ii placa sclifositei mele..
Gata, o sterg la impins carutu, nu de alta da tre sa duc si rahatu de tel la reparat, ca altfel nu mai conversez cu nimeni de la distanta
Di, bafta, sa tina vremea cu voi maine!! Si sa primeasca pruncii muuuulte muuulte cadouri Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
rechinas in pozici
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/raluci_b/raluci_b.jpg)
raluci_b spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ali762000 Raluci b o fi de la morcovul fiert in supa si dat ca si pireu pe langa alte legume? ![]() ALI mama lui MIHAI |
se poate, eu asa stiu de morcov
coque varzica o pun doar la fiert nu i-o dau, plus ca nici mie nu mi-a facut gaze, vad ca nici lui
Raluca, mamica de Remus Andrei
![](bubumica.gif)
![](foto.gif)
asa creste Bubu
Alinus25 spune:
Neata,
Apar si io cu moralul un pic mai sus. Trebuie sa ma concentrez pe alte lucruri mult mai importante din viata, decat sa-mi pierd nervii pe idiotii din conducerea acestei jalnice tari.
Danan vazut pozele, esti f frumoasa.
Ralu ma bucur tare mult ca Matei si-a mai revenit. Cat despre cazatura lui Matei si noi am patit-o exact la fel... A cazut de pe mijlocul patului, eu linistita ca el nu se rostoleste oricum ... si nu-mi explic cum s-a invartit de a cazut, el nici acum nu se rostogoleste... a cazut fix pe burta si a plans ff putin imediat ce l-am luat in brate s-a linistit si a inceput sa rada...N-am zis nimic pana acum, am crezut ca eu sunt singura mama denaturata de pe aici... io-s foarte linistita nu ma panichez imediat, incerc sa analizeze gravitatea situatiei mai intai.
Si legat de mama denaturate (Simina uite aici mama denaturata de-a dreptu), sa va povestesc cum i-am luxat eu manuta Rianei anu trecut (pronatie se numeste)...no atunci am plans de-mi venea sa-mi smulg paru din cap atunci nu ca m-am simtit vinovata ci chiar eram...(eram insarcinata in 4 luni cu Dragos). Eram in vizita la mama si ne pregateam de plecare. Riana statea plantata in fatza usii, saracutza de ea era cam obosita fiindca era ora de somn, si nu vroia sa se ridice, incercand sa o ridic sa iesim am luat-o de mana dar ea s-a lasat jos din nou iar eu am tras-o, nu stiu ce-a fost in capul meu, urmarea... ea inceput sa urle si plangea de numa saraca si-mi tot spunea "mami ma doale manusa". Eu nu mi-am data seama ce s-a intamplat, am culcat-o... a adormit saraca prin suspine, cum o atingeam un pic cum se trezea si urla. Apoi situatia mi-a fost clara eu, propia sa mama, i-am luxat mana. Am mers imediat la urgente i-a pus cotu la loc, dr s-a uitat incruntat la mine si mi-a spus f sec ca eu i-am facut asa ceva si data viitoare daca se mai intampla poate sa ajunga la operatie... Deci dragele mele sa nu faceti asa ceva niciodata! Chiar daca a cazut copilul nu trebuie tras de mana ca sa-l ridici, pt mine a fost o lectie destul de dureroasa.
Laurica ce urat din partea nasei tale! S-a dat in spectacol
Many hehe traiasca tati de pui Vlad!! Bravo lui cum i-a luat apararea la fecior
Lumi vazut garderoba superba de vara... si superbul manechin
Lauradi si eu gandeam la fel ca tine... alaptat pana la 6 luni, dar acum m-am schimbat si toate prietenele ma intreaba zambind "no pana cand ziceai ca alaptezi?"
Andre tare faza cu cartea... Si io-s uituca rau, da rau de tot!
Ionela no scuze ca iar sar pe tine cu intrebari...Stiu ca tu esti educatoare si cred ca esti cea mai avizata sa-mi raspunzi. Sigur ca pot si celelate fete, dar nu vreau sa deranjez cu intrebarile mele. Deci, intrebare. Ce ar trebuie un copil de 3 ani sa stie sa faca la varsta lui? La cresa unde merge Riana educatoarea i-a pus sa incercuiasca cifra 2. Normal ca ea a incercuit si cifra 3 ca doar eu nu m-am ocupat cu ea in acest sens. Stie sa faca puzzle-uri, coloreaza, deseneaza cum poate, numara pana la 10, cunoaste toate culorile, stie unde sunt 2 sau 3 obiecte, le numara. Dar mie mi se pare cam mult sa cunoasca cifrele sau literele. Ma mai intreba o mamica daca isi cunoaste Riana numele scris.
. Gresesc eu, sunt prea delasata??
Coque si ai sa vezi cum o sa se uite mai toate mamele din parc la tine si o sa te compatimeasca de inclinatiile copilului tau. Io-s total de acord cu tine...
. Riana are de toate si masinute si papusi, alege singura cu ce vrea sa se joace nu-i impun nimic. Ii plac si trenuletele si papusile.
Shtephy pe unde esti?
Dianardeci ati inceput si voi marea D.. Poate totusi o sa ai noroc si Teo o sa fie papacioasa
. Multu' de link-ul cu tarcul. Deja ma gandesc cum sa-l pun pe socru sa fauresca unu.
Miany imi pare rau pentru voi.
Sa va spun ca io-s tare happy. Dragos se pare ca si-a revenit la vechiul lui program de somn toata noaptea. Si a mancat ieri tot piureul de morcov. Ii foarte incantat de el. Cu sucurile nu prea a mers treaba, cu piureurile e mai ok.
No gata, trimit si io una bucata "paine uscata"
O zi faina sa aveti.