Ghiocei de martie-aprilie 2009***206***
Raspunsuri - Pagina 22
inapreda spune:
Da Chato, eu am intrebat de poze, aveam o presimtire ca o sa vad poze titi rau 

; Izia e MOR-TA-LA; ati avut o vacanta super, cui i-a pasat de ploaie???
Gina lu' Ian
Ian are 1 an!
Ian 1 an +
inapreda spune:
Gris o singura data i-am facut si nu i-a placut iar eu, sincer, m-am bucurat
ca am auzit si eu ca da anemie daca e "administrat" in exces; l-am facut cu lapte pasteurizat, fructoza si scortzi'; lui Ian nu-i plac nici paste cu lapte, nici orez cu lapte; in schimb, maninca bine iaurt simplu, brinzica, mozarella.
Gina lu' Ian
Ian are 1 an!
Ian 1 an +
inapreda spune:
Si aici vremea e de kko; am fost pin' la ai mei ca era si sor'mea cu al ei fecior (2 ani) si simteam nevoia sa iau o pauza
; am baut un pahar de vin + neshte tigari si in loc sa fiu "fresh" ma simt obo' rau; am obosit sa fiu obo'; cred ca ar trebui sa-mi fac analize ca, poate ceva nu se invirte rotund; nu-i normal sa fiu asa; depresiva nu-s
, n-am de ce sa ma pling; Monti nu cred ca-i de vina ca incerc sa maninc din toate categoriile de alimente; e drept ca, de cind au aparut capsunii, maninc zilnic 1 kg
si am cam renuntat la alte fructe; ati luat careva spirulina? v-ati simtit mai "energice" dupa? cit timp ati luat? etc.etc
Multu' 
Gina lu' Ian
Ian are 1 an!
Ian 1 an +
novus spune:
Am culcat-o si eu pe acrobata noastra care azi nu stiu prin ce ''inginerii'' a cazut din patutul ei drept in frunte
!! A plans un pic dar apoi s-a linistit, cucui nu are si nici alte simptome asa ca sper ca e ok ! Asta dupa ce ieri avusese vreo 4 scaune un pic mai moi de deja intram la banuieli drept pt care azi a fost la regim la morcovi fierti si orez !
Mami lui
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
InaPreda, eu cred ca nu ar strica sa-ti faci niste analize si apoi sa vezi ce vitamine sa iei, din ce stiu eu Vitamax sunt bune dar cu siguranta un medic iti recomanda ceva tintit pe ce carente ai !
mamica titi !
Mami lui
novus spune:
Sa va mai povestesc ceva din gama reminiscente din spital : asa m-am obisnuit cu plansetele copiilor de azi noapte a durat ceva pana am cuplat ca Alexandra plange de zor si cere tziti pe la 3 dimineata 
Aveam in salon inca un baietel super super plngacios care urla efectiv cand se apropiau de el, asa ca noaptea la 12 cand ii faceau tratamentul trezea tot palierul doar Alexandra nu avea nici o problema, vad ca mi s-a luat si mie, sper sa nu se mai repete ![]()
Mami lui
Bianca2503 spune:
Aoleu, NOVUS, m-am tot gandit la voi zilele astea.
Nu stiu cum e sa stai in spital cu copilul dar trebuie sa fie naspa rau de tot.
Bine ca ati venit acasa si ca sunteti bine acum
novus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Bianca2503 Aoleu, NOVUS, m-am tot gandit la voi zilele astea. Nu stiu cum e sa stai in spital cu copilul dar trebuie sa fie naspa rau de tot. Bine ca ati venit acasa si ca sunteti bine acum ![]() |
Da e naspa in primul rand pt ca iti vezi copilul bolnav si in al doilea rand pt ca traim intr-o tara cu un sistem sanitar de kkt, cu multe hibe

Pai grija mea principala cand o scoteam pe Alexandra din salon era sa nu puna mana pe nimic ca sa nu deranjeze microbii care traiau bine mersi pe acolo la ce curatenie se facea , degeaba au renovat spitalul daca pe jos spalau cu un mop vai de mama lui inmuiat in apa chioara

Pe de alta parte, unde exista spitale private, tarifele te dau gata, 600 ron/zi cum a platit prietena Olishkai cand a fost internata la Medlife mi se pare enorm pt buzunarele noastre, dar asta e !
Mami lui
dyana27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui novus Sa va mai povestesc ceva din gama reminiscente din spital : asa m-am obisnuit cu plansetele copiilor de azi noapte a durat ceva pana am cuplat ca Alexandra plange de zor si cere tziti pe la 3 dimineata ![]() Aveam in salon inca un baietel super super plngacios care urla efectiv cand se apropiau de el, asa ca noaptea la 12 cand ii faceau tratamentul trezea tot palierul doar Alexandra nu avea nici o problema, vad ca mi s-a luat si mie, sper sa nu se mai repete |
lasa stai tu linistita, ca eu am unele nopti cand visez cine stie ce si cuplez plansul lu' mutzu in vis.... si nu-mi dau seama ca de fapt s-a trezit; imi mai da cristi cate un ghiont si ma trezeste cand vede ca eu chiar nu misc in front si tipa interfonu' la el

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
UN ANISOOOOOOOOOOOR!!!!
dezMOTZarea
cum am venit pe lume
Bianca2503 spune:
Offf, ce ma "enerveaza" astia cu handbalu' lor. Nu cred ca recupereaza fetele noastre diferenta.
Pacat!!! Ca ieseam la Universitate:))