Ghiocei de martie-aprilie 2009***206***

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Hello!

Hai ca nu am mai scris demult, nu am apucat, dar v-am citit. Am vazut poze frumoase din IOR, o Gaza dansand, un Andrei frumusel

Noi am plecat ieri la Valcea, la tata. Din pacate, ploua si e urat, o sa incercam sa mergem la un loc de joaca. Ieri si azi am stat in curte, chiar si pe ploaie, ca am stat sub loc acoperit, asa ca tot a fost un beneficiu. Sper ca maine sa fie mai frumos, desi plecam devreme, sa fim la ACDC. Eu nu prea am chef, da na, avem bilete luate

As merge si eu luni ma protest, sa vedem cum e Ana cu somnul, trebuie sa inteleaga astia ca nu isi p[ot bate joc de noi asa, fara nicio reactie...

Mai vroiam sa zi una alta, dar am uitat. Vremea asta e de vina, deh...

Pupici si un sfarsit de saptamana frumos

Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)

Pozele noastre

Fotografii profesionale evenimente

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saby spune:

Urata vreme
Vazut poze cu Gazza mica de 1 mai si cu albinuta cantatoare , mare dansatoare . Si noi avem una la fel numai ca e albastra si am luat-o din Cora. Maia cand ii dau drumul o ia in brate si danseaza impreuna .
Noi la mucisori am pus Pivalone cate un puf in fiecare nara dimineata si seara + apa de mare si aspirat cu batista bebelusului. Dar sa va spun ce ne-a salvat pe noi de la ultimii muci care au fost acum vreo 3 luni. Am cumparat de la farmacie aparat de purificat aerul Salin, care ajuta foarte mult la problemele cailor respiratorii si la prevenirea lor. La inceput pt. adulti este putin mai greu de suportat, da o senzatie de uscaciune in gat dar treptat te obisnuiesti. Noi de cand l-am cumparat nu am mai avut nici un fel de probleme. II dau drumul seara cand ne culcam si merge pana dimineata in fiecare noapte. Oricum pe prospect scrie ca trebuie folosit minim 8 ore in fiecare zi.

Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009)

www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia

Petrecere 1 an Maia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

olishka dupa parerea mea ceva nu e in regula, si ar trebui sa mergi la medic. pe mine acele guguloaie, de care spui tu, ma ingrijoreaza.
eu am luat dostinex, cam la 3 luni dupa intarcarea lui andrei, ca nu mi se oprise lactatia in mod natural. nu aveam nici o problema cu sanii, dar medicul a zis sa iau o pastila ca sa se opreasca lactatia. dupa o pastila de dostinex nu s-a oprit lactatia.
cand am ramas gravida cu ioana i-am spus ca nu s-a oprit lactatia, si mi-a mai dat atunci 2 pastile de dostinex. abia dupa asta mi s-a oprit lactatia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_05 spune:

Salutare!

E o vreme la noi, brrrrrrrr! Ploua, e frig si e rece.

Fetelor voi le faceti la bb gris in lapte?
Daca da, de care lapte, de care gris, luminati-ma si pe mine.
V-am mai spus ca Iulia nu mai vrea iaurt, branza si as dori sa ii fac gris cu lapte, poate il mananca.

Cami mami fericita de printesa Iulia Elena (25.05.2009)

Mergi la inceput

L-am vazut pe Vladimir cel zambaret, are un ras... molipsitor.
Si am vazut-o si pe gazulita cea frumoasa si dansatoare, e o scumpa.
Poze cu mamici frumoase si cu bb si mai frumosi.

Novus, bine ati venit acasa!!

Va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Citat:
citat din mesajul lui cami_05

Salutare!

Fetelor voi le faceti la bb gris in lapte?
Daca da, de care lapte, de care gris, luminati-ma si pe mine.
V-am mai spus ca Iulia nu mai vrea iaurt, branza si as dori sa ii fac gris cu lapte, poate il mananca.

Cami, eu ii fac lui Andrei, dar nu foarte des, ca mi-a zis dr. ca grisul ar anemia.Ii fac din gris normal si lapte pasteurizat (Zuzu, Fulga etc.)Il indulcesc cu putina fructoza si uneori pun si putina scortisoara. E buuun (imi place mie mai mult decat destinatarului de drept)!

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Ina parca intreba de poze, iacata
http://picasaweb.google.fr/anca.bouny/VacantaPloioasaInCorsica#

Vad ca activitatea pe-aici e slabuta in week-end, desi vremea e urita peste tot. V-ati bagat in pat, la filme? Io citii o nuvela de Aleksandr Soljenitsin - Casa Matrionei, tare rau tradusa, mi se-ncilcira creierii

In orce caz mi se facu chef sa citesc biografia autorului, caut acum pe amazon sa vad ce gasesc.
Izia e cuminte, se joaca pe jos, i-am facut un ceai de ceapa, sper sa o ajute sa treaca noaptea mai usor decit ieri.

Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Chatonel, pozele sunt cu adevarat grozave si protagonistii la fel. De mult am vrut sa te intreb: de unde numele Izia? Nu l-am mai auzit niciodata si-i superb!

Mergi la inceput

Anaan, mersi. Am sa incerc si eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Chatonel, pozele sunt cu adevarat grozave si protagonistii la fel. De mult am vrut sa te intreb: de unde numele Izia? Nu l-am mai auzit niciodata si-i superb!

Si mie imi place numele, dar nu stiu exact cum se pronunta.

Mergi la inceput