| Citat: |
| citat din mesajul lui m_monique olishka dupa parerea mea ceva nu e in regula, si ar trebui sa mergi la medic. pe mine acele guguloaie, de care spui tu, ma ingrijoreaza. eu am luat dostinex, cam la 3 luni dupa intarcarea lui andrei, ca nu mi se oprise lactatia in mod natural. nu aveam nici o problema cu sanii, dar medicul a zis sa iau o pastila ca sa se opreasca lactatia. dupa o pastila de dostinex nu s-a oprit lactatia. cand am ramas gravida cu ioana i-am spus ca nu s-a oprit lactatia, si mi-a mai dat atunci 2 pastile de dostinex. abia dupa asta mi s-a oprit lactatia. ------------------------------------------------------------------------- mami de Andrei (16.12.2006) si Ioana (03.04.2009) |

| citat din mesajul lui inapreda Da Chato, eu am intrebat de poze, aveam o presimtire ca o sa vad poze titi rau ![]() ![]() ; Izia e MOR-TA-LA; ati avut o vacanta super, cui i-a pasat de ploaie???![]() Gina lu' Ian Ian are 1 an! Ian 1 an + |

| citat din mesajul lui novus Am culcat-o si eu pe acrobata noastra care azi nu stiu prin ce ''inginerii'' a cazut din patutul ei drept in frunte !! A plans un pic dar apoi s-a linistit, cucui nu are si nici alte simptome asa ca sper ca e ok ! Asta dupa ce ieri avusese vreo 4 scaune un pic mai moi de deja intram la banuieli drept pt care azi a fost la regim la morcovi fierti si orez !Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
Daca va mai cacaciti, poti sa-i dai ORS200 de la Hipp. Este un suculet f bun.