Ghiocei de martie-aprilie 2009***206***
Raspunsuri - Pagina 17
Monnvas spune:
Asha. continuam. Fiu-meu, care nu a manifestat pana acum dragoste de jucarii, a pus mana pe roata Maiei si nu o mai lasa. Arald ar fi vrut si el, dar el in 4 labe, al meu in 2, cursa era nedreapta
Adelake era cam obosita, dar a fost supersimpatica, tranca tranca tranca, 

nah, ca femeile. Si e haios ca zice si cuvinte legate, de tipul "ata mea".
Fug la facut haleala. Spor la buhuhu, n-o lasati pe Ina sa se uite la filme proaste, da?
Gazo, burtica ta este rezonabila, tre' sa fac zoom pe ea ca sa o vad. Avem si noi si nu ne laudam!
Monica mami de
cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
Monnvas spune:
A, si tre' sa adaug ca Adi e un tatic de milioane; si fiu-meu a simtit chestia asta, asa ca... s-a infiintat ![]()
Monica mami de
cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
novus spune:
Bu-hu-hu !!! Ce dor mi-a fost de forum !!
Am recuperat ce ati mai povestit in lipsa noastra, m-am relaxat la calc dupa ce s-a culcat Alexandra apoi am inspectat jucariile si casa cand s-a trezit si am pus la spalat toate hainele din spital, murdare/curate,tot !
Am vazut pozele de la intalneala si iar m-am enervat ca nu am ajuns la Buc
dar asta e, bine ca s-a vindecat Zambariciul meu care de cand am ajuns acasa rade cu gura pana la urechi
nu ca in spital ar fi plans
!
Si pana nu uit: InaPreda ai fost super titi la nunta
!! Ai un stil deosebit, imi place
!!
L-am mai vizionat si pe Vladimir la spa,super tare !!!
Aaa si m-am pus la curent cu ultimele noutati legislative, de kk 
Mami lui
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Am implinit 1 anisor ! 
inapreda spune:
Dau un vin spumant sa ai grija de cultura mea cinematografica 
Sspor la gatit, desi, la ora asta, nu stiu ce chef poti sa ai; sau poate ai ca dorm toti si iti vezi de "trebi" in liniste...
Noapte buna.
| Citat: |
| citat din mesajul lui Monnvas Asha. continuam. Fiu-meu, care nu a manifestat pana acum dragoste de jucarii, a pus mana pe roata Maiei si nu o mai lasa. Arald ar fi vrut si el, dar el in 4 labe, al meu in 2, cursa era nedreapta ![]() ![]() ![]() nah, ca femeile. Si e haios ca zice si cuvinte legate, de tipul "ata mea".Fug la facut haleala. Spor la buhuhu, n-o lasati pe Ina sa se uite la filme proaste, da? Gazo, burtica ta este rezonabila, tre' sa fac zoom pe ea ca sa o vad. Avem si noi si nu ne laudam! Monica mami de cu motoras CRISTIAN (7.03.2009) |
Gina lu' Ian
Ian are 1 an!
Ian 1 an +
inapreda spune:
Mami titi de Zimbarici insanatosit, multu' de aprecieri. 
Las' nu fi suparata ca ai ratat capitala ca n-au intrat zilele in sac. Bine ca sinteti bine ca timp de intilneli este eheheheeeeeeeee!
Gina lu' Ian
Ian are 1 an!
Ian 1 an +
novus spune:
Am uitat sa va zic : sambata nu m-am dus oricum la spital, am fost coafata, da ![]()
?!
Cand ma gandesc acum ca a trecut o saptamana parca nu imi vine sa cred 
Ma bucur insa ca instinctele mele materne sau de care or fi nu au dat gres nici de data asta , adica simteam eu ca nu e ceva in regula cu Zambarici, chiar daca nu mai avea temperatura, nu imi placea cum respira !
Vineri seara am mai citit pe net despre laringita si m-am cutremurat ce complicatii poate avea asa ca sambata cand am mers la pediatra si mi-a zis ca Alexandra face eforturi sa inspire putandu-se sufoca si ca trebuie sa ne internam , m-am decis rapid ca da asta dupa ce am intrebat-o tamp de cand sa venim, de parca puteam veni peste 1 sapt
!
Bine ca a trecut, sper sa fie ok luni la control !
Mami lui
Am implinit 1 anisor ! 
saby spune:
Fetele fug la nani
.
Pup
!!
Sabina mamica fericita de
Maia Andreea ( 07 apr 2009)
www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia
Petrecere 1 an Maia
novus spune:
Gazo, abia astept si eu sa ne vedem la Sighisoara si sa nu uiti sa-mi arati burtica ca eu nu zau ca nu o vad in poze !!
Mami lui
Am implinit 1 anisor ! 
vias spune:
fetelor din Bucuresti si Brasov si nu numai!
Cred ca este si pentru voi la fel de important faptul ca vor sa reduca indemnizatia pana la 64%.
Luni se fac proteste in Bucuresti la Ministerul Muncii, ora 12:00,iar in Brasov, tot luni 17 mai, ora 12:00 in fata prefecturii!!
Ne imbracam in negru..sau alb!!!
Va rog sa veniti pentru a ne face ascultate!!!
Fetele din celelalte orase, haideti, organizati-va si voi!! Si haideti sa iesiti in strada!!!
Duminica in Bucuresti se strang semnaturi pentru a fi duse la guvern de catre Lavinia Sandru!
Citatul de pe blogul ei , aici:
Am constituit deja Grupul de sustinatori ai Apelului pentru Mame. Duminica, 16 mai 2010, membrii Grupului ne vom reuni la ora 12, īn Str.Franceza nr.22, la sediul Universitatii Ecologice (īn spatele Muzeului National de Istorie al Romāniei), pentru a ne organiza, a adopta si semna Apelul pentru Mame. Acesta va fi adresat, luni, 17 mai 2010, membrilor Consiliului Economic si Social, care se vor reuni pentru a dezbate prevederile acordului dintre Guvernul Romāniei si Fondul Monetar International. Le asteptam pe toate mamele sa vina alaturi de noi si ss semneze Apelul pentru Mame. Numai daca vom fi unite, vom reusi! Pāna acum am reusit si fara ca mamele sa iasa īn strada, dar probabil ca de data asta va trebui sa iesim.
Va asteptam sa ne fiti alaturi!!!
Cami,
de
Flavius Cristian in 
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE