Ghiocei de martie-aprilie 2009***206***

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gaza22 spune:

Hellou! gata am culcat Gazulina, ma duc sa incarc aparatul ca am ramas fara bateriie si dupaia vin si cu poze de la intalneala.

Ce sa va spun nou, am mancat iar din mancarea lui Chiscuta, daaaar ne-am recompensat cu cateva lingurite de iaurt. Si mami Monnvas degeaba se lauda ca ii convinge pe alti pitici in parc sa pape de la ea ca acum i-am facut-o noi. Ea o tinea una si buna ca, Chiscuta nu mananca iaurt. Pai sa vedeti ce bun a fost cel de la noi, noroc ca am avut o linguita extra. Gaza s-a luat la tranta cu Alexandros, si dupa ce s-au paruit ei nitel, Gazulina mea tot mai alerga dupa el sa-l mai atraga la o tranta. (cred ca e nitel masochista). Adela ne-a tinut companie pana acasa si ne-a povestit cate in luna si in stele, desi era obosita tare si ma bucur ca am reusit sa ii fur si ei un zambet si un ras cristalin, semn ca ne-am imprietenit. Maia si Arald au fost cei mai cocheti si mai frumosi. Maia intr-o rochita frumoasa foc, si mie mi se pare ca pe masura ce creste Maia e tot mai frumoasa, si stie asta pt ca daca o lauzi rade cu gura pana la urechi. Si Arald un cavaler in toata regula, imbracat frumos la camasuta si cuminte, de nici nu i-am auzit gurita. De mamici nu va mai zic ca toate sunt frumoase si muuult mai slabe decat mine (trebuie neaparat sa fac ceva ca se pare ca am ramas cam singura cu burtica, off si asta tare greu se da jos mai ales daca nu-mi place sa fac abdomene). Cam asta a fost azi. O sa revin cu poze.

Mami de Gazii mica si frumoasa Primul Anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Mi se deschide pagina dar nu vad nimic; inca nu s-au incarcat?

Citat:
citat din mesajul lui saby

Vin si eu in completare cu poze de azi din parc http://picasaweb.google.ro/102230870434817716794/IOR#5471214581850211698, cam putine cei drept...

Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009)

www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia

Petrecere 1 an Maia

Gina lu' Ian
Ian are 1 an!
Ian 1 an +

Mergi la inceput

Bine ati revenit Novus & Zambarici, sa va faceti repede bine sa nu ratati intalnirea de la Sighi ca primiti bataie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saby spune:

Acum merge???
http://picasaweb.google.ro/102230870434817716794/IOR#

Petrecere 1 an Maia

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Mi se deschide pagina dar nu vad nimic; inca nu s-au incarcat?

Citat:

Vin si eu in completare cu poze de azi din parc http://picasaweb.google.ro/102230870434817716794/IOR#5471214581850211698, cam putine cei drept...

Petrecere 1 an Maia

Gina lu' Ian
Ian are 1 an!
Ian 1 an +

Cred ca nu a pus bine link-ul, da click in dreapta unde scrie Fotografii de Saby si o sa-ti apara toate albumele, primul e din IOR.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Vazut poze de la intalneala: bebei minunati, mame asisderea. Am remarcat ca Chiscuta si-a schimbat domeniul de activitate: de la cartografiere a trecut la pavaje. La mai mare!!!

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Da, multu', mergea si inainte, da' sint eu timpitzica
Putine, da' faine

PS. Gaza, stiu ca nu te consoleaza, da' si eu am o burticica de toata frumusetea; din pacate, dupa 1 an si 2 luni m-am convins 100/% ca fara sport...cu ea ramin 4 ever

Citat:

Acum merge???
http://picasaweb.google.ro/102230870434817716794/IOR#

Petrecere 1 an Maia

Gina lu' Ian
Ian are 1 an!
Ian 1 an +

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Gaza22

Hellou! gata am culcat Gazulina, ma duc sa incarc aparatul ca am ramas fara bateriie si dupaia vin si cu poze de la intalneala.

Ce sa va spun nou, am mancat iar din mancarea lui Chiscuta, daaaar ne-am recompensat cu cateva lingurite de iaurt. Si mami Monnvas degeaba se lauda ca ii convinge pe alti pitici in parc sa pape de la ea ca acum i-am facut-o noi. Ea o tinea una si buna ca, Chiscuta nu mananca iaurt. Pai sa vedeti ce bun a fost cel de la noi, noroc ca am avut o linguita extra. Gaza s-a luat la tranta cu Alexandros, si dupa ce s-au paruit ei nitel, Gazulina mea tot mai alerga dupa el sa-l mai atraga la o tranta. (cred ca e nitel masochista). Adela ne-a tinut companie pana acasa si ne-a povestit cate in luna si in stele, desi era obosita tare si ma bucur ca am reusit sa ii fur si ei un zambet si un ras cristalin, semn ca ne-am imprietenit. Maia si Arald au fost cei mai cocheti si mai frumosi. Maia intr-o rochita frumoasa foc, si mie mi se pare ca pe masura ce creste Maia e tot mai frumoasa, si stie asta pt ca daca o lauzi rade cu gura pana la urechi. Si Arald un cavaler in toata regula, imbracat frumos la camasuta si cuminte, de nici nu i-am auzit gurita. De mamici nu va mai zic ca toate sunt frumoase si muuult mai slabe decat mine (trebuie neaparat sa fac ceva ca se pare ca am ramas cam singura cu burtica, off si asta tare greu se da jos mai ales daca nu-mi place sa fac abdomene). Cam asta a fost azi. O sa revin cu poze.

Haide mai, unde vezi tu burtica??? Pote o sti tu ca eu nu am vazut nimic. Chiar vroiam sa-ti spun azi ca parca ai mai slabit putin fata de ultima oara cand ne-am vazut si sincer nu cred ca mai aveai nevoie .
Si eu tre sa dau burta si ceva sunculite de pe solduri dar sa va spun ce fac eu acum...mananc inghetata la ora asta si dupa ma duc la o tigare si un pahar cu pepsi, asa ca slabitul meu

Petrecere 1 an Maia

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Vazut poze de la intalneala: bebei minunati, mame asisderea. Am remarcat ca Chiscuta si-a schimbat domeniul de activitate: de la cartografiere a trecut la pavaje. La mai mare!!!

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Da si a avut-o ajutor si pe Maia care ii facea concurenta la impins buldozere

Petrecere 1 an Maia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Mai stau un pic la povesti si fug sa fac papa pt maine, ca daca iesim la 9 dimineata afara tre' sa fie totul gata repedeeee.

Noi am ajuns cu intarziere, ca Fat-Frumos isi facea somnul de frumusete (ma distreaza ca ajunge Aris din Chiajna la timp si eu intarzii), era zi de fanfara [vinerea e fanfara in IOR]. Fiu-meu tot tragea intr-acolo. Ne-am dus la alt loc de joaca ca altfel nu-l mai luam de pe scena si deja ne daduse afara un nene de cateva ori. Buuun. Cica sa mancam - am fost tratata cu sictir. Noroc ca si-a facut pomana Gaza cu cateva lingurite de iaurt [daca indraznesc sa-i dau asa ceva acasa ma scuipa intraocular] asa ca si eu ii dadeam Gazulinei paste, era o hranire incrucisata (se vede si in poze). Ce-au facut picii nu prea stiu, ca al meu avea treaba, dupa cum se vede din poze, cu piatra cubica si cu buldozerele. A furat o roata de la Maia si, cum lui nu-i place sa fie densitate prea mare de pitici pe mp, a plimbat roata aia in afara locului de joaca, anume fix pe unde se lucreaza si e plin de moloz. Din cand in cand ne mai facea cate o vizita si Maia, care are si ea talente de inginer constructor. Ati vazut ca Vitamina face alpinism. Vad ca de cand l-a tuns Aris nu mai vine Gaza la pupat. Gazulina era cam intoarsa pe dos, nu era in apele ei. Si-a mai revenit la tobogan. Iar Maia... la sfarsit o apucase joaca, e pasare de seara, se pare (cum zice Saby, clubberita).

Monica mami de cu motoras CRISTIAN

(7.03.2009)

Mergi la inceput