Ghiocei de martie-aprilie 2009***206***
Raspunsuri - Pagina 15
inapreda spune:

| Citat: | ||
citat din mesajul lui Bianca2503
Ca sa merg la protest inseamna sa il car pe Vladimir dupa mine La proteste se striga si daca il car dupa mine se chinuie. Apoi o sa zica lumea...uite mammicile, in loc sa stea acasa sa isi creasca copiii umbla brambura pe strazi. Nu stiu ce o sa fac. Chair nu stiu. Dar niste scutece cu rahat parca as pastra. ca are Vladimir niste bombe,nenica- de voteaza astia orice. Apropo de kkre. de dimineata s-a kkt si aiesit pe langa si a manjit cearceaful. Era dimineata de tot. Adica de abia facusem ochi. Eu l-am luat pe Vladimir si l-am dus in baie sa il spal si Robert sa stranga cearceaful. Cand ies il intreb::ai sters si tu cearceaful? ca nu am cum sa il bag asa in masina de spalat" Raspuns: " nu l-am sters. Vroiai sa vomit? apoi aveai mai mult de spalat". |

Gina lu' Ian
Ian are 1 an!
Ian 1 an +
Bianca2503 spune:
Comentarii la poze:
Chiscutza accidentat la ochi
MOnnvas frumoasa si sexoasa
Monnvas cu cateringul in parc
Denisamada cu parul lung. eu credeam ca il are mi scurt
Copii frumosi, mamici feiricite!
inapreda spune:
Am admirat pozele de la intilneala de azi si, ca de fiecare data, m-am ofticat ca eu nu pot participa; n-as rata una ca-s tare "umblareatza" de felul meu ![]()
In loc de concluzie: mamici tinere si titi, frumosi copii ati facut!!!
Gina lu' Ian
Ian are 1 an!
Ian 1 an +
Monnvas spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Bianca2503 Monnvas cu cateringul in parc |
Apropo de catering. Azi am mancat pepene galben, mar si kiwi afara. Si bineinteles s-au infiintat pofticiosii. O fetita de 2 ani. O intreb pe bunica-sa daca pot sa ii dau. Aia "nu, ca nu mananca decat pasat la blender". Ii zic "doamna, io ii dau, ca pofteste, n-are decat sa scuipe daca nu poate mesteca". A halit copilul ala cam un sfert din casoleta noastra. Si bunica-sa o certa "rusineee, cersim ca tziganii"
De fapt, cred ca era invidioasa ca nu i-a dat si ei prin cap sa-i faca fructele cubulete.Monica mami de
cu motoras CRISTIAN (7.03.2009)
Monnvas spune:
A, si-n pozele sexi
se vede ca-s bronzata tractoristic ![]()
Monica mami de
cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
inapreda spune:
Mi-am amintit o alta maaaaaaaaare nelamurire a mea: dati Fluor la copii? Doctora lui Ian a zis sa nu-i dau si, desi, de obicei, imi vine sa fac taman pe dos decit imi zice ea, de data asta -in urma informatiilor gasite in mai multe surse, si eu inclin sa cred ca e mai ok sa nu-i dau. 
Gina lu' Ian
Ian are 1 an!
Ian 1 an +
inapreda spune:
Tu chiar crezi ca am observat?
Am remarcat doar ce piele minunata ai. E chiar de invidiat, sa stii. In ceea ce te priveste, Photoshopul ar fi putut sa nu fi fost inventat! 
| citat din mesajul lui Monnvas A, si-n pozele sexi Monica mami de cu motoras CRISTIAN (7.03.2009) |
Gina lu' Ian
Ian are 1 an!
Ian 1 an +
Bianca2503 spune:
| citat din mesajul lui inapreda Mi-am amintit o alta maaaaaaaaare nelamurire a mea: dati Fluor la copii? Doctora lui Ian a zis sa nu-i dau si, desi, de obicei, imi vine sa fac taman pe dos decit imi zice ea, de data asta -in urma informatiilor gasite in mai multe surse, si eu inclin sa cred ca e mai ok sa nu-i dau. ![]() Gina lu' Ian Ian are 1 an! Ian 1 an + |
Pai e bine ca nu-i dai ca eu stiu asa: daca incepi sa dai fluor lacopii trebuie sa le dai forever si everyday pana la adolescenta pentru ca corpul nu mai produce cantitatea necesara pentru ca se puturoseste ca primeste dinafara.
hai ca amm dat o explicatie de te doare capul.
Deci, eu nu ii dau lui Vladimir si nici nu o saii dau.
saby spune:
Vin si eu in completare cu poze de azi din parc http://picasaweb.google.ro/102230870434817716794/IOR#5471214581850211698, cam putine cei drept...
Sabina mamica fericita de
Maia Andreea ( 07 apr 2009)
www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia
Petrecere 1 an Maia
Monnvas spune:
| citat din mesajul lui inapreda Mi-am amintit o alta maaaaaaaaare nelamurire a mea: dati Fluor la copii? Doctora lui Ian a zis sa nu-i dau si, desi, de obicei, imi vine sa fac taman pe dos decit imi zice ea, de data asta -in urma informatiilor gasite in mai multe surse, si eu inclin sa cred ca e mai ok sa nu-i dau. ![]() Gina lu' Ian Ian are 1 an! Ian 1 an + |
Nici noi nu administram fluor. Pediatrul mi-a zis ca trebe inceput de la primul dinte si continuat pana la maselele de minte. De ce, nu poci pentru ca sa marturisesc, daaar stiu ca am decis impreuna ca daca nu ne mananca, de ce sa ne scarpinam?
Monica mami de
cu motoras CRISTIAN (7.03.2009)