Ghiocei de martie-aprilie 2009***206***

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Bianca, am uitat sa-ti zic, incepusem ziua cu fundu-n sus si mi-a inveselit-o Vladimir.

Rasul asta al lor, din toata inima, te face fericit. Fara a folosi cuvinte marete: fericit

Monica mami de cu motoras CRISTIAN

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Inceputul e promitzator
Cristi e demential ca de obicei si are o privire ghidusha tare.

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Pana se incarca poftiti la o portie de folclor.

(7.03.2009)

Gina lu' Ian
Ian are 1 an!
Ian 1 an +

Mergi la inceput

Diana, bine ca ai reusit sa te mobilizezi.
Si sa te opresti din plins. Nu ajuta la nimic, oricum
BRAVO!!!

Oare de ce Ian nu ma lasa sa prestez nici o treaba casnica?

Gina lu' Ian
Ian are 1 an!
Ian 1 an +

Mergi la inceput

Incepe de aici. No, daca n-a mai fost Olga sa faca poze profi, va trebui sa va multumiti cu ce avem. Las' ca mai pun si fetele.

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Cucuiete de la Capitala, cum de nu scrieti la topicurile cu protestul mamicilor? Citesc pe diagonala, da' numa' o interventie a Ilincai am vazut.
Ii drept ca nici io nu m-as baga...
Mergeti careva la meeting luni?

Gina lu' Ian
Ian are 1 an!
Ian 1 an +

Mergi la inceput

Citat:
din mesajul lui Inapreda:

Are grija de moralul tau. Banuiesc ca te inveseleste mai tare o joaca decat o curatenie.

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

[b]Bianca[b/], ti-s datoare cu-n raspuns: daca la pozele de la munte te refereai, sunt din Apuseni, zona Campeni-Cotul Ariesului-Albac, o zona superba, inca salbatica, dar-din pacate-incep sa rasara si pe acolo "traditionalele" capodopere ale arhitecturii contemporane romanesti, adica niste uratanii verzi, portocalii, galben si altele asemenea. Chiar langa castelul de langa Zlatna ( o cladire impresionanta, dar, evident, lasata in paragina) troneaza maretul asezamantintitulat sugestiv si nobil:"La Nutzi",o oroare a carei curte este populata de nenumarate lebede din ghips

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Cucuiete de la Capitala, cum de nu scrieti la topicurile cu protestul mamicilor? Citesc pe diagonala, da' numa' o interventie a Ilincai am vazut.
Ii drept ca nici io nu m-as baga...
Mergeti careva la meeting luni?

Gina lu' Ian
Ian are 1 an!
Ian 1 an +

Ca sa merg la protest inseamna sa il car pe Vladimir dupa mine La proteste se striga si daca il car dupa mine se chinuie.
Apoi o sa zica lumea...uite mammicile, in loc sa stea acasa sa isi creasca copiii umbla brambura pe strazi.

Nu stiu ce o sa fac. Chair nu stiu. Dar niste scutece cu rahat parca as pastra. ca are Vladimir niste bombe,nenica- de voteaza astia orice.

Apropo de kkre. de dimineata s-a kkt si aiesit pe langa si a manjit cearceaful. Era dimineata de tot. Adica de abia facusem ochi. Eu l-am luat pe Vladimir si l-am dus in baie sa il spal si Robert sa stranga cearceaful. Cand ies il intreb::ai sters si tu cearceaful? ca nu am cum sa il bag asa in masina de spalat"
Raspuns: " nu l-am sters. Vroiai sa vomit? apoi aveai mai mult de spalat".

Mergi la inceput

Cit sintem afara da, ma distrez de numa'; in casa, insa, nu ma simt in largul meu ca sint toate imprastiate; cam orice folosesc, nu mai pun la loc ca...asa-i filmu' si dezordinea ma...agita, imi da o stare de disconfort; in fine, am noroc ca-i cald si stam numai in curte sau in parc/pe pietonal/etc.

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Citat:
din mesajul lui Inapreda:

Are grija de moralul tau. Banuiesc ca te inveseleste mai tare o joaca decat o curatenie.

(7.03.2009)

Gina lu' Ian
Ian are 1 an!
Ian 1 an +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

[b]Bianca[b/], ti-s datoare cu-n raspuns: daca la pozele de la munte te refereai, sunt din Apuseni, zona Campeni-Cotul Ariesului-Albac, o zona superba, inca salbatica, dar-din pacate-incep sa rasara si pe acolo "traditionalele" capodopere ale arhitecturii contemporane romanesti, adica niste uratanii verzi, portocalii, galben si altele asemenea. Chiar langa castelul de langa Zlatna ( o cladire impresionanta, dar, evident, lasata in paragina) troneaza maretul asezamantintitulat sugestiv si nobil:"La Nutzi",o oroare a carei curte este populata de nenumarate lebede din ghips

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Auzisem despre Albac. Frumos. Trebuie sa dam si noi o tura pe acolo.

Mergi la inceput