Ghiocei de martie-aprilie 2009***206***
Raspunsuri - Pagina 14
Monnvas spune:
Bianca, am uitat sa-ti zic, incepusem ziua cu fundu-n sus si mi-a inveselit-o Vladimir.
Rasul asta al lor, din toata inima, te face fericit. Fara a folosi cuvinte marete: fericit 
Monica mami de
cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
inapreda spune:
Inceputul e promitzator 

Cristi e demential ca de obicei si are o privire ghidusha tare.
| Citat: |
| citat din mesajul lui Monnvas Pana se incarca poftiti la o portie de folclor. Monica mami de cu motoras CRISTIAN (7.03.2009) |
Gina lu' Ian
Ian are 1 an!
Ian 1 an +
inapreda spune:
Diana, bine ca ai reusit sa te mobilizezi.
Si sa te opresti din plins.
Nu ajuta la nimic, oricum 
BRAVO!!!
Oare de ce Ian nu ma lasa sa prestez nici o treaba casnica?
Gina lu' Ian
Ian are 1 an!
Ian 1 an +
Monnvas spune:
Incepe de aici. No, daca n-a mai fost Olga sa faca poze profi, va trebui sa va multumiti cu ce avem. Las' ca mai pun si fetele.
Monica mami de
cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
inapreda spune:
Cucuiete de la Capitala, cum de nu scrieti la topicurile cu protestul mamicilor? Citesc pe diagonala, da' numa' o interventie a Ilincai am vazut.
Ii drept ca nici io nu m-as baga...
Mergeti careva la meeting luni?
Gina lu' Ian
Ian are 1 an!
Ian 1 an +
Monnvas spune:
| din mesajul lui Inapreda: Oare de ce Ian nu ma lasa sa prestez nici o treaba casnica? |
Are grija de moralul tau. Banuiesc ca te inveseleste mai tare o joaca decat o curatenie.
Monica mami de
cu motoras CRISTIAN (7.03.2009)
Anaan spune:
[b]Bianca[b/], ti-s datoare cu-n raspuns: daca la pozele de la munte te refereai, sunt din Apuseni, zona Campeni-Cotul Ariesului-Albac, o zona superba, inca salbatica, dar-din pacate-incep sa rasara si pe acolo "traditionalele"
capodopere ale arhitecturii contemporane romanesti, adica niste uratanii verzi, portocalii, galben si altele asemenea
. Chiar langa castelul de langa Zlatna ( o cladire impresionanta, dar, evident, lasata in paragina) troneaza maretul asezamant
intitulat sugestiv si nobil:"La Nutzi",o oroare a carei curte este populata de nenumarate lebede din ghips
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
Bianca2503 spune:
| citat din mesajul lui inapreda Cucuiete de la Capitala, cum de nu scrieti la topicurile cu protestul mamicilor? Citesc pe diagonala, da' numa' o interventie a Ilincai am vazut. Ii drept ca nici io nu m-as baga... Mergeti careva la meeting luni? Gina lu' Ian Ian are 1 an! Ian 1 an + |
Ca sa merg la protest inseamna sa il car pe Vladimir dupa mine La proteste se striga si daca il car dupa mine se chinuie.
Apoi o sa zica lumea...uite mammicile, in loc sa stea acasa sa isi creasca copiii umbla brambura pe strazi.
Nu stiu ce o sa fac. Chair nu stiu. Dar niste scutece cu rahat parca as pastra. ca are Vladimir niste bombe,nenica- de voteaza astia orice.
Apropo de kkre. de dimineata s-a kkt si aiesit pe langa si a manjit cearceaful. Era dimineata de tot. Adica de abia facusem ochi. Eu l-am luat pe Vladimir si l-am dus in baie sa il spal si Robert sa stranga cearceaful. Cand ies il intreb::ai sters si tu cearceaful? ca nu am cum sa il bag asa in masina de spalat"
Raspuns: " nu l-am sters. Vroiai sa vomit? apoi aveai mai mult de spalat".
inapreda spune:
Cit sintem afara da, ma distrez de numa'; in casa, insa, nu ma simt in largul meu ca sint toate imprastiate; cam orice folosesc, nu mai pun la loc ca...asa-i filmu'
si dezordinea ma...agita, imi da o stare de disconfort; in fine, am noroc ca-i cald si stam numai in curte sau in parc/pe pietonal/etc.
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Monnvas
Are grija de moralul tau. Banuiesc ca te inveseleste mai tare o joaca decat o curatenie. Monica mami de cu motoras CRISTIAN (7.03.2009) |
Gina lu' Ian
Ian are 1 an!
Ian 1 an +
Bianca2503 spune:
| citat din mesajul lui Anaan [b]Bianca[b/], ti-s datoare cu-n raspuns: daca la pozele de la munte te refereai, sunt din Apuseni, zona Campeni-Cotul Ariesului-Albac, o zona superba, inca salbatica, dar-din pacate-incep sa rasara si pe acolo "traditionalele" . Chiar langa castelul de langa Zlatna ( o cladire impresionanta, dar, evident, lasata in paragina) troneaza maretul asezamant intitulat sugestiv si nobil:"La Nutzi",o oroare a carei curte este populata de nenumarate lebede din ghipsAna, mama lui Andrei (14.03.2009) |
Auzisem despre Albac. Frumos. Trebuie sa dam si noi o tura pe acolo.