Ghiocei de martie-aprilie 2009***206***
Raspunsuri - Pagina 13
Anaan spune:
Novus, bine ai revenit!!!
Ma bucur ca Zambarici e bine si c-ati trecut si peste asta!
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
Bianca2503 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Floric http://www.andreeavass.ro/blog/ Cica e ultima strigare, dar inca neaprobata de seful Dumnezeul tarii... Daca e cineva mai istet la matematica sa imi explice si mie mai exact cat vom lua si din ce se scade. Ca eu daca scad 25%din 85% egal 60% si nu 64, nici 63, 75%...cum a zis la tv acum. Poze Raru Poze noi Rares Rarisel cel mai frumusel ![]() |
Pai Floric, nu se scade 25 din 85. Se face procent de 25% din 85. Adica 0.75*0.85=0.6375 (63.75%) (daca scazi 25% raman 75% pe care ii iei din astia 85)
De exemplu:
Xuleasca avea un venit de 1000 lei. Din astia ia in prezent 0.85*1000=850 lei. De la 1 iunie o sa ia cu 25%mai putin, adica 0.75*850=637.5 lei
Deci noi toate vom lua 63.75% din venitul mediu net din ultimul an dinaintea nasterii copilului.
Ai inteles ce zic eu aici?
inapreda spune:
Fetelor, daca nu veniti "in povesti", sint "obligata" sa ma uit la filmul de la 22 de pe Romantica 
Si e cu Larry Hagman
Da' tot nu-mi pare rau ca l-am trimis pe Jambo in oras 
Gina lu' Ian
Ian are 1 an!
Ian 1 an +
Bianca2503 spune:
INA, asteapta sa vina fetele din parc sa incarce pozele. trebuie apara macar una pe aici.
Floric spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Bianca2503
Pai Floric, nu se scade 25 din 85. Se face procent de 25% din 85. Adica 0.75*0.85=0.6375 (63.75%) (daca scazi 25% raman 75% pe care ii iei din astia 85) De exemplu: Xuleasca avea un venit de 1000 lei. Din astia ia in prezent 0.85*1000=850 lei. De la 1 iunie o sa ia cu 25%mai putin, adica 0.75*850=637.5 lei Deci noi toate vom lua 63.75% din venitul mediu net din ultimul an dinaintea nasterii copilului. Ai inteles ce zic eu aici? |
Ahaaaaaaaaa...Bingo...Multam. Ma pun pe calculat. Sau mai bine astept pana luni sau chiar or decide astia ca sa nu ma bucur degeaba.
Multumesc tare mult.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel

Monnvas spune:
Mintenash! Ina, lasa Romantica, iti aratam noi aici-shea...
Monica mami de
cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
Monnvas spune:
Pana se incarca poftiti la o portie de folclor.
Monica mami de
cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
dyana27 spune:
ce fac feteleeeee??

eu am lipsit 2 zile din cauze de.... draci impielitati pe minunata conducere a tarii; deci mi-am bagat picioarele in variantele lor de taiere de indemnizatie..... si m-am apucat cu voiosie de facut curat in casa; de 2 zile fac curat in draci
.... a fost singura metoda de calmare; daca ma opream incepeam sa plang
; cu ocazia asta am concediat si menajera, care venea o data pe saptamana doar, dar aia e... vremuri grele, ma lipsesc de ea; era platita de surioara mea de fapt, dar prefer de banii aia sa-l rasfete pe mutzu![]()
![]()
, chiar nu ma mai indur sa-i dau milionu' pe ziua de munca, cand cristi a ajuns acum la mai putin.... si munceste mult mai mult ca ea..
si ce credeti ca face mutzu meu???? nici nu misca cat fac eu curat

; el care nu se juca singurel absolut deloc, dar niciodata, indiferent cat incercam..... de 2 zile nici nu-l simt pe langa mine; il iau dupa mine in fiecare camera, ii dau aspiratorul in primire si e cel mai fericit; sta nemiscat si se uita la mine cat bag aspiratorul, dupa care i-l dau, si isi vede el de treaba in continuare; am facut casa lunaaaaaaa

, nu mai am fir de praf sau scama, e totul scuturat si aspirat de 2-3 ori pana acum.... totul e pus la locul lui (in afara de jucarii, care oricum stau imprastiate![]()
); doar cu bucataria mi-e mai greu, ca e mica si nu am unde sa-l pun pe mutz langa mine.... si nici singur cuc nu-l las fara sa-l aud din cauza apei de la chiuveta; azi a stat singurel la el in camera mai mult de o ora

... eu ma tot duceam in usa sa vad chiar nu are nevoie de mine... el nimic, radea la mine, imi arata jucariile pe care le imprastia... si-si vedea de ale lui; e adevarat ca am facut curat si-n maldarele de jucarii si le-am grupat frumos si le-am bagat in cutii.... si e provocare maxima sa le scoata pe rand, fiecare cubulet si fiecare forma geometrica.... e super tacticos, le ia si le arunca in spatele lui![]()
![]()
![]()
si daca-l deranjeaza se taraste pe fundulet mai in fata

![]()
![]()
....
hai ca sunt nevorbita rau, asa ca mai scriu..![]()
![]()
![]()
Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
UN ANISOOOOOOOOOOOR!!!!
dezMOTZarea
cum am venit pe lume
Anaan spune:
| citat din mesajul lui Monnvas Pana se incarca poftiti la o portie de folclor. Monica mami de cu motoras CRISTIAN (7.03.2009) |
No, sa stii ca Chiscuta-i mortal in tinuta "John meets Gheorghita" ( sau invers - depinde de iubirea de glie a fiecaruia
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
inapreda spune:
Ma asteptam sa fie un film nashpa, da' nu chiar in halu' asta! 
Astept poze si povesti de la cucuiete cu copii ce dorm si sotzi care nu-s acasa ![]()
| citat din mesajul lui Monnvas Mintenash! Ina, lasa Romantica, iti aratam noi aici-shea... Monica mami de cu motoras CRISTIAN (7.03.2009) |
Gina lu' Ian
Ian are 1 an!
Ian 1 an +