Ghiocei de martie-aprilie 2009***206***

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Fug la ca in spital m-am obisnuit sa ma culc la 22 pt ca la 24 venea tratamentul si la 6 incepea agitatia

Da' maine seara beau o bere cu voi, asta ca mi-am amintit ca se discuta pe aici despre ea si eu sunt fan bere si sampanie adica in general chestiia acidulate!!

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Am implinit 1 anisor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

Buna, fetele!

Din nou am vazut super pozici de la intalnire, tare frumusei copilasii si ca de obicei mamicile si taticul pe masura lor.

Anaan: superbe pozele, am ramas impresionata de peisaje.

Vladimir ca de obicei e responzabil cu buna dispozitie, un scumpic.

Novus: bine ati venit acasa, sa va faceti bine complet!

Eu tocmai studiam mai devreme, prognoza meteo pentru saptamana viitoare la Sighisoara si sunt dezamagita, ca anunta numai ploaie si descarcari electrice, sper din tot sufletul de data asta sa greseasca si ei.

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaza22 spune:

Am pus www.dropshots.com/Gaza22#albums/14.05%20IOR" target="_blank">Poze de la Intalnirea de azi

Mami de Gazii mica si frumoasa Primul Anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

salutare.
fetelor, scz ca dau buzna asa, dar am si eu nevoie de un raport de audit. fetele care sunteti in "tema", daca ma puteti ajuta, help. am aflat in ultima clipa ca am nevoie la un referat si de studiu de caz pe langa teorie.
astept pm daca ma poate ajuta cineva pana maine.
pe toata lumea.

din 10 martie 2009, mami fericita de

GHIOCICA CU GHIOCEI

PETRECEREA MARIEI

MOTUL MARIEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florinela79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui carla28

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

'Mneata la amiaz'

Vreau si eu niste cafea ca nu a apucat dimi' sa o beau k lumea ca Ian a fost super miriit. E normal sa aiba scaune moi (5, 6, 7/zi) timp de 5 zile SI SA FIE DE LA DINTI??? Ian nu are decit 2 dinti jos si, in rest, pauza! Diseara il duc la doctor ca mi-era dor de ea Daca e de la dinti, tre' tratament au ba? Si cum iti dai seama daca e de la dinti sau nu?

Fug la baie si revin

Gina lu' Ian
Ian are 1 an!
Ian 1 an +

Grea intrebare, dar daca e de la dinti, ar trebui sa mai fie si alte semne:
- il mananca gingia, baga manuta in gurita, roade tot ce prinde, plange din senin, e marait tot timpul, se trezeste din somn
- daca e de la papa, eu zic ca trebuia sa treaca deja
- cel mai bine se pronunta un medic

www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE

"Oamenii pot uita ce le-ai spus, dar nu vor uita nicioadata cum i-ai facut sa se simta"(Carl W.Buechner)

Sunt perfect de acord cu ce spune Carla.
Daca e de la dinti sunt moi dar nu asa multe.
De la papa tb sa treaca.
Medicul se va pronunta, iar daca refuza mancarea...sa e ceva ce deranjeaza la burtica...poate ca Smecta in 50 ml ceai de menta, de 3 ori pe zi cinci lingurite, pilaf dietetic cu carne si radacinoase, si ceiut de menta neindulcit.

Mergi la inceput

Si daca tot am descarcat aparatul, uitati cum ne-am distrat noi de www.dropshots.com/Gaza22#albums/1%20Mai" target="_blank">1 Mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Novuselu', bine ati venit acasa! Zambariciul insanatosit!

Gazo, unde ati fost de 1 Mai?

Monica mami de cu motoras CRISTIAN

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Am terminat de gatit ma rog, vorba vine, ca pt pitic am facut asa, un sfert din treaba, ca e prea tarziu sa bag robotul ca sa-i toc carnea.

Maine s-a anuntat cod galben de ploi

Monica mami de cu motoras CRISTIAN

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florinela79 spune:

Novus, ma bucur ca ati ajuns acasa...bravo sa va faceti bine repede.
Dyana,ai un baiat cuminte....Victor nu ma lasa sa sl un pahar, se tine de pantaloni cu mainile si trage si maraie merg cu el taras..se face covrig pe picior.........exclus sa fac ceva in prezenta lui.
Daca stau la laptop, loveste cu manutele in tst, tipa de nervi il inchide ...si rade stramband din nas...apoi zice:'data'fericit.
Apoi eu de un an de zile ....nu-mi vine sa cred prin cate mi-e dat sa trec, parca sunt un om care se impiedica incearca sa-si tina echilibrul si pana la urma tot cade lat....mtca afacere se duce...ce am reusit sa construim cu efort, nopti nedormite si multa munca timp de 4ani se duce.Gata tb. sa concediem angajatii, sa inapoiem 2 din masini la leasing, daca nu 3 si sa intram in insolventa.
Investisem aici toti banii castigati....acum pierdem aproape tot.
Asta e sanatosi sa fim......ca din Romania doar norul de cenusa ne imedica sa nu plecam.

Mergi la inceput

Si daca toti ghioceii sunt dansatori sau cantareti pai atunci sa ne vedeti si pe noi. www.dropshots.com/Gaza22#date/2010-05-14/12:12:02" target="_blank">Gaza la Dans

Mergi la inceput