Ghiocei de martie-aprilie 2009***206***
Raspunsuri - Pagina 19
Monnvas spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Gaza22 Si daca toti ghioceii sunt dansatori sau cantareti pai atunci sa ne vedeti si pe noi. www.dropshots.com/Gaza22#date/2010-05-14/12:12:02" target="_blank">Gaza la Dans Mami de Gazii mica si frumoasa Primul Anisor ![]() |
Ha ha ce tare e Gazulina! Imi place ce figura nedumerita face cand se opreste jucaria.
Sa stii ca al meu nu danseaza. Canta in schimb.
Monica mami de
cu motoras CRISTIAN (7.03.2009)
Gaza22 spune:
Bianca abia acum am reusit sa vad si eu filmuletul vostru. Doooaaamne cu ce pofta rade chiar m-a binedispus tare de tot si am ras si eu cu el. Mi-as dori si eu sa rada Gaza mea asa, macar pe jumate cat Vladimir, dar eu taare greu ii mai smulg un hohot. Suuuuuper!
Mami de Gazii mica si frumoasa
Primul Anisor 
denisamada spune:
Buna dimineata!
Am vazut filmuletz frumos cu Gazulina dansatoare. 
Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
Bianca2503 spune:
Neata,
Ce nasol e afara. Aseara m-a sunat Robert si mi-a zis...ce credeti? Sa aduc masina, pe care ieri am mutat-o, acasa- ca daca e sub vreun copac si astia au anuntat furtuni sa nu facem buba. Asa ca trebuie s amai gasesc un sofer sa o aduc acasa.
Noi ne-am trezit la 6.30 asa ca a cum suntem la masa de dimineata. Si parca deja il ia somnul si afara e cam rece- 12 grade de caldura.
Vazut Gaza mica dansatoare. Si Vladimir isi pune singur muzica si danseaza. Daca are prin preajma vreo jucarie care canta sau cu butoane apasa pe ele si il apuca dansul.
novus spune:
Neata !!!
Poftiti la o
daca mai aveti pofta !
Ce bine e sa dormi acasa ! Si Alexandra e de aceeasi parere pt ca inca doarme dusa ![]()
Am admirat-o pe Gazulina fotogenica si dansatoare 
!!
Zambarici nu danseaza, ea doar aplauda ![]()
Mami lui
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
dyana27 spune:
neatza fetele

am parcat mutzunelul la primul somnic, ca la 6 jumate cauta aspiratorul prin casa
; or sa ma dea vecinii afara din bloc, ca dau drumu' la aspirator la 6 jumate... da' ce sa fac daca mutzu avea chef de curatenie??????![]()
![]()

; oricum e dat la minim si sper ca nu se aude la ei
; astept sa treaca si dragostea asta de aspirator, ca deocamdata se trezeste si zice direct "bruuuum" (asta fiind nenorocitu' de aspirator

);
bianca acuma sa nu uit sa te felicit de ceea ce ai banuit tu.... ca ne arunca chestia cu 6 milioane ca sa fim multumite ca doar ne taie din bani

; mare dreptate ai avut, chiar asa si simt, sunt multumita si cu 25% taiati, numai sa nu ajung la 6 milioane

....; oricum "mi-a placut maxim" faza cu :"ajutoarele si cresterile au fost date ca era an electoral !!!!! dar acum nu se mai justifica !!!!"; sincer TOT RESPECTUUUUUUUL!!!!!!! au reusit ce si-au propus, si chiar daca-i blestem si-n culcare si-n sculare nu pot sa nu-i admir ca au facut ce-au vrut si acum ii doare in basca sa ne scuipe in ochi faptul ca ne-au fraierit; si o zice chelu infect cu zambetul pe buze; deci din nou: TOT RESPECTUL!!!
Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
UN ANISOOOOOOOOOOOR!!!!
dezMOTZarea
cum am venit pe lume
Floric spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Gaza22 Si daca toti ghioceii sunt dansatori sau cantareti pai atunci sa ne vedeti si pe noi. www.dropshots.com/Gaza22#date/2010-05-14/12:12:02" target="_blank">Gaza la Dans Mami de Gazii mica si frumoasa Primul Anisor ![]() |

Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel

Anaan spune:
Buna dimineata!
Am dat-o din lac in put
, dupa plimbarea de ieri pe Andrei l-au apucat acum si tusea si mucii.Un sfat, va rog: ce sa-i dau pentru muci?(sunt din aia lichizi, nu grosi- intelegeti voi)
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)