Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (58)
Raspunsuri - Pagina 16
micki_mica spune:
Si eu va zic noapte-buna!
Am citit..m-am agitat...am comentat cu sotul despre opinia publica de la noi, manipulari prin presa scrisa si vorbita. Am obosit. Asa ca mi-am spalat si pruncul. Mi l-am iubit si l-am dezmierdat cu mangaieri. Mi-am luat inca o portie de energie.
Va
Mihaela, mami de Florin Cristian (16.12.2009) aici poze si povestea piticului
bubu_bu spune:
am intrat sa va salutavem o saptamana grea,botez sambata la curte,un mic accident cu masina,asigurari service,batai de cap....ufff
am facut vaccinul TBC control raul are 7700 gr 65 cm sanatos si frumos,s-a inflamat gingiadragul de el sufera mai putin cu dintisoriisper sa trecem cu bine de perioada asta ca ne-a coplesit
miremia multumesc in numele lui raul pt colacchitaieli baie plina de apa de la cat a dat din picioruseil iubeste
la multe lunite pufilor si la multi ani mamicilor!
va pup!
ratusca_mica spune:
Neata,
Dam de dimineata pentru mamici matinale si mai punem si la pastrat calda pentru cele cu somn dulce la ora asta
Intrebare intrebatoare: ce e Igienolul acesta de care vorbiti? Ceva gen domestos/cif etc? adica nu pot dezinfecta cada si cu asa ceva?
A, si ia uitati ce emotikon am gasit pentru celebrul nostru butoi Ce ziceti, merge?
Ratusca mami de Andrei Ioan (12.01.2010)
AMR 7 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela!
dastefa spune:
Ratusca vin si eu la cafea
beau in ultimul timp din in ce mai mult si asta pt ca pe Miruna nu pare nimic sa o energizeze-daca are 1 ora de stat treaza e mare lucru ,nu stiu de ce e asa somnoroasa
Miruna a trecut cu bine peste noaptea asta de dupa vaccin
Mihaela Miruna Elena-18.01.2010 si Daria-Stafania-16.11.2006
asa creste Daria
decenuela spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui cristies
Colacul meu are niste bilute zdranganitoare. Cand il aduce taica-su il zdrangane ca pe orice jucarie si el rade. Si cand il bagi in cada sa-l tii de manute pana iti da el drumul. Am editat o greseala care nu stiu daca e greseala "i-l" in sensul de il zdrangane pe el (pe colac) se scrie cu cratima? Ca eu am editat fara cratima sa se inteleaga ca "il" in sensul de pe el pe colac "il" zdrangane, ca de asta sunt sigura. _ Cristina, de gargaritz Alexis. Povestea zilei de 6.01.2010 Cresc www.cordcenter.ro/gallery/image/432.html" target="_blank"> VRETI SA VOTATI O ? |
il zdrangane....adica..tata zdrangane pe colac( il si nu e i e cu caciulitza ...i ed la inalt)
i-l zdrangane....tata zdrangane colacul ( l ) pt gargaritz (i...aici e i)
cam asa cred..
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
poze
AMR....AMP....doamne, fereste-ma de toate dulciurile si carbohidratzii la care ravnesc cu nesimtzire...
decenuela spune:
neatza si de la noi...
sar'mana de cafea ratusco...si felicitari pt hohotele de ras...jiji rade in hohote doar cand il gadil..:(
noi am av o noapte groAznica....dupa baie..n-a adormit ca de obicei..doar sugea si tot a supt pana la 12...si apoi s-a foit toata noaptea...ba cautnd tt...ba..nu mai stiu cert e ca sunt varza si ca ajung la balamuc daca mai dorm....atat de mult...
miky multumim de lista...o voi pastra pt cand va manca si jiji altceva...
cristies....jiji se uita uimit cand ma vede cu parul desfacut...ca de..il port mai tot timpul prins si asa cada ca naiba..
igienioul asta...e singurul dezinfectANT? nu pot sa-l balacesc pe jiji...daca vrea ....daca nu am din asta?
alicredo....ce emotionata si nerabdatoare erai..ca o fetitza...mmmmmmmm.....sa-ti mearga toate asa cum ti-ai propus
ma striga sheful...
poze
AMR....AMP....doamne, fereste-ma de toate dulciurile si carbohidratzii la care ravnesc cu nesimtzire...
decenuela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dastefa Ratusca vin si eu la cafea beau in ultimul timp din in ce mai mult si asta pt ca pe Miruna nu pare nimic sa o energizeze-daca are 1 ora de stat treaza e mare lucru ,nu stiu de ce e asa somnoroasa Miruna a trecut cu bine peste noaptea asta de dupa vaccin Mihaela Miruna Elena-18.01.2010 si Daria-Stafania-16.11.2006 asa creste Daria |
ma bucur ca a depasit bine noaptea....
totusi sa nu exagerezi cu cafeaua, sa nu faca alte belele
poze
decenuela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui micki_mica Si eu va zic noapte-buna! Am citit..m-am agitat...am comentat cu sotul despre opinia publica de la noi, manipulari prin presa scrisa si vorbita. Am obosit. Asa ca mi-am spalat si pruncul. Mi l-am iubit si l-am dezmierdat cu mangaieri. Mi-am luat inca o portie de energie. Va Mihaela, mami de Florin Cristian (16.12.2009) aici poze si povestea piticului |
io cica termina anul asta o facult de profil...si chiar a fost o placere. am av sansa sa cunoasc oamerni f f destepti din mass media...
in facult primesti cu totul alta pregatire. din nefericire acei oameni destept rosesc la ce ne ofera noua piatza de media. din nefericire jurnalistii canta cum li se cere si manipularea e in floare. doamne, am inv atatea trucuri tv prin care sa evidentiezi sau nu o pers....of...traim intr-o tara cu kk pana peste cap.
poze
decenuela spune:
fetili noaptea cand suge jiji transpira la cap...ai vostri...?
chestia de dezinfectat...unde o gasim..la raionul pt copii sau la detergenti ...
am ras aseara....jiji are nasul in vant....suspect pt tasu ca nu seamana cu niciunul...i-am zis ca sa zica la fete ca s-a nasc l;a 37 sapt si nu a av timp sa-i mai creasca nasul..:))
suna bone targul bio...fetele cu parcul...n-o fi prea umed?
poze
cris.dogarel spune:
BUNA DIMI!
RATUSCA, multzam de cofi. felicitari ptr hohote
ALICREDO, sa iasa toate bine in saptam. asta plina. sa inceapa si sa se termine cu dragoste, k prea ai asteptat-o si vorbesti cu pasiune de ea. succes la operatie. zici si tu ca e estetica, sa faci nasuc obraznic
IGIENOL am luat ieri din car4, 9 lei, verde. imi place mirosul, nu are clor, cred, e lichid, nu gel. am o baie igienolizata. btw, de mine, k menajera fu concediata dupa ce mi-a dat de lucru, mozolind toate geamurile de nu mai vedeam prin ele. bafta mea
DIVERSIFICARE; fetele care ati inceput, nu schimbati si voi impresii/retzete/metode pe aici, sa ne inspiram si noi, intarziatzii (adica sa luam mura-n gura)? cum/ce le place puilor?
btw, cele care incep la 6 luni, se baga cineva la BLW (baby led weaning) si finger food direct? io am tot citit si cica daca se incepe la 3-4 luni e justificat sa dai zemuri si piureuri, ca sistemul digestiv nu-i ready de mestecat, dus cu limba in spate, pe gat, bebe nu sta in fund, etc. dar de la 6 luni/cand sta singur in fund, e gata de bagat in gura/ mestecat/inghitit bucatzele moi. asta pe scurt. ma bate gandul sa incerc, daca ema se arata interesata
Cris, mami de Ema (13/01/2010), si Ana(4/4/2003)
poze
povestea noastra