Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (58)
Raspunsuri - Pagina 15
cristies spune:
Decenuela, speram sa nu-ti pice netul sa ne dai maine .
Te-ai facut bela si rapitoare pentru a sta cu Jiji? Si cum a reactionat? (Ca eu m-am vopsit mult prea inchis dupa gustul meu, si cand m-a vazut Garga se uita la parul meu si radea)
_
Cristina, de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
Cresc
www.cordcenter.ro/gallery/image/432.html" target="_blank"> VRETI SA VOTATI O ?
cristies spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui miremia
Nu stiu ce sa zic. Mie mi-a reusit din prima desi era micuta. Incearca sa-l bagi in cada sustinut, sa dea putin din picioare si sa i-l pui cand vezi ca se simte in largul lui. Alta idee n-am. Mai sunt bebei suparati pe colacel? Mirela fericita de Mara Ioana |
Al meu a fost suparat o zi, dar nu pe colac ci pe tuta de maica-sa care l-a bagat cu colacul nepus bine si nu avea de ce sa se tina.
_
Cristina, de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
Cresc
www.cordcenter.ro/gallery/image/432.html" target="_blank"> VRETI SA VOTATI O ?
miremia spune:
citat din mesajul lui cristies
Colacul meu are niste bilute zdranganitoare. Cand il aduce taica-su il zdrangane ca pe orice jucarie si el rade. Si cand il bagi in cada sa-l tii de manute pana iti da el drumul. Am editat o greseala care nu stiu daca e greseala "i-l" in sensul de il zdrangane pe el (pe colac) se scrie cu cratima? Ca eu am editat fara cratima sa se inteleaga ca "il" in sensul de pe el pe colac "il" zdrangane, ca de asta sunt sigura. _ Cristina, de gargaritz Alexis. Povestea zilei de 6.01.2010 Cresc www.cordcenter.ro/gallery/image/432.html" target="_blank"> VRETI SA VOTATI O ? |
Cristies tre' sa zic ca m-ai bagat in ceata cu editul.:))) Am citit de 3 ori, o data am crezut ca am inteles asta: i-l zdrangane (pe el pe colac lui gargaritz) si il zdrangane (doar pe el pe colac).
Mirela fericita de Mara Ioana
micki_mica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristies Micky, merci de reteta de diversificare. Eu stiam ca piersicile nu sunt recomandate in prima faza.. Si as vrea sa intreb (dupa ce cu greu m-am lamurit cu merele ) perele de unde le luati daca nu din supermarket (Andre_lina zicea ca ii da)? Si inca o intrebare de baraj: in supa initiala cate legume (si ce anume) se pun? Stiu ca e o supa chioara, dar de exemplu mie nu-mi place pastarnacul, daca lui nu-i place ceva si nu papa deloc?? _ Cristina, de gargaritz Alexis. Povestea zilei de 6.01.2010 Cresc www.cordcenter.ro/gallery/image/432.html" target="_blank"> VRETI SA VOTATI O ? |
cristies un pont: maine e targ de alimente bio in National. O sa iau niste kile de mere :). pont si ptr fete. stiu de la Miremia dar am vazut apoi, si eu, corturile si etichete cu ce expun. Referitor la
piersici: a zis ca pana ii bag eu piersici apar ale noastre. ca cele de 200lei/kg(zic si eu o suma), acum pe piata, nu sunt ok. Si cum eu am mancat tone de nectarine, ioc persici, cred ca ii voi cauta ceva nectarine coapte. eu si acum evit chestii care pot starni alergii.
merele: a zis ca e posibil sa nu ii placa unele ca sunt prea acre sau prea fade. sa schimb tipul de mere.
supa chioara de radacinoase: morcov, pastarnac, patrunjel... si tu nu ai ce sa stii ce ii place si ce nu. incerci si tu fara una, fara alta...eu asa as face.
si la inceput sa nu ma sperii ca va scuipa ce incerc sa ii dau. e normal...sa ma pregatesc cu chestii impermeabile
daca mai e ceva, intreaba-ma. ca asa imi amintesc si eu...deh...de la o varsta...
Mihaela, mami de Florin Cristian (16.12.2009) aici poze si povestea piticului
ratusca_mica spune:
citat din mesajul lui cristies
Colacul meu are niste bilute zdranganitoare. Cand il aduce taica-su il zdrangane ca pe orice jucarie si el rade. Si cand il bagi in cada sa-l tii de manute pana iti da el drumul. Am editat o greseala care nu stiu daca e greseala "i-l" in sensul de il zdrangane pe el (pe colac) se scrie cu cratima? Ca eu am editat fara cratima sa se inteleaga ca "il" in sensul de pe el pe colac "il" zdrangane, ca de asta sunt sigura. _ Cristina, de gargaritz Alexis. Povestea zilei de 6.01.2010 Cresc www.cordcenter.ro/gallery/image/432.html" target="_blank"> VRETI SA VOTATI O ? |
always fara cratima, "il" tine loc de "el"
Editez ca are si Miremia dreptate, ma gandeam ca e vorba de colac ca il zdrangane, nu ca i-l zdrangane lui Gargaritz
Ratusca mami de Andrei Ioan (12.01.2010)
AMR 7 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela!
lucia2000 spune:
citat din mesajul lui cris_mario uitase...cristies...votat...si voi vota zilnic dk il tii la semnatura....de unde ia luat gargaritza ? lucia kd il pui si tu la semnatura ...votez o zi la tine..o zi la ea Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000 www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze o printesa grabita... |
Am la semnatura link-ul
www.cordcenter.ro/gallery/image/351.html" target="_blank">Avem nevoie de un vot. Multumim.
lucia2000 spune:
citat din mesajul lui mamidepuiuti adevarat s-a inaltat! dastefa,cristies sa va fie de bine impartasania! decenuela , cum a fost la botez? al3csa super bine creste luptatorul vostru! je voteaza cu spor gargaritul si pe teodor cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010) www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze asa creste Alex |
Multumim frumos pentru voturi.
www.cordcenter.ro/gallery/image/351.html" target="_blank">Avem nevoie de un vot. Multumim.
lucia2000 spune:
citat din mesajul lui miremia Lucia da, am platit. Din fericire nu in valoare f mare pt ca mi-au cerut ca dovada a platii la extern o factura proforma. Daca nu o prezentam imi puneau din oficiu valoarea transportului iar taxele vamale ajungeau undeva la 1oo si ceva de $. Ma gandesc ca ti-a venit la posta unde in general poti sa "scapi" si fara sa platesti taxe vamale daca stii cum sa-i iei. MIe de cate ori am primit ceva din Sua sau China la posta nu mi-au cerut nimic. Mirela fericita de Mara Ioana |
multumesc de raspuns.
eu am scapat de data asta pentru ca nu era factura in colet iar pe pachet scria valoare 5$.
Cica data viitoare sa-i duc facturile listate de pe net.
Nu pentru produsul de acum ci pentru altele daca mai vin.
Pai si daca mi le trimite un prieten?
tre sa platesc?
de unde stie ea ca acel chinez nu-mi e prieten?
ca pe plic nu scrie nume de firma ci numle unei persoane
ratusca_mica spune:
Ah si am uitat sa va dau vestea cea mare: azi a ras in hohote pentru prima oara! Cea mai tare faza: eram in parc cu tati si mami papa o inghetata, tati un hamburger. Tati, cu sos pe la mustati. Andrei se uita foarte concentrat la noi, chiar ma gandeam: sa vezi ca acu' incepe sa planga ca el mancase la san si poate mai era inca flamand etc...eternul meu stress . Si dintr-o data a inceput sa hohoteasca! A fost suuuper! Nu stiu ce se intampla, ieri s-a intors, azi a hohotit, maine ce-o mai face? Sau e pauza?
ratusca_mica spune:
Gata, ma retrag, mai ales ca bantui singura pe aici, deh am chef de barfa .
Noapte buna!!!