Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (58)
Raspunsuri - Pagina 14
al3csa spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui lorex
electrica? n-o vinzi? Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... |
Da electrica e .. Daca vrei ti-o dau ca eu oricum nu am ce face cu ea
de Yannis Andrei (23.01.2010)
DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!
Poze
Povestea nasterii
O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"
"Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis
decenuela spune:
NU prea scriu io la ore din astea..dar pana maine uit.
nu m-am dus la botez k jiji a fost marait....dar...m-am machiat si eram..bela
lorex..io am nuk..f buna...luata de pe ocAZII. ro cu 150
harnicutz...mi-a placut raspunsul intelept al printesei...inggg
mariucasara...brstiala sara...ajungem noi si la conversatii elevate
cum merge disociatul cu productia de lapte..simti k a mai scazut?
cristies...ii merge bine gargaritzului...ar zice babele: are masa lapte bun!
evyme....felicitari...mere bine...crestem, crestem
cris.d...nu-i bai...ne videm noi...acusica mai facem un pescuit in corbeanca ca-i bestial....si io sunt stresata k jiji singura...doamne ce-o invidiez pe andelina cum il ia pe patriot peste tot
alexutza....daca e ok in jur dr 11 merg in ior....o iau pe baba nova si la intersectie cu libertatii caut parcare?
sper sa nu pice iar netul de la ploaie...
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
poze
AMR....AMP....doamne, fereste-ma de toate dulciurile si carbohidratzii la care ravnesc cu nesimtzire...
evyme spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mandruta
Nu e corect! Fi-mea are 5400g si 60 cm. Dar dr. a zis ca ok, asa sunt fetele, mai delicate. |
Pai da, fetele in general sunt mai mici decat baietii. Iar fi-ta o fi si vreun fotomodel in devenire... Asa o incurajam si pe sor-mea cand se plangea de fi-sa ca nu ia in greutate
din 10.02.2010 fericita de Sebastian Mihai
cum a venit pe lume pustiu`
poze bebe Sebastian
evyme spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mandruta
Si eu va invit la o varza calita cu afumatura. Ca nici n-am apucat sa gust... |
Pot sa vin la tine si sa te impusc? Ultima criza urata de colici a lui Sebi a fost urmarea a doua sarmale papate cu mare pofta de mine Am zis ca pana nu face un an nu ma ating de alimentele interzise (sau cand oi termina de alaptat, care o fi mai inainte)
din 10.02.2010 fericita de Sebastian Mihai
cum a venit pe lume pustiu`
poze bebe Sebastian
cristies spune:
Alicredo, sa iasa bine botezul, casa de piatra, iubire placuta, sa fii tare la operatie si sa te refaci rapid si ia niste vitamine sa ai energie pentru toate. Bine ca te-ai linistit cu banana.
Mandruta, eu mai poftesc si la fasole cu salata de varza acra cu boia. Care culmea e admisa de dieta....
Alexutzzza, dieta ta e dementiala!
Micky, merci de reteta de diversificare. Eu stiam ca piersicile nu sunt recomandate in prima faza.. Si as vrea sa intreb (dupa ce cu greu m-am lamurit cu merele ) perele de unde le luati daca nu din supermarket (Andre_lina zicea ca ii da)?
Si inca o intrebare de baraj: in supa initiala cate legume (si ce anume) se pun? Stiu ca e o supa chioara, dar de exemplu mie nu-mi place pastarnacul, daca lui nu-i place ceva si nu papa deloc??
Catalutza ghiaurul?
Mamidepuiuti, voi ce mai faceti? Doar raspunzi altora?
Oani, ce frumoasa idee! Si Xela ca notezi perlele.
Miremia, te poftesc cu draga inima ca stiu cum e (eu am stat la etajul 10. Apartamentul era racoros de la inceput, noi am schimbat si geamurile cu d-astea smechere... ghetarie scrie pe noi.
Iar vroiam sa mai zic ceva si tot uit... M-a luzit copilul asta cu tipetele. De cand a adormit mi se pare suspect de liniste.
_
Cristina, de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
Cresc
www.cordcenter.ro/gallery/image/432.html" target="_blank"> VRETI SA VOTATI O ?
ratusca_mica spune:
Buna seara! (dupa 7 postari... deh, mitica!)
Azi am fost la doctor si m-am dus bou si m-am intors vaca... nu mi-a facut nimic la unghie pt ca era inflamata si mi-a dat betadina si fucidin sa ma dau acolo pana se retrage inflamatia! deci ne vedem intr-o saptamana ... cum ne-om vedea nu stiu, ca mama e la spa, deci sa il iau pe Andrei martor la schingiuirea lui mami...
Abia astept colacelul, Haircut l-ai luat cumva?
Sa va fie de bine pufuleti impartasiti!
Mariucasara, no comment, am ras de am zis ca mor... acuma radem, glumim, dar mi se pare sinistru ca cineva sa se uite in asa hal in ograda mea incat sa-si permita sa imi dea sfaturi ce fel de produse sa folosesc. E ca si cum as face baie in cada mea amplasata in piata publica!
Editez ca nu am fost clara: adica ce pampersi folosesc, la asta ma refeream cu uitatul in ograda
Ratusca mami de Andrei Ioan (12.01.2010)
AMR 7 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela!
lucia2000 spune:
Raportez prima incercare de inot esuata.
Cand a vazut colacul in jurul gatului s-a pus pe plans.
Acum si numai cand il ede si plange.
Voi cum ati reusit?
El este fascinat de apa, dar acum s-a speriat tare de colac
Cum ma sfatuiti sa procedez ca sa folosim colacul?
www.cordcenter.ro/gallery/image/351.html" target="_blank">Avem nevoie de un vot. Multumim.
cristies spune:
Haircut, ce vorbareata e Maia... bravo ei! Ati terminat cu ghetutele?
Eu nu mai suport discutia despre pampersi. Toate persoanele care n-au avut la ei sau la copii lor se simt frustrate de chestia asta. Mi se pare aberant mai ales cand vine din partea batranilor care sunt primii afectati de aceste masuri negandite.
Si nu mai suport femeile care intra din tari civilizate si spun ca acolo nu e ca aici, ca nu sta nimeni acasa... de parca ar fi plecat din Germania, nu din amarata asta de tara in care nu s-a mai construit o cresa din epoca ceausista.
Oare de ce nu-si vede fiecare de treaba lui?
Azi pe scara la noi s-a pus un afis despre o adunare de urgenta a proprietarilor, pentru a se hotara daca se continua strangerea de fonduri pentru reabilitarea blocului in conditiile scaderii pensiilor (blocul e in mare parte ocupat de pensionari). In decembrie se adunau sa se convinga unii pe altii sa-l voteze pe base si sa primeasca zahar si faina...
_
Cresc
cristies spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lucia2000 Raportez prima incercare de inot esuata. Cand a vazut colacul in jurul gatului s-a pus pe plans. Acum si numai cand il ede si plange. Voi cum ati reusit? El este fascinat de apa, dar acum s-a speriat tare de colac Cum ma sfatuiti sa procedez ca sa folosim colacul? www.cordcenter.ro/gallery/image/351.html" target="_blank">Avem nevoie de un vot. Multumim. Blogul lui bebe Teodor Blogul lui mami |
Colacul meu are niste bilute zdranganitoare. Cand il aduce taica-su il zdrangane ca pe orice jucarie si el rade.
Si cand il bagi in cada sa-l tii de manute pana iti da el drumul.
Am editat o greseala care nu stiu daca e greseala "i-l" in sensul de il zdrangane pe el (pe colac) se scrie cu cratima? Ca eu am editat fara cratima sa se inteleaga ca "il" in sensul de pe el pe colac "il" zdrangane, ca de asta sunt sigura.
_
Cresc
miremia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lucia2000 Raportez prima incercare de inot esuata. Cand a vazut colacul in jurul gatului s-a pus pe plans. Acum si numai cand il ede si plange. Voi cum ati reusit? El este fascinat de apa, dar acum s-a speriat tare de colac Cum ma sfatuiti sa procedez ca sa folosim colacul? www.cordcenter.ro/gallery/image/351.html" target="_blank">Avem nevoie de un vot. Multumim. Blogul lui bebe Teodor Blogul lui mami |
Nu stiu ce sa zic. Mie mi-a reusit din prima desi era micuta. Incearca sa-l bagi in cada sustinut, sa dea putin din picioare si sa i-l pui cand vezi ca se simte in largul lui. Alta idee n-am.
Mai sunt bebei suparati pe colacel?
Mirela fericita de Mara Ioana