Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *145*
Raspunsuri - Pagina 9
selen80 spune:
Alex toanta de mine, am uitat sa-ti zic LA MULTI ANI MAMEI TALE!
Lali, si tie am uitat sa-ti raspund, i-a dat calcarea carbonica
Hepi, nasol cu bucatile alea, Ebru daca simte ceva putin mai mare (gen bob de orez) isi face greatza....se pare ca inca e valabila treaba aia cu simtul de conservare al bebelusilor, stiu ei cum sa faca sa nu le fie rau
si e normal sa te entuziasmezi pt fiecare progres al Maiei, nu poti sa te gandesti, hm, stai putin ca altii fac deja asta, ia sa nu ma bucur degeaba nu trebuie sa fie prima din " gasca" care face ceva ca sa te poti bucura si mai ales impartasi bravo Maiei!!
eu n-am vazut-o pe Camy la TV
Ioanna am citit si eu cate ceva din blogul sotzului, e foarte tare sa stii ca si Ebru e pasionata de orice inseamna ETICHETA! si nici ei nu-i plac jucariile pt dentitie..
Kemsy nu-ti mai face atatea procese de constiinta, accidente d-astea usoare se tot intampla, si eu i-am dat o data un cot in cap, nu mai stiu exact ce faceam si in acelasi timp s-a rostogolit si ea, si am lovit-o a plans putin saracuta, dar asta e, nu o facem intentionat...
si eu ma bucur tare ca s-au mobilizat fetele, sa ne facem si noi auzite, ce mama lor! sa nu creada ca e ok ceea ce fac si noi suntem niste proaste care stam acasa si inghitim tot ce ne baga ei pe gat!
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta
Lali_mete spune:
Nici eu nu am vazut-o pe Camy ,ma bucur ca in sfarsit vad ca se mobilizeaza lumea sa faca ceva! Oricum sunt tare dezamagita de cum gandesc foarte multi romani
Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!
www.youtube.com/watch?v=8AoM_ZbSDzU&feature=related" target="_blank">mama lor
Noi trei...un inceput de viata!
Ioanna81 spune:
tovarasu' prezident a zis acuma ca SPERA ca indemnizatiile sa nu fie afectate sau sa fie afectate foarte putin. si ca alocatia sa nu fie afectata deloc. a zis ca asteapta sa vada cu ce solutii vine guvernul si atunci o sa zica ceva legat de noi
Ioana mama lui Carol Ioan
Pataniile noastre
laura78nico spune:
Buna mamici dragi!
zilele acestea am stat cu ochii pe tv mai mult a oricand!
Azi am luat analizele Ramonei si sunt ok! O veste buna intre atatea negre!
Si tot azi am vazut vreo trei dintisori noi la Mihaita si nici lui nu-i plac jucariile de dentitie. Crred ca stiu ei ceva ca nici Ramona nu a vrut.
Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007
laura78nico spune:
la multi ani Giulielle! si numai bine!
La multe luni si ani sarbatoritilor de azi !
Scuze ca nu-i mentionez dar plange flacaul si tb sa fug la el!
Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007
Ioanna81 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui laura78nico Buna mamici dragi! zilele acestea am stat cu ochii pe tv mai mult a oricand! Azi am luat analizele Ramonei si sunt ok! O veste buna intre atatea negre! Si tot azi am vazut vreo trei dintisori noi la Mihaita si nici lui nu-i plac jucariile de dentitie. Crred ca stiu ei ceva ca nici Ramona nu a vrut. Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007 |
bravooooooooooooooooooooo
Ioana mama lui Carol Ioan
Pataniile noastre
anamaria1979 spune:
Camy felicitari mamico te-am vazut la televizor cum ne sustineai drepturile.
Acum din categoria celor care cuvanteaza neintrebati face parte si soacra mea. Cum a vazut reportajele cu scaderea indemnizatiei m-a sunat repede sa ma intrebe daca ma duc la servici in conditiile in care nu avem pe nimeni in bucuresti, iar ele bunicile una creste gaini (mama mea) iar cealalta o pisica (soacra). Aceasta distinsa doamna buna de pus la rana ca sarea isi freaca mainile de bucurie crezand ca imi voi trimite fiul la ea sa-l creasca. Nu sunt o persoana rea si de obicei sunt toleranta dar cu aceasta ia o pauzare am avut neintelegeri de la inceputul casatoriei si din pacate am ajuns sa o urasc.
Gata mi-am descarcat si eu sufletul ca imi vine sa plec in lumea larga.
Lali_mete spune:
Anamaria ,nu te sfii iubita,varsa-ti amarul,unele dintre noi stim cum e sa ai soacra care suna si isi freaca mainile de bucurie daca reuseste sa-si toace nora marunt
Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!
www.youtube.com/watch?v=8AoM_ZbSDzU&feature=related" target="_blank">mama lor
Noi trei...un inceput de viata!
laura78nico spune:
Plec sa-i fac baie lui Mihaita. Sigur nu mai intru azi
Va urez noapte buna si numai vesti bune!
ici multi la toate!
vias spune:
multumesc frumos!
dar va spun sincerr, mai aveam de spus...dar asta este...nu te lasa sa vb decat 1 minut...
Dar eu merg mai departe, oriunde, numai sa nu raman in strada...pt ca asta ar urma daca mi-ar reduce indemnizatia!
Ma bucur sa aflu ca si voi veti merge luni la protest!
Si la subiectul de la generale, am spus ca nu lasam nimic de la noi, nu acceptam nici un leu in minus!
Ellenuta nu stiu cine este Saviana...banuiesc ca o mamica care a venit si ea azi la strangerea de semnaturi! Sigur ne vedem luni
Sincer am mari emotii pentru luni...sper ca mamicile sa se stranga, deoarece azi am fost vreo 15 maxim...sper ca luni sa fim macar 150...MACAR!
Lali_mete asta este...pacat ca nu-si dau seama ca ar trebui sa fim uniti, si nu sa ne dam in cap reciproc, deoarece ajungem sa ne facem rau singuri....si asta se doreste... cat despre Robert Turcescu, niciodata nu mi-a placut! nu are decat sa zica ce vrea!
Va rog sa mergeti luni la protest!
Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE