Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *145*
Raspunsuri - Pagina 8
Ioanna81 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Danuta1979 A iesit si biserica catolica sa sustina nemodificarea indemnizatiei. Banuiesc ca o sa iasa in curand si cea ortodoxa. Ce frumos vorbeste:) Dana, mami iubitoare de Ioana Maria Alexandra (16.09.2009) http://community.webshots.com/user/Danuta1979/albums/least-recent |
nu cred! Daniel a zis ieri ca vom iesi din criza construind biserici!
Ioana mama lui Carol Ioan
Pataniile noastre
kemsy spune:
Vad ca se vorbeste de progrese. Sa va zic ce face Loris. De ieri a inceput sa busileze, inapoi, pe genunchi. Pana acum tinea picioarele intinse, si se folosea mai mult de maini. Oricum, e iute!!
Pe picioare se tine batos, e foarte comic.
TOt de vreo 2-3 zile, l-am vazut ca se prinde de marginea patutului, aia lasata, incearca sa se ridice! Trebuie, deci, sa ridic si partea aia a patutului, ca m-oi trezi cu el pe podea.
De mancat, la fel, e vrabiuta!
Momente de dat :
1. A dat cap in cap cu sotz, si i-a iesit un cucui . Fara alte repercusiuni
2. Aseara i-am bagat degetul in ochi . M-a muscat de tzitzi, si am am avut un gest involuntar, am dus mana in fata, direct in ochiul lui.
Ma doare si acum inima cand ma gandesc ca noi, care ar trebui sa-l ferim de orice, i-am facut rau
Revin
Gianina, fericita de strengar Loris Stefan (02.10.2009)
Asa s-a nascut Loris
kemsy spune:
Fetelor, ce rau imi pare cu indemnizatia asta...
Adica pentru platit contributii ati fost bune (ma exclud pentru ca eu nu am facut-o), dar cand e vorba de rasplata, intervine criza...
O mare nedreptate se va face daca se voteaza legea. Nu am studiat dreptul, insa o lege se poate aplica retroactiv (in cazul ca....)??
Intr-adevar, in occident nu stai 2 ani acasa, dar sistemul de crese e bine pus la punct, iti ofera siguranta ca al tau copil e bine ingrijit.
Ma rog sa le vina mintea la cap oficialilor! Oricum, ma ingrozeste ce vad la tv: mitinguri, saracie, mitocanie.
Ioanna, nu e pacat sa speli vase...ar fi culmea!E pacat sa faci treburi mai serioase: spalat haine, aspirat, etc.
Nu stiu daca mai revin
Gianina, fericita de strengar Loris Stefan (02.10.2009)
Asa s-a nascut Loris
Ioanna81 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kemsy Ioanna, nu e pacat sa speli vase...ar fi culmea!E pacat sa faci treburi mai serioase: spalat haine, aspirat, etc. Nu stiu daca mai revin |
pai asta e buba! am spalat rufe!!! n-am stiut! asta e acuma
Ioana mama lui Carol Ioan
Pataniile noastre
Ellenuta spune:
hello
ma bulverseaza total astia .. eu am pe mail o ordonanta de urgenta unde apara diminuarea cu 15% .. acum la tv vad ca nu se stie sigur .. oricum ar fi, e tare nasol ..
nu am citit din urma, poate diseara. acum tre' sa se scoale piticoteca .. va pupacesc
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
bio bebe
Ellenuta spune:
mda .. era proiectul ptr ordonanta de urgenta pe mailul meu.
ultima varianta e acum cu 25% .. fir-ar ei sa fie ... mie una imi vine sa-i bag pe gat lui base' si incompetentilor din guvern cate un pampers cu kk .. sa se sature ..
Eva
Anna
papa bun
bio bebe
hepilica spune:
mai, hai ca astia cu indemnizatia sunt nesimtiti.
ce credeti ca mi se intampla azi.
i-am pregatit maiei piureutul de legume. imi propusesem de aseara ca astazi sa fie ziua in care ii dau ficat de pui. cand le-am pregatit pt congelator, in punguta cu ficat am pus si pipota. azi le-am spalat bine, bine si le-am fiert la abur. pipota, dupa ce a fiert, am curatat-o de pielita aia tare si de mijlocul ala cu zgarci. au ramas 4 bucatele micute de pipota cat un sambure de cireasa fiecare.
le-am mixat cu legumele si ficatul, apoi am controlat asa cu lingurita sa vad daca nu cumva au ramas bucatele mai mari, asa fac mereu. nu am gasit nimic.
am pus-o pe maia la masuta, i-am dat vreo 3 lingurite si la un moment dat tot mesteca ceva, fara sa mai deschida gura. ma rog, initial mi-am zis ca e in perioada ei de lalaiala la masa si oricum ea mesteca mereu, adica are miscarile alea de mestecat. cand, vad la un moment dat, printre giingiile ei o bucatica de carne. m-am speriat, dau sa ii bag degetul in gurita, ea inclesteaza gura. phaiii!!!! incerc sa o fac sa rada ca sa deschida gura, prind un moment si ii scot repede cu degetul bucatica. cum dracu nu am simtit-o in piure, in lingurita, nu-mi dau seama. era o bucatica de pipota. clar nu o putea inghiti. doamne, nici nu vreau sa ma gandesc.
apoi vad ca tot mesteca si intr-un moment vad ca mai are o bucatica in gura. pe asta i-am scos-o cu forta aproape. era si asta netocata, exact cum le taiasem eu. beibicucu' asta nu le-a prins in cutit.
m-am ingrozit. avea 2 bucatele in gurita cat samburele de cireasa si tot molfaia la ele. groaznic. oricum astea oricat ar fi mestecat la ele, nu le putea farama, inghiti. bine ca le-a oprit in gurita (cum? nu-mi dau seama!) si nu le-a dat pe gat impreuna cu piureul, ca doar nu i le-am dat pe ambele o data. nici n-ar fi incaput in lingurita ei.
dracu mai pune pipota in piure ca eu m-am lecuit. ma uit si acum la bucatelele astea si ii multumesc lu' DD ca nu s-a intamplat nimic.
h.
de minunata (22.09.2009).
Multumesc lui DD.
Ellenuta spune:
fragutza felicitari lui natalie! e fata mare deja! acus o ia la picior.
alex m-ai distrat de numa' la faza cu masina. La multi ani, lui mami tau!
hepi pupam pe maia istetica!
iulia sanatate lui raducu. iesi din butoi si hai mai des pe aici ...
Eva
Anna
papa bun
bio bebe
Ellenuta spune:
uve felicitari piticutei! ai fetita mare!
hepi bravo maiei ptr ridicatul in poponet.
camy te-am vazuuuuuuuuuuttt la tv!! cand am vazut ca da legatura la brasov unde urma un interviu cu o mamica, eram igura ca esti tu!! ce scumpic e puiul tau! o cunosti cumva pe saviana?
Eva
Anna
papa bun
bio bebe
vik-cj spune:
Dragele mele, va salut !
Am intrat sa felicit sarbatoriti de azi si sa spun distractie faina lui Luto si David pentru sambata!
Am intrat si pe topicul de pe banner si am vazut mobilizarea exemplara a fetelor din Bucuresti si Brasov...bravo lor. Am vazut-o si pe Camy la TV...foarte bine ca ne facem auzite.
Sper sa se rezolve ceva...
Vad ca bebei nostri evolueaza: busilieaza, se ridica in picioare...cresc!
O seara faina va doresc, ma duc sa ascult ce abereaza base'
de printesa mica Isabela Maria - 15 septembrie 2009
Isabela