Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *145*
Raspunsuri - Pagina 10
techila spune:
madamelor, am o noua rugaminte....votati-l pe fiu-miu sa castige bicicleta....un vot pe zi....
sper sa ma lase astia sa pun adresa si sa nu zica d-alea cu ilegalitate, cu reclama...
www.cordcenter.ro/gallery/image/1155.html" target="_blank">andrei+bicicleta=love
Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze
Noi suntem doi frati, īn casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste
Si nu ne certam deloc, * * * * * * * * * * Si ne mangaie duios,
Si suntem tacuti la masa,* * * * * * * * * Iara seara ne citeste
Si cuminti īn orice loc.* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos.
techila spune:
fetelor, afara se intampla iad....
Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze
Lali_mete spune:
Citat: |
citat din mesajul lui techila fetelor, afara se intampla iad.... Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia nasterea a doua putze Noi suntem doi frati, īn casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste Si nu ne certam deloc, * * * * * * * * * * Si ne mangaie duios, Si suntem tacuti la masa,* * * * * * * * * Iara seara ne citeste Si cuminti īn orice loc.* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos. |
Ce se intampla Techila? De ce e iad?
Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!
www.youtube.com/watch?v=8AoM_ZbSDzU&feature=related" target="_blank">mama lor
Noi trei...un inceput de viata!
liliac1 spune:
citat din mesajul lui techila madamelor, am o noua rugaminte....votati-l pe fiu-miu sa castige bicicleta....un vot pe zi.... sper sa ma lase astia sa pun adresa si sa nu zica d-alea cu ilegalitate, cu reclama... www.cordcenter.ro/gallery/image/1155.html" target="_blank">andrei+bicicleta=love Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia nasterea a doua putze Noi suntem doi frati, īn casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste Si nu ne certam deloc, * * * * * * * * * * Si ne mangaie duios, Si suntem tacuti la masa,* * * * * * * * * Iara seara ne citeste Si cuminti īn orice loc.* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos. |
bucmarkuit ca e fain rau de tot!!
De restul...nu mai zic nik... Tin si io dejtele incrucisate si trag nadejde, doar!
La noi miscarea militanta a mamicilor nu prea cred ca-i de soi.
Oricum, mi-am propus sa strang si eu productia de we undeva si sa o pastrez pe post de Kalashnicov.
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
liliac1 spune:
citat din mesajul lui techila fetelor, afara se intampla iad.... Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia nasterea a doua putze Noi suntem doi frati, īn casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste Si nu ne certam deloc, * * * * * * * * * * Si ne mangaie duios, Si suntem tacuti la masa,* * * * * * * * * Iara seara ne citeste Si cuminti īn orice loc.* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos. |
Ploo?? Cu tunete si fulgere??? Da si cu piatra??
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
techila spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui liliac1
Ploo?? Cu tunete si fulgere??? Da si cu piatra?? Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009) Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci! D'ale Andrei Vremuri |
da da...d-alea crancene...n-am mai vazut asa ceva...ploo la orizontala...jur
nasterea a doua putze
Ioanna81 spune:
se poate pune linkul cu concursul de la cord??? ca estem si noi acolo
uite www.cordcenter.ro/gallery/image/959.html" target="_blank"> AICI
Ioana mama lui Carol Ioan
Pataniile noastre
carinablanca spune:
Techila, am votat puiul.
Si eu am vrut sa o inscriu pe Maria, dar zilele astea am simtit ca nu am rabdarea sa promovez poza pentru semnaturi.
In speranta unei zile mai bune va pup si noapte buna!
Carina de scumpete de in Maria (31.08.2009)
http://lb1f.lilypie.com/wr9Bp2.png
http://capy72.mondozoo.com
Ioanna81 spune:
maiculita ce urgie e afaraaaaaa
Ioana mama lui Carol Ioan Trazbātii
www.cordcenter.ro/gallery/image/959.html" target="_blank"> UN VOT, VA RUGAM
happy_uka spune:
citat din mesajul lui Ioanna81 maiculita ce urgie e afaraaaaaa Ioana mama lui Carol Ioan Trazbātii www.cordcenter.ro/gallery/image/959.html" target="_blank"> UN VOT, VA RUGAM |
La noi e cald si frumos, 17 de grade si vanticel cald de vara.. Ce diferenta, sper ca nu ne trimiteti ploaia aici in weekend, caci am ganduri mari, vrem la nisip, pe paturica, la gratar...
Ioana, nu ma lasa sa votez de 2 ori intr-o zi si ii dadusem deja votul mustaciosului de Andrei . Promit sa va votam maine.
C a r i n a
Nihil Sine Deo