Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *145*
Raspunsuri - Pagina 11
techila spune:
vai madamelor....tare va multumesc pentru voturi...o sa ma culc visand la bicicleta lu'fiu-miu
ioana, sa stii ca l-am gasit in poze pe carol...taaaare frumusel dar nu l-am votat...nepotismul asta
Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze
Noi suntem doi frati, īn casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste
Si nu ne certam deloc, * * * * * * * * * * Si ne mangaie duios,
Si suntem tacuti la masa,* * * * * * * * * Iara seara ne citeste
Si cuminti īn orice loc.* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos.
Fragutza spune:
Aoleu, ma Hepi, mi se face pielea de gaina!Mi-e groaza de momente d-astea! Si eu mai vad ca raman bucatele mai mari dupa ce le fac la beibicuc.
Hai, te pup, ai grija de fetitza!
If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.
Ioanna81 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui techila vai madamelor....tare va multumesc pentru voturi...o sa ma culc visand la bicicleta lu'fiu-miu ioana, sa stii ca l-am gasit in poze pe carol...taaaare frumusel dar nu l-am votat...nepotismul asta Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia nasterea a doua putze Noi suntem doi frati, īn casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste Si nu ne certam deloc, * * * * * * * * * * Si ne mangaie duios, Si suntem tacuti la masa,* * * * * * * * * Iara seara ne citeste Si cuminti īn orice loc.* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos. |
Ioana mama lui Carol Ioan Trazbātii
www.cordcenter.ro/gallery/image/959.html" target="_blank"> UN VOT, VA RUGAM
liliac1 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui happy_uka
La noi e cald si frumos, 17 de grade si vanticel cald de vara.. Ce diferenta, sper ca nu ne trimiteti ploaia aici in weekend, caci am ganduri mari, vrem la nisip, pe paturica, la gratar... Ioana, nu ma lasa sa votez de 2 ori intr-o zi si ii dadusem deja votul mustaciosului de Andrei . Promit sa va votam maine. C a r i n a Nihil Sine Deo |
Cam asa e si aici.
Mai, la mine a mers sa votez si colo si colo. Deh, amandoi mi-s ca si nepoti si inca nu ma pot hotara care mi-i mai drag. Andrei mustaciosul sau Carol cu vartej??si cu lingurita
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
Ioanna81 spune:
eu va pentru ca ne votati si va urez usor!
Ioana mama lui Carol Ioan Trazbātii
www.cordcenter.ro/gallery/image/959.html" target="_blank"> UN VOT, VA RUGAM
monica_dicut spune:
"Buna seara" si de la noi.
Apar si eu ca nuca-n perete dar n-am somn. DE ce? PEntru ca al meu copil dupa ce n-a pus geana pe geana aproape toata ziua s-a gandit ca un somn de la 9 jumate la 11 jumate i-ar fi sufuicient cat sa incarce duracellu si asa am facut impreuna o pijama party. El cu alarme de politie si salvare, eu cu creierii pe bigudiuri. Morala: nu cumparati copiilor jucarii care piuie si chiuie si ale caror butoane se pot bloca
In rest toate bune. Mi-e tare dor de voi dar mi-e imposibil sa scriu. Stam toata ziua pe afara iar Zgatixul Atomic isi merita pe deplin porecla. NU ma plang pentru ca eu mi-am dorit copil nazdravan si il am din plin. Am scapat si de pitici. Azi am facut si noi primii pasi busilati desi in picioare tinuti de manuta alergam, pasim la borduri sau alte capcane, se ridica in 4 labe si de acolo in fund, se taraste dupa mine in toata casa cu o viteza de nedescris (m-am trezit cu el la usa bucatariei...la masina de spalat, la baie etc)roade toate cablurile si tot ce prinde. AM ridicat tot ce se putea ridica. In noaptea asta cand nu avea somn mi s-a ridicat in picioare in patut dar a facut buf si a dat cu capul in gratiile de la patut. Eu eram in sufragerie si tasu sforaia langa el... marog, apoi statea si gonganea si-l certa pe tasu ca sforaie . E un simpatic si-l iubesc de numai pot. Dar el pe mine nu, nu ma lasa sa-l pup, ma impinge, ma respinge... oare-l sufoc ??
DInti inca nu avem si eu am pierdut orice speranta ca ii vor aparea in curand... am vazut in parc copilasi de 1 an fara niciun dintisor. Nu inteleg care-i buba. Whatever.
Inca o data spun ca mi-e dor de voi, va citesc dar nu prea mai gasesc puterea sa scriu. Imi place sa vad ca sunteti la fel de tonice si de vesele cum va stiam. Felicit si eu toata dovlecimea pentru progrese, este incredibil cat au crescut puii nostri... cand ma gandesc la faptul ca mai sunt 2-3 luni si incep sa faca un anisor mi se face rau.
Va pupez cu mare drag pe toate si sper din suflet sa reusesc si eu sa mai scriu ca altfel ne uitati si nu vreau
Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
Lali_mete spune:
Neatza gagici!! Alex vezi ca apa fierbe pe aragaz,eu sunt afara adulmec mirosul de proaspat plouat... Pai ce,credeti ca numa' la voi a plouat? Si la noi,dar mai spre dimineata,si linistit ,asa,ploaie de vara.La voi cat de rau a fost? Techila spunea ca ploo la orizontala ,sper ca nu a facut stricaciuni.
Paul face balonase cu lapte ...
Ioanna nu a mers la mine sa votez pe amandoi ,l-am votat pe Andrei.Merge sa votezi de mai multe ori de la calculatoarele cu IP dinamic [m-a lumjinat sotz cand am inceput sa ma smiorcai ]
Monica cum ma sa va uitam? Pai ne amintim de tine cel putin la fiecare chef ca ala de acum doua seri.
Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!
www.youtube.com/watch?v=8AoM_ZbSDzU&feature=related" target="_blank">mama lor
Noi trei...un inceput de viata!
alex25 spune:
Bunaaaa diiiimiiiineeeaaataaaaa!!!!!
Pofti la , cu cel mai mare drag, de la mine pentru voi.
Dupa urgia de aseara nici azi nu se anunta o zi minunata uitandu-ma pe geam...ata ete.
Vreau sa imi cer scuze pentru ca aseara nu am povestit asa cum am promis, dar trebuie sa ma iertati, pentru ca fi'mea iar a vomitat rau de tot si m-am depresat toata...nu pentru ca a vomitat, ci pentru ca a facut-o din cauza mea, ca m-a mancat in dos sa incerc iar cu iaurt...imi venea sa mor, dar acum mi-am mai revenit.
Eu o sa votez o zi pe Carol o zi pe Andrei, ca sa stiti.
Monica nici nu stii cat ma bucur ca au plecat piticii la casa lor, si va pupam tare de tot, mai ales pe micul nazdravan.
Hepi mi-au dat lacrimile cand am citit ca finutza de Maia s-a ridicat singurica in funduletz....extraordinar ce mai trece timpul.
Va pup mult de tot si va doresc o zi minunata.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
happy_uka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monica_dicut "Buna seara" si de la noi. Apar si eu ca nuca-n perete dar n-am somn. DE ce? PEntru ca al meu copil dupa ce n-a pus geana pe geana aproape toata ziua s-a gandit ca un somn de la 9 jumate la 11 jumate i-ar fi sufuicient cat sa incarce duracellu si asa am facut impreuna o pijama party. El cu alarme de politie si salvare, eu cu creierii pe bigudiuri. Morala: nu cumparati copiilor jucarii care piuie si chiuie si ale caror butoane se pot bloca In rest toate bune. Mi-e tare dor de voi dar mi-e imposibil sa scriu. Stam toata ziua pe afara iar Zgatixul Atomic isi merita pe deplin porecla. NU ma plang pentru ca eu mi-am dorit copil nazdravan si il am din plin. Am scapat si de pitici. Azi am facut si noi primii pasi busilati desi in picioare tinuti de manuta alergam, pasim la borduri sau alte capcane, se ridica in 4 labe si de acolo in fund, se taraste dupa mine in toata casa cu o viteza de nedescris (m-am trezit cu el la usa bucatariei...la masina de spalat, la baie etc)roade toate cablurile si tot ce prinde. AM ridicat tot ce se putea ridica. In noaptea asta cand nu avea somn mi s-a ridicat in picioare in patut dar a facut buf si a dat cu capul in gratiile de la patut. Eu eram in sufragerie si tasu sforaia langa el... marog, apoi statea si gonganea si-l certa pe tasu ca sforaie . E un simpatic si-l iubesc de numai pot. Dar el pe mine nu, nu ma lasa sa-l pup, ma impinge, ma respinge... oare-l sufoc ?? DInti inca nu avem si eu am pierdut orice speranta ca ii vor aparea in curand... am vazut in parc copilasi de 1 an fara niciun dintisor. Nu inteleg care-i buba. Whatever. Inca o data spun ca mi-e dor de voi, va citesc dar nu prea mai gasesc puterea sa scriu. Imi place sa vad ca sunteti la fel de tonice si de vesele cum va stiam. Felicit si eu toata dovlecimea pentru progrese, este incredibil cat au crescut puii nostri... cand ma gandesc la faptul ca mai sunt 2-3 luni si incep sa faca un anisor mi se face rau. Va pupez cu mare drag pe toate si sper din suflet sa reusesc si eu sa mai scriu ca altfel ne uitati si nu vreau Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009) Povestea noastra Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Ingerasul Andrei |
Auzi la ea, s-o uitam !? Cum crezi tu ca e posibil asa ceva?
Ma bucur foarte tare ca ai intrat sa ne spui de progresele si smecheriile lui Zgatix , se vede ca e un copilash nazdravan, ma bucur din tot sufletul ca nu mai ai griji legate de dezvoltarea lui!! Bravo Zgatix, e timpul sa o faci fericita pe mami, daca ai lasa-o un pic si la computer ne-i face si pe noi fericite! Dar asta este, timpul trece repede din pacate, ziua este scurtaaaa... TE pup dulce Monica ..am zis oare cat ma bucur...?
Azi noapte in pat ma gandeam ca de multe ori nu apuc sa scriu un raspuns fetelor , cand citesc cate ceva, mereu ma intrerup..asa a fost cu febra Natalixei, acum cu papa Maiei..nu stiu cum reusesc si postez fara sa fac referire la ceva important..si stiu ca lumea poate crede ca nu-mi pasa de ce citesc aici dar nu e asa, cand plimb carutul sau beau o cafea in liniste , imi revin toate astea in minte si ma intreb oare ce au facut bebeii si spun o mica rugaciune ca toata dovlecimea sa fie sanatoasa si mamicile fericite...
Nush ce am in dimineata asta , ma gandeam doar ca prietena mea a fost ieri asa ingrijorata si eu nu am avut nici un cuvant pentru ea..e o lacuna undeva in educatia mea, nu pot da vina pe Carina ca ma solicita , caci toate avem bebei energici dar voi va faceti timp sa-mi admirati si complimentati papusa, sa ziceti o vorba buna tuturor..
O sa incerc sa fiu altfel. Da' jur ca-mi pasa si ca va iubesc ! Jur! si ma bucur enorm ca fac parte din grupul asta frumos cu fete zuper.
Deci daraga mea Hepi, sper sa nu te fi speriat prea tare, eu cred ca bebeii au un instinct in chestiunile astea si de-aia nu a inghitit bucatelele mari. Bravo Maia, fetita descurcareata M-am distrat aseara cu pozele tale, de pe covor, de afara..dar si comemntsurile lui mamai erau belea , pe gustul meu Si de felicitari pentru ridicatul in fundulet si pentru ca stii unde (si cat?) e ceasul..si pentru mocutele simpatice din poze!! Esti un copil mi-nu-nat!!
Va pup, sa aveti o zi faina insorita!
C a r i n a
Nihil Sine Deo
Lali_mete spune:
Uka cum ai spus tu exact la ce ma gandeam eu ... Si eu mereu ma chinui sa scriu un mesaj in care sa-mi cer scuze ca uit exact cum spuneai tu,chestii importante,trec peste ele,ma gandesc la problemele tuturor dovlecutilor ,si cand intru pe forum uit sa scriu.
La mine stiu ,am un singur neuron si ala doarme cand forumesc de fapt el doarme mai tot timpul,mai are cate o zvacnire uneori,ceea ce la tine sigur nu-i cazul.
Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!
www.youtube.com/watch?v=8AoM_ZbSDzU&feature=related" target="_blank">mama lor
Noi trei...un inceput de viata!