Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *145*
Raspunsuri - Pagina 17
crocodana spune:
seara buna,
inteleg ca e oficial 25%?....
am reusit sa citesc cateva pagini la news alert...nu mi-a venit sa cred...mare ti-e gradina Doamne!
, de Amilici Crocodilibici
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
Lali_mete spune:
Vai Uka,sa mai faceti poze cu ustensilele Carinutzei,ca sunteti tare haiosi...LA tine am ras nitel,asa ,subtire,la prietena ta tot la fel,dar la sotzul tau si prietenul vostru efectiv m-am cracanat de ras..Sunteti criminali cu totii,pe cuvantul meu.
Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!
www.youtube.com/watch?v=8AoM_ZbSDzU&feature=related" target="_blank">mama lor
Noi trei...un inceput de viata!
Lali_mete spune:
Croco da,e oficial,mamicile beneficiaza de la 1 iunie de indemnizatie in valoare de aproximativ 64% din salariu.
Uka,la cat mai multe iesiri Carinei,si cat mai departe.
Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!
Lali_mete spune:
Aleeeex si nu ne spui si povestea cu cei doi politisti ?
happy_uka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lali_mete Vai Uka,sa mai faceti poze cu ustensilele Carinutzei,ca sunteti tare haiosi...LA tine am ras nitel,asa ,subtire,la prietena ta tot la fel,dar la sotzul tau si prietenul vostru efectiv m-am cracanat de ras..Sunteti criminali cu totii,pe cuvantul meu. Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !! www.youtube.com/watch?v=8AoM_ZbSDzU&feature=related" target="_blank">mama lor Noi trei...un inceput de viata! |
Hehehe, ma gandeam eu ca va fac sa radeti cu pozele alea. Tipa aia e sora sotului, deci sunt cumnatu' si cumnata ..A fost cam departe, nu ma mai bag...plus ca pasaportul l-am facut tot azi, la urgenta. Obositor, dar frumos, a meritat. La noi nu gasesti asa ceva.
C a r i n a
Nihil Sine Deo
vias spune:
fetelor din Bucuresti si Brasov si nu numai!
Cred ca este si pentru voi la fel de important faptul ca vor sa reduca indemnizatia pana la 64%.
Luni se fac proteste in Bucuresti la Ministerul Muncii, ora 12:00,iar in Brasov, tot luni 17 mai, ora 12:00 in fata prefecturii!!
Ne imbracam in negru..sau alb!!!
Va rog sa veniti pentru a ne face ascultate!!!
Fetele din celelalte orase, haideti, organizati-va si voi!! Si haideti sa iesiti in strada!!!
Duminica in Bucuresti se strang semnaturi pentru a fi duse la guvern de catre Lavinia Sandru!
Citatul de pe blogul ei , aici:
Am constituit deja Grupul de sustinatori ai Apelului pentru Mame. Duminica, 16 mai 2010, membrii Grupului ne vom reuni la ora 12, īn Str.Franceza nr.22, la sediul Universitatii Ecologice (īn spatele Muzeului National de Istorie al Romāniei), pentru a ne organiza, a adopta si semna Apelul pentru Mame. Acesta va fi adresat, luni, 17 mai 2010, membrilor Consiliului Economic si Social, care se vor reuni pentru a dezbate prevederile acordului dintre Guvernul Romāniei si Fondul Monetar International. Le asteptam pe toate mamele sa vina alaturi de noi si ss semneze Apelul pentru Mame. Numai daca vom fi unite, vom reusi! Pāna acum am reusit si fara ca mamele sa iasa īn strada, dar probabil ca de data asta va trebui sa iesim.
Va asteptam sa ne fiti alaturi!!!
Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE
Ellenuta spune:
seara buna fetele
desi numa' buna nu e .. reduc astia cu 25% .. se duc pe apa sambetei 700 ron .. mor de nervi. cand il vad pe base cum ranjeste fasolea, imi vine sa-i sparg fata ...
noroc cu uka care mi-a inseninat seara .. sunteti bestiali! o familie de nota 20+.
pupici
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
bio bebe
alex25 spune:
Buna dimineata dragelor!
Poftiti la !
Aseara nu am mai intrat pentru ca m-am dus bou la dr si m-am intors o mare VACA. Adica nu am discutat nici 30 de secunde, a consultat-o si din ce incercam eu a prins numai franturi, ajungand el la minunata concluzie de viroza cu episod gastric...mi-a dat smecta...deci Asta pentru ca asa se intampla daca nu te asculta: eu am spus ca vomita de foarte mult timp, el a auzit ca vomita, eu i-am spus ca are scaune mai dese decat in mod normal, el a auzit ca are diaree, a mai plusat si cu febra si gata viroza.. Nu tu sa ma lase sa ii zic de vomitatul care nu se mai opreste, nu tu sa ma lase sa ii spun de dinti... Am plecat de acolo plangand in pumni, asadar imi voi face o programare la o clinica privata unda sper sa gasesc un dr care sa asculte si problema mea, iar la eco ma voi duce de capul meu.
Pitica are in continuare febra 38, se trezeste in ora in ora, ceea ce este mai mult decat clar ca ceva o deranjeaza...toate, dar absolut toate simptomele ma duc cu gandul spre dinti...sper sa fie asta. I-am dat si eu aseara si azi dimineata nurofen, i-am dat cu gel pe gingii si cam atat, ma rog la DD sa trecem peste. Burtica nu o doare si nu are diaree, doar fae kk mai des.Plus ca baleste de ma rupe.
Imi cer scuze daca va stric ziua, dar si eu cand am vazut ieri cu cat reduc astia indemnizatia imi venea sa ma dau cu capul de televizor. Nu vreau sa fiu rea sau pesimista, dar vom iesi de pomana in strada si vom strange semnaturi tot de pomana, tot ce vor ei vor face, nu e prima oara si din pacate in tara asta nu va nici ultima. Daca cea mica va fi ok pana luni o sa merg si eu in spirit de solidaritate, dar nu prea astept nici o rezolvare favorabila.
Uka mortali ca deobicei, eu sunt lesinata efectv dupa Carina. Stiti ca eu sunt moarta dupa fete.
V-am pupat, sa aveti o zi minunata....noi aveam in plan sa ne ducem la expozitia de catei din Lacul Tei, dar probabil voi trage o fuga numai eu, ca pe pitica nu as scoate-o cu febra afara.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
vik-cj spune:
Buna dimineata fetelor! Capucine, frapucine si colici la toata lumea !
Azi mamarutza mea face 8 luni!
O zi frumoasa va doresc!!!
de printesa mica Isabela Maria - 15 septembrie 2009
Isabela
techila spune:
buna dimineata,
LA MULTI ANI, NORA-MEA!!!!SA CRESTI MARE SI FRUMOASA!!!
va doresc o zi minunata!!
Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze
Noi suntem doi frati, īn casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste
Si nu ne certam deloc, * * * * * * * * * * Si ne mangaie duios,
Si suntem tacuti la masa,* * * * * * * * * Iara seara ne citeste
Si cuminti īn orice loc.* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos.
www.cordcenter.ro/gallery/image/1155.html" target="_blank">un vot, va rog, ca sa castige Falci o bicicleta