Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *145*

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns uve_got_mail spune:

Citat:
citat din mesajul lui alex25

Mai, eu imi iau campii, pe bune.

Abia imi trecuse faza cu vomitatul de aseara ca in dimineata astaa mi-a vomitat pentru prima data fructele, asa, cu totul, in timpul mesei....chiar nu stiu ce sa ma mai fac, serios...sunt la capatul puterilor. Si acum am simtit ca e putin calda si are 38 in funduletz...astept sa imi raspunda dr la telefon, dar tot ma simt ca ultimul kkt.

Imi pare rau ca va stric aici bucuria, dar nu am cu cine sa vorbesc, sincer va spun. Mama si sotul nu sunt in stare sa imi spuna decat sa nu mai plang ca imi fac rau si sa o iau mai usor. Mai fetelor, voi ce ati fce in locul meu...adica eu m-as duce la o eco, ceva, sa vad ca e totul in regula, vomitatul asta nu e normal, cum mai are si febra si parca face si nitel cam moale...serios, cum sa o las mai moale, adica e copilul meu, nu pot.

Spuneti-mi in fata va rog, daca aveti impresia ca sunt deplasata sau exagerata, dar nu v-am mintit cu nimic, adica de fiecare data cand a vomitat v-am zis si voua.

Ma iertati va rog.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mi-a placut tare povestea de la nunta ; Legat de Zeina, fa ecografia si linisteste-te, si eu m-as panica sa se intample asta fiica-mi. Astept vesti bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Astazi a ajuns carutul nou, e suuuuper usor fata de celalalt!! Am facut raliu prin casa, iar acum Loris doarme in el

In alta ordine de idei, ma interesez pentru concediul din vara. Mergem in tara. Inca nu sunt hotarata daca sa merg la apartament inchiriat, sau la hotel. Ce hotel recomandati/cunoasteti cu urmatoarele cerinte: in Mamaia, 3-4 stele, all-inclusive, curat, linistit, eventual cu ceva joculete pentru copii (topogan, chestii de astea).

Apreciez mult parerile voastre!

Gianina, fericita de strengar Loris Stefan (02.10.2009)

Asa s-a nascut Loris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uve_got_mail spune:

Se pare ca indemnizatia va scadea cu 25%

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

S-au terminat stirile pe Antena 1, dar nu au dat reportajul cu Camy

Asa s-a nascut Loris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Citat:
citat din mesajul lui kemsy

S-au terminat stirile pe Antena 1, dar nu au dat reportajul cu Camy

Asa s-a nascut Loris

Si eu m-am uitat pentru prima data dupa mult timp la stiri cap-coada...

Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!
www.youtube.com/watch?v=8AoM_ZbSDzU&feature=related" target="_blank">mama lor
Noi trei...un inceput de viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui uve_got_mail

Se pare ca indemnizatia va scadea cu 25%

mami de sanatoasa, norocoasa, frumoasa si desteapta Sarah Maria
http://family.webshots.com/video/3003624400104955882oRGkFy

am vazut si eu la tvr 1 numai ce

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

stirea nu au mai difuzat-o la ora 19:00 ci la 14:00 si 18:00 si o puteti vedea aici

http://observator.antena1.ro/social/Protest-cu-pampersi_10882.html

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

Citat:
citat din mesajul lui uve_got_mail

Citat:
citat din mesajul lui techila

madamelor, am o noua rugaminte....votati-l pe fiu-miu sa castige bicicleta....un vot pe zi....
sper sa ma lase astia sa pun adresa si sa nu zica d-alea cu ilegalitate, cu reclama...

www.cordcenter.ro/gallery/image/1155.html" target="_blank">andrei+bicicleta=love

Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze

Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste
Si nu ne certam deloc,
* * * * * * * * * * Si ne mangaie duios,
Si suntem tacuti la masa,
* * * * * * * * * Iara seara ne citeste
Si cuminti în orice loc.
* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos.

Votat!

mami de sanatoasa, norocoasa, frumoasa si desteapta Sarah Maria
http://family.webshots.com/video/3003624400104955882oRGkFy

sar'naaaa!!!

Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze

Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste
Si nu ne certam deloc,
* * * * * * * * * * Si ne mangaie duios,
Si suntem tacuti la masa,
* * * * * * * * * Iara seara ne citeste
Si cuminti în orice loc.
* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Citat:
citat din mesajul lui kemsy

Astazi a ajuns carutul nou, e suuuuper usor fata de celalalt!! Am facut raliu prin casa, iar acum Loris doarme in el

In alta ordine de idei, ma interesez pentru concediul din vara. Mergem in tara. Inca nu sunt hotarata daca sa merg la apartament inchiriat, sau la hotel. Ce hotel recomandati/cunoasteti cu urmatoarele cerinte: in Mamaia, 3-4 stele, all-inclusive, curat, linistit, eventual cu ceva joculete pentru copii (topogan, chestii de astea).

Apreciez mult parerile voastre!

Asa s-a nascut Loris

Buna!
Eu am niste prieteni cu copii , care vin mereu vara la www.litoralulromanesc.ro/mamaia_modern.htm" target="_blank">hotelul asta. Este spre capatul statiunii, curatel, renovat, are si piscina pt copii, nu stiu de jucarii daca au ceva, poti suna sa intrebi. Alte idei nu am . Pup si da de stire cand vii daca vrei sa ne vedem pe undeva. Concediu placut, oricum !

C a r i n a
Nihil Sine Deo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Noi am iesit azi pentru prima oara din tara cu Carina! Am fost la bulgari, la o terasa super, la cap Kaliakra, e extraordinar de frumos. Am facut si poze , evident . Am mancat morun, unii au mancat scoici (yaaak)..Tare frumos am petrecut ziua, sper ca voi la fel...

C a r i n a
Nihil Sine Deo

Mergi la inceput