Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *145*
Raspunsuri - Pagina 15
![](images/user_woman.png)
alex25 spune:
Suede ce fel de eco i-ati facut? Adica cum se numeste, ca as vrea sa ma programez si nu stiu ce sa cer.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de
ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
suede spune:
I-am facut eco a aparatului digestiv.
Ea vomita doar de la branzica?
Citat: |
citat din mesajul lui alex25 Suede ce fel de eco i-ati facut? Adica cum se numeste, ca as vrea sa ma programez si nu stiu ce sa cer. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Alexandra ![]() ![]() ![]() Da Doamne sa fim sanatoase! ![]() |
Laura
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
Poze noi
happy_uka spune:
citat din mesajul lui Fragutza Draga mea Uka, in iunie vine fata la mare si poate bem o cafelutza pe terasa! ![]() Ce sa faca Natalia, ce stie ea cel mai bine ![]() Si sa vezi ce intoarsa sunt eu ![]() If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma. |
Ce ma bucur ca veniti!! Sper sa fie dupa 7 iun, ca pana atunci suntem plecati
![](icon_smile_big.gif)
Imi pare rau ca e maraici pitica, stiu cum e... Pup fetele prea-frumoase!!!
![](bunny.gif)
Nihil Sine Deo
alex25 spune:
Fetele, la 7 am reusit sa fac sa ma primeasca dr. Stanciu la cabinet....sa ne tineti pumnii.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de
ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lali_mete/Lali_mete.jpg)
Lali_mete spune:
sa fie bine Zeina,si sa fie doar de la dintisori.
Alex,ai sa vezi ca este bine,si o sa te destinzi si tu,si or sa fuga si piticii tai cum au fugit si ai Monicai.
Lali,mami+
Paul-Iuliansi+ Vali,tati
in devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!
www.youtube.com/watch?v=8AoM_ZbSDzU&feature=related" target="_blank">mama lor
Noi trei...un inceput de viata!
uve_got_mail spune:
citat din mesajul lui Lali_mete Fietilii,vreau sa va arat ceva ![]() ![]() Lali,mami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Si, rezultatul????
![](icon_smile_blush.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](alcool.gif)
uve_got_mail spune:
citat din mesajul lui techila madamelor, am o noua rugaminte....votati-l pe fiu-miu sa castige bicicleta....un vot pe zi.... sper sa ma lase astia sa pun adresa si sa nu zica d-alea cu ilegalitate, cu reclama... www.cordcenter.ro/gallery/image/1155.html" target="_blank">andrei+bicicleta=love Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia ![]() nasterea a doua putze Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste Si nu ne certam deloc, * * * * * * * * * * Si ne mangaie duios, Si suntem tacuti la masa,* * * * * * * * * Iara seara ne citeste Si cuminti în orice loc.* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos. |
Votat!
uve_got_mail spune:
citat din mesajul lui Ioanna81 se poate pune linkul cu concursul de la cord??? ca estem si noi acolo uite www.cordcenter.ro/gallery/image/959.html" target="_blank"> AICI ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cica se poate vota o singura data pe zi, asa ca ramane pe maine, pune la semnatura linkul
![](pupic.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/kemsy/kemsy.jpg)
kemsy spune:
Alex, te asteptam cu nerabdare sa ne spui rezultatul. Sper sa nu fie nimic si sa scapi de grija asta.
Pup pe frumoasa Zeina.
Gianina, fericita de strengar
Loris Stefan (02.10.2009)
Asa s-a nascut Loris
uve_got_mail spune:
citat din mesajul lui selen80 Alex toanta de mine, am uitat sa-ti zic LA MULTI ANI MAMEI TALE! Lali, si tie am uitat sa-ti raspund, i-a dat calcarea carbonica Hepi, nasol cu bucatile alea, Ebru daca simte ceva putin mai mare (gen bob de orez) isi face greatza....se pare ca inca e valabila treaba aia cu simtul de conservare al bebelusilor, stiu ei cum sa faca sa nu le fie rau ![]() si e normal sa te entuziasmezi pt fiecare progres al Maiei, nu poti sa te gandesti, hm, stai putin ca altii fac deja asta, ia sa nu ma bucur degeaba ![]() ![]() ![]() ![]() POZE URSULICA 0-6 luni POZE URSULICA 6 LUNI + nunta |
Selen, si eu sunt de acord cu tine, nu trebuie ca al nostru
![](bibe.gif)
![](pupic.gif)