Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *145*
Raspunsuri - Pagina 15
alex25 spune:
Suede ce fel de eco i-ati facut? Adica cum se numeste, ca as vrea sa ma programez si nu stiu ce sa cer.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
suede spune:
I-am facut eco a aparatului digestiv.
Ea vomita doar de la branzica?
Citat: |
citat din mesajul lui alex25 Suede ce fel de eco i-ati facut? Adica cum se numeste, ca as vrea sa ma programez si nu stiu ce sa cer. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009) Da Doamne sa fim sanatoase! |
Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
Poze noi
happy_uka spune:
citat din mesajul lui Fragutza Draga mea Uka, in iunie vine fata la mare si poate bem o cafelutza pe terasa! Ce sa faca Natalia, ce stie ea cel mai bine Plange si tipa, ma trage de par, ma musca, e neprietenoasa rau de tot..Cred ca o deranjeaza ceva, nu-mi dau seama ce..nici nu doarme bine, e intoarsa rau. Si sa vezi ce intoarsa sunt eu If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma. |
Ce ma bucur ca veniti!! Sper sa fie dupa 7 iun, ca pana atunci suntem plecati
Imi pare rau ca e maraici pitica, stiu cum e... Pup fetele prea-frumoase!!!
C a r i n a
Nihil Sine Deo
alex25 spune:
Fetele, la 7 am reusit sa fac sa ma primeasca dr. Stanciu la cabinet....sa ne tineti pumnii.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
Lali_mete spune:
sa fie bine Zeina,si sa fie doar de la dintisori. Alex,ai sa vezi ca este bine,si o sa te destinzi si tu,si or sa fuga si piticii tai cum au fugit si ai Monicai.
Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!
www.youtube.com/watch?v=8AoM_ZbSDzU&feature=related" target="_blank">mama lor
Noi trei...un inceput de viata!
uve_got_mail spune:
citat din mesajul lui Lali_mete Fietilii,vreau sa va arat ceva .Va spun dupa si c rezultat a avut Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !! www.youtube.com/watch?v=8AoM_ZbSDzU&feature=related" target="_blank">mama lor Noi trei...un inceput de viata! |
Si, rezultatul???? La noi a inceput sa rezulte cate o maslina, jumbo, colosal etc, dupa posibilitati
uve_got_mail spune:
citat din mesajul lui techila madamelor, am o noua rugaminte....votati-l pe fiu-miu sa castige bicicleta....un vot pe zi.... sper sa ma lase astia sa pun adresa si sa nu zica d-alea cu ilegalitate, cu reclama... www.cordcenter.ro/gallery/image/1155.html" target="_blank">andrei+bicicleta=love Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia nasterea a doua putze Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste Si nu ne certam deloc, * * * * * * * * * * Si ne mangaie duios, Si suntem tacuti la masa,* * * * * * * * * Iara seara ne citeste Si cuminti în orice loc.* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos. |
Votat!
uve_got_mail spune:
citat din mesajul lui Ioanna81 se poate pune linkul cu concursul de la cord??? ca estem si noi acolo uite www.cordcenter.ro/gallery/image/959.html" target="_blank"> AICI Ioana mama lui Carol Ioan Pataniile noastre |
Cica se poate vota o singura data pe zi, asa ca ramane pe maine, pune la semnatura linkul
kemsy spune:
Alex, te asteptam cu nerabdare sa ne spui rezultatul. Sper sa nu fie nimic si sa scapi de grija asta.
Pup pe frumoasa Zeina.
Gianina, fericita de strengar Loris Stefan (02.10.2009)
Asa s-a nascut Loris
uve_got_mail spune:
citat din mesajul lui selen80 Alex toanta de mine, am uitat sa-ti zic LA MULTI ANI MAMEI TALE! Lali, si tie am uitat sa-ti raspund, i-a dat calcarea carbonica Hepi, nasol cu bucatile alea, Ebru daca simte ceva putin mai mare (gen bob de orez) isi face greatza....se pare ca inca e valabila treaba aia cu simtul de conservare al bebelusilor, stiu ei cum sa faca sa nu le fie rau si e normal sa te entuziasmezi pt fiecare progres al Maiei, nu poti sa te gandesti, hm, stai putin ca altii fac deja asta, ia sa nu ma bucur degeaba nu trebuie sa fie prima din " gasca" care face ceva ca sa te poti bucura si mai ales impartasi bravo Maiei!! de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA! POZE URSULICA 0-6 luni POZE URSULICA 6 LUNI + nunta |
Selen, si eu sunt de acord cu tine, nu trebuie ca al nostru sa fie primul care face ceva deosebit ca sa ne bucuram de realizarile lui. Uneori chiar am impresia ca se creeaza un fel de concurenta, oricum fiecare cioara isi lauda puiul, dar sper ca aici macar sa ne putem exprima bucuria, fiecare copil are ritmul lui de dezvoltare si probabil ca multe din noi nici nu am amintit lucruri ce ni se par senzationale din evolutia bebeilor!