Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *145*

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui happy_uka

Citat:
citat din mesajul lui Ioanna81

maiculita ce urgie e afaraaaaaa

Ioana mama lui Carol Ioan Trazbātii

www.cordcenter.ro/gallery/image/959.html" target="_blank"> UN VOT, VA RUGAM

La noi e cald si frumos, 17 de grade si vanticel cald de vara.. Ce diferenta, sper ca nu ne trimiteti ploaia aici in weekend, caci am ganduri mari, vrem la nisip, pe paturica, la gratar...
Ioana, nu ma lasa sa votez de 2 ori intr-o zi si ii dadusem deja votul mustaciosului de Andrei . Promit sa va votam maine.

C a r i n a
Nihil Sine Deo

si la noi la fel, nu ne lasa sa votam..O sa-l votam maine pe Carol.

Dana, mami iubitoare de Ioana Maria Alexandra (16.09.2009)

http://community.webshots.com/user/Danuta1979/albums/least-recent

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crocodana spune:

ziua buna fetele,

monica...ma bucur ca au plecat piticii! si ama baleste, roade, tot tacamul de mult timp si nici urma de dintosi...e insa mult mult mai activa...

acum 2 nopti a transpirat f f tare si m- am speriat sa nu fie ceva la plamani, dar a zismedicul ok ...ea doarme numai pe spate, nu stiu cum sa fac sa-i schimb pozitia sa nu o trezeasc pentru ca are un somn tare usor....

am reusit sa beau si eu cafeaua, acum cand sa iesim afara a adormit ...alex imi place tare ce faci tu acolo bun pentru zeina...ai o carte???

eu am comandat de la carturesti asta, la recomandarea unei mamici, medic...mi-a povestit ca citind-o a descoperit multe lucruri ..

fug sa fac si eu un pic de ordine....sa aveti o zi frumoasa!

, de Amilici Crocodilibici
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Mai, eu imi iau campii, pe bune.

Abia imi trecuse faza cu vomitatul de aseara ca in dimineata astaa mi-a vomitat pentru prima data fructele, asa, cu totul, in timpul mesei....chiar nu stiu ce sa ma mai fac, serios...sunt la capatul puterilor. Si acum am simtit ca e putin calda si are 38 in funduletz...astept sa imi raspunda dr la telefon, dar tot ma simt ca ultimul kkt.

Imi pare rau ca va stric aici bucuria, dar nu am cu cine sa vorbesc, sincer va spun. Mama si sotul nu sunt in stare sa imi spuna decat sa nu mai plang ca imi fac rau si sa o iau mai usor. Mai fetelor, voi ce ati fce in locul meu...adica eu m-as duce la o eco, ceva, sa vad ca e totul in regula, vomitatul asta nu e normal, cum mai are si febra si parca face si nitel cam moale...serios, cum sa o las mai moale, adica e copilul meu, nu pot.

Spuneti-mi in fata va rog, daca aveti impresia ca sunt deplasata sau exagerata, dar nu v-am mintit cu nimic, adica de fiecare data cand a vomitat v-am zis si voua.

Ma iertati va rog.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Citat:
citat din mesajul lui Fragutza

Citat:
citat din mesajul lui happy_uka
.......cand plimb carutul sau beau o cafea in liniste , imi revin toate astea in minte si ma intreb oare ce au facut bebeii si spun o mica rugaciune ca toata dovlecimea sa fie sanatoasa si mamicile fericite...

C a r i n a
Nihil Sine Deo

Reusesc, pe la terase primele 10 minute sta in carut , studiaza concurenta sau ranjeste la vreo baba ( ii plac astea vopdite rau pe fata si la par)...
Sau daca vine cineva sa ne intalnim si o preia pe dumnisoara - tata, mama, matusa...
Deci cateodata e chiar vis!!
Pupici!! Ce face azi Naty?

Cum reusesti asta, draga mea! Vinde-mi secretu' pls si-ti raman datoare pe veci!

If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.

C a r i n a
Nihil Sine Deo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Draga mea Uka, in iunie vine fata la mare si poate bem o cafelutza pe terasa!

Ce sa faca Natalia, ce stie ea cel mai bine Plange si tipa, ma trage de par, ma musca, e neprietenoasa rau de tot..Cred ca o deranjeaza ceva, nu-mi dau seama ce..nici nu doarme bine, e intoarsa rau.

Si sa vezi ce intoarsa sunt eu

If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alex25

Mai, eu imi iau campii, pe bune.

Abia imi trecuse faza cu vomitatul de aseara ca in dimineata astaa mi-a vomitat pentru prima data fructele, asa, cu totul, in timpul mesei....chiar nu stiu ce sa ma mai fac, serios...sunt la capatul puterilor. Si acum am simtit ca e putin calda si are 38 in funduletz...astept sa imi raspunda dr la telefon, dar tot ma simt ca ultimul kkt.

Imi pare rau ca va stric aici bucuria, dar nu am cu cine sa vorbesc, sincer va spun. Mama si sotul nu sunt in stare sa imi spuna decat sa nu mai plang ca imi fac rau si sa o iau mai usor. Mai fetelor, voi ce ati fce in locul meu...adica eu m-as duce la o eco, ceva, sa vad ca e totul in regula, vomitatul asta nu e normal, cum mai are si febra si parca face si nitel cam moale...serios, cum sa o las mai moale, adica e copilul meu, nu pot.

Spuneti-mi in fata va rog, daca aveti impresia ca sunt deplasata sau exagerata, dar nu v-am mintit cu nimic, adica de fiecare data cand a vomitat v-am zis si voua.

Ma iertati va rog.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Ca sa te lamuresti daca are ceva la stomacel, poti sa-i faci o ecografie, de ce nu..Eu i-am facut de ex. la Stamate la Medlife Grivitei - cica e recunoscut ca e ecografist pediatric competent (eu i-am facut pt. suspiciune de dilatatii la rinichi, dar el face la toate...la a mea de ex, la final a trecut in revista toate organele sa vada daca e ok). Cu febra nu stiu...E f cald in case in perioada asta, sa nu fie usor supraincalzita./...eu pe a mea o tin deja in body cu maneca scurta si picioarele goale... E o idee, nu stiu, zic si eu.

Si daca nu te lamureste pediatrul, ori schimba-l ori mergi sa o mai vada unul (chiar daca la particular..la medlife acolo la grivitei de ex. erau multi pediatrii)...Nu fac reclama la Medlife ...doar ca atata stiu...atata spun. Daca aveti fetelor mai multe idei si experienta, haideti sa vedem ce putem face a Alex a noastra sa se mai linisteasca.

Dana, mami iubitoare de Ioana Maria Alexandra (16.09.2009)

http://community.webshots.com/user/Danuta1979/albums/least-recent

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Alex hai sa o luam incet,ok? Intai te calmezi tu (acum ma injuri,stiu,fa-o cu voce tare,ca oricum nu aud,si te descarci si tu ),verifica temperatura din camera ,chiar daca ai mai facut-o,dezbraca fetita,las-o in pampers si body cu maneca scurta sau tricou daca sunt peste 23 grade,si dupa vre-o 10 minute i-ai temperatura din nou. Parca spuneai ca ii dau dintzocii,sau am retinut eu gresit? O fi ea mai speciala si le are pe toate:scaun moale,febra si voma, nu stiu..Totusi discuta cu dr tau despre ecografie.Tu cand te dai peste cap de la ceva si vomezi, se intampla si a doua zi de la incident sau iti revii repede? Sotul tau cum este? Este cineva din familii cu reacti de astea la " aplecat " sa zic asa? Este posibil sa va mosteneasca.Parca spuneai ca si tu erai la fel cand erai micutza,nu? Hai mami,ca nu esti exagerata,esti doar panicata,zau,si noi te asculta, oricat ai spune tu de multe,ok?

Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!
www.youtube.com/watch?v=8AoM_ZbSDzU&feature=related" target="_blank">mama lor
Noi trei...un inceput de viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

fetelor, tocmai au plecat de la mine o echipa a antenei 1. Au venit si au filmat la mine acasa...
Daca vreti sa ne vedeti, diseara la antena 1 la stirile de la ora 19:00

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Alex mami,te inteleg perfect.
Eu de cand a vomat cereale,sa nu le mai vad.sa fie bine.
Si noi i-am facut ecografie,ca si eu eram disperata.

Pe Antena 3 e o emisiune despre indemnizatie!

Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

BRAVOOOOOO!!!!

Citat:
citat din mesajul lui camy_pus

fetelor, tocmai au plecat de la mine o echipa a antenei 1. Au venit si au filmat la mine acasa...
Daca vreti sa ne vedeti, diseara la antena 1 la stirile de la ora 19:00

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
Poze noi

Mergi la inceput