Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *145*
Raspunsuri - Pagina 13
selen80 spune:
Alex, you rock!
lasa, ca cine te stia de la nunta respectiva iti stia si pasiunile, iar cine nu te cunostea nu conteaza
am parcat pitica afara, a adormit repede tare, ca era treaza de la 7...
asa ca astept cu nerabdare alte povestiri
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta
alex25 spune:
Mai fetelor, trebuie sa va spun ca am facut multe, dar multe prostii cu masina la viata mea, nu le insir aici ca nu are rost sa va schimbati parerea despre mine, dar tot ce va pot spune este ca NICIODATA nu am luat amenda de la politistii care m-au oprit, si credeti-ma am ceva opriri la activ. Asa ca, am eu ingerul meu pazitor acolo sus, desi acum povestesc razand, de cateva ori nu a fost chiar dixtractiv.
Povestea cu cei 2 polistiti promit ca e TOTALA, dar acum ma duc sa ii fac fetei musaca, da ti citit bine, musaca, sa vedem ce o sa zica.
Ma bucur ca am reusit sa va distrez asa, de dimineata.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
mamideandrei spune:
salutare! va era dor de noi?
noua da! am incercat sa va urmaresc, dar la recuperari sunt varza! nu am nici timp nici rabdarea necesara! andrei de doua zile mi-as pus creierii pe moate! cred ca il dor gingiile ca e tare marait! in rest, am avut o tuse tare urata, ne-a consultat un pediatru, care mi-a dat o veste nu tocmai buna: teren atopic. adica tusea e pe fond alergic! si trebuie ferit de praf, polen, animale, puful din perne uffffffff; si eu cum sunt cu rinita alergica, cica are toate sansele sa ajunga ca mine si uite asa mergem cu ambroxol si zyrtec cate 5 picaturi de 3 ori pe zi. deja e mai bine! in rest alergtura, sora mea boteaza in wk si e mult de organizat! va las ca nu mai are stare andrei! revin cand pot!
POZE
TOT ANDREI DAR PE PICASA
monica_dicut spune:
Neatza si de la noi. SUnt chiauna ??? AM dormit de la 2 jumate la 8 jumate. NU mai pot. Fii-miu a luat-o de la capat, l-am gasit in patut in picioare in niste troznituri de mama focului. Tragea de carusel intr-o veselie si a reusit sa-l dea jos Ma mir ca nu l-au rupt. Acum imi adormise pe jos pe covor, l-am dus in dormitor si-l aud facand prostii.
TIn minte doar ca vroiam sa pun si eu 2 intrebari. Imi amintesc doar una, a doua e deleted, sper sa o gasesc in recycle bin sa-i dau un restore
DEci, problema: de cateva saptamani, Atomix, cel care urla ca din gura de sarpe cand il puneam pe burtam, acum doarme numai pe burta. Problema nu este insa asta. Problema este ca doamre chircit, cu fundul in sus, uneori in patru labe si se mai si tanguie cateodata. Asa facea si azi noapte si l-am luat sa-l mangai, a adormit si l-am pus la loc. In doua minute era cu farurile aprinse, s-a ridicat in fund si a inceput batzaiala si pijama party. Eu nu pot s ainteleg daca il doare ceva sau daca doar e o ambitie nesfarsita a lui de a invata sa mearga de-a busilea si exerseaza pana si in somn...Glumesc, dar chiar ma ingrijoreasa tanguiala lui. Eu am jurat ca nu mai spun ca este de la dinti pentru ca mint de pe la 4 luni ca-l dor gingiile si are aproape noua si nici urma de vreun dinte. Deja nu ma mai crede nimeni. A mai patit cinvea asa in perioada eruptiilor sau sa fi avut vreun bebe o problemuta si sa se fi manifestat asa?
Uka, eu te intleg, si eu citesc, eu nici nu mai apuc sa scriu d'apai sa mai si raspund la fiecare. Asa ca decat sa nu scriu cuiva, mai bine nu scriu la nimeni in particular dar va spun si am sa repet mreu ca ma gandesc mereu la voi si ma bucura orice reusita si ma intristeaza orice necaz al oricarui dovlecel.
Alex, esti cremenala Asteptam si alte povesti. Nu te panica, astia au zis 28 de grade azi. O sa iasa soarele. Asa ne-am speriat si ieri cu norii aia si au dat 3 stropi amarati toata ziua.
Fug ca iar se aud bubuituri din dormitor
Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
techila spune:
monica...stefan al meu doarme in niste pozitii de zici ca nu-i adevarat...cu curul in sus si capul chircit...nu stiu cum o putea sa doarma asa....zau
in alta ordine de idei, eu cred ca poti da vina pe dinti in continuare, poate ii ies greu, dar pe el il deranjeaza....cine stie?
hai va pupam
Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze
Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste
Si nu ne certam deloc, * * * * * * * * * * Si ne mangaie duios,
Si suntem tacuti la masa,* * * * * * * * * Iara seara ne citeste
Si cuminti în orice loc.* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos.
Fragutza spune:
Neatza dragelor!
Mai, raceala asta a mea e din ce in ce mai puternica. Imi vine sa plang de rau ce-mi este.
Draga de Natalie ma simte ca-s intoarsa si e tare nefericita. De ieri dimineata e numai intr-un plans..azi s-a trezit la 6.30 si de atunci n-a mai atipit deloc.
Alex, ce m-am distrat mami! Imi imaginez ce era in intersectie, cum se uitau oamenii la tine! Te pup! Si pe frumoasa Zeina of course!
Moni dear, cum poti sa zici ca te uita lumea! Eu nu voi uita in veci prajitura aia Apropo, imi dai reteta ?
Pupici!
If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.
Lali_mete spune:
Fietilii,vreau sa va arat ceva .Va spun dupa si c rezultat a avut
Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!
www.youtube.com/watch?v=8AoM_ZbSDzU&feature=related" target="_blank">mama lor
Noi trei...un inceput de viata!
Fragutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui happy_uka .......cand plimb carutul sau beau o cafea in liniste , imi revin toate astea in minte si ma intreb oare ce au facut bebeii si spun o mica rugaciune ca toata dovlecimea sa fie sanatoasa si mamicile fericite... C a r i n a Nihil Sine Deo |
Cum reusesti asta, draga mea! Vinde-mi secretu' pls si-ti raman datoare pe veci!
If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.
Danuta1979 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui techila madamelor, am o noua rugaminte....votati-l pe fiu-miu sa castige bicicleta....un vot pe zi.... sper sa ma lase astia sa pun adresa si sa nu zica d-alea cu ilegalitate, cu reclama... www.cordcenter.ro/gallery/image/1155.html" target="_blank">andrei+bicicleta=love Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia nasterea a doua putze Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste Si nu ne certam deloc, * * * * * * * * * * Si ne mangaie duios, Si suntem tacuti la masa,* * * * * * * * * Iara seara ne citeste Si cuminti în orice loc.* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos. |
Votat!
Dana, mami iubitoare de Ioana Maria Alexandra (16.09.2009)
http://community.webshots.com/user/Danuta1979/albums/least-recent
monica_dicut spune:
Mai duamna techila, ma declar total invidioasa pe dumneavoastra. Felicitari pentru o vacanta minunata si doi pui cuminti. CHiar sunt curioasa cum au fost cu bunicii. Le-au dat apa??
Si ca sa vezi ca invidia e totala, am visat azi-noapte ca venise Aiduca cu Eriku la mine in vizita da stateam la curte (dream on). Mai dar ce copchil frumos si doua mamici minunate. Si kikilosii si mamica lor, fantastic. Pe bune, sunteti superi tari, va admir mult pentru felul vostru de a fi NU vreti sa fiti prietenii nostri? Ca si sotz v-a indragit tare tare .
Am vazut aseara si poze cu soimita noastra draga care a crescut mult si e o frumoasa.
AM ratat multe poze ca si laptopul mi-a facut figuri asa ca poate vi se face mila si de mine la cele care ati mai pus poze, ma mai uit io la semnaturi dar unele le aveti pe privat.
Oare ce vroiam sa mai spun?
Io nu va pot incurca cu pozeca aparatul meu si-a dat duhul si ce vreau eu s acumpar nu se mai gaseste si sunt tare depresiva ca am ratat cele mai tari momente ale lui fii-miu. Cat nu facea nimic ii faceam poze cu caru si acum busileala, ridicatul etc le-am ratat. Nu va puteti inchipui cat pot sa sufar si vorbesc f serios, am plans, am facut depresie... in fine ieri am murit de oftica pt ca in parc, Teo, fetita din grupul nostru incerca sa-l pupe (sau sa-l muste) pe fii-miu si asta o impingea, o respingea, se lasa greu (el o iubeste doar pe Emma ) si mor de oftica pt ca a fost un moment incredibil, felul cum au reactionat... hai ca m-am intins ca placinta
MI-am amintit ca vroiam sa intreb de Danuta noastra. Sper ca sunt bine. SI sunt curioasa daca le-au reusit planurile
Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei