Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *145*
Raspunsuri - Pagina 18
laura78nico spune:
Buna fetele!
Ieri am fost si noi la doctor la control. Si Mihaita are 7.350Kg si o explozie mare de dinti mi-a spus doctorita ( eu am vazut trei iar ea mi-a spus de trei sus si doi jos). In rest suntem bine.
Alex sa fie bine buburuza.
Plec la smotru, dar mai stau prin zona.
Monikus tu ce mai faci mami?
Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007
uve_got_mail spune:
Citat: |
citat din mesajul lui vik-cj Buna dimineata fetelor! Capucine, frapucine si colici la toata lumea ! Azi mamarutza mea face 8 luni! O zi frumoasa va doresc!!! de printesa mica Isabela Maria - 15 septembrie 2009 Isabela |
Sa va traiasca bucalata frumoasa!
uve_got_mail spune:
citat din mesajul lui laura78nico Buna fetele! Ieri am fost si noi la doctor la control. Si Mihaita are 7.350Kg si o explozie mare de dinti mi-a spus doctorita ( eu am vazut trei iar ea mi-a spus de trei sus si doi jos). In rest suntem bine. Alex sa fie bine buburuza. Plec la smotru, dar mai stau prin zona. Monikus tu ce mai faci mami? Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007 |
La multe lunite frumoase pentru ieri! Ce de dintosi!
Ioanna81 spune:
Hop si io
ieri n-am avut laptop asa ca am ascultat Europa FM toata ziua
ii spun acum la multi ani Carinei si lui Mihnea si tuturor dovlecutilor de iri si de azi.
Ioana mama lui Carol Ioan Trazbātii
www.cordcenter.ro/gallery/image/959.html" target="_blank"> UN VOT, VA RUGAM
Ioanna81 spune:
in ce lume traim, Doamne Dumnezeule mare
www.realitatea.net/un-baietel-francez-de-3-ani-a-fost-arestat-pentru-terorism_711389.html" target="_blank">baietel de 3 ani arestat pentru terorism
Ioana mama lui Carol Ioan Trazbātii
www.cordcenter.ro/gallery/image/959.html" target="_blank"> UN VOT, VA RUGAM
kemsy spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui happy_uka
Buna! Eu am niste prieteni cu copii , care vin mereu vara la www.litoralulromanesc.ro/mamaia_modern.htm" target="_blank">hotelul asta. Este spre capatul statiunii, curatel, renovat, are si piscina pt copii, nu stiu de jucarii daca au ceva, poti suna sa intrebi. Alte idei nu am . Pup si da de stire cand vii daca vrei sa ne vedem pe undeva. Concediu placut, oricum ! C a r i n a Nihil Sine Deo |
Multumesc.
Gianina, fericita de strengar Loris Stefan (02.10.2009)
Asa s-a nascut Loris
alex25 spune:
Cam liniste pe aici pentru vremea de afara...oare de ce?
Eu nu are rost sa va spun ce stare de spirit am: copila are febra in continuare si a vomitat iar tot ce a mancat...asadar, ma simt minunat, la fel ca vremea de afara.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
Lali_mete spune:
Buna seara fetelor... Am o durere de cap de nu va puteti imagina,nu pot sa scot nimic din mine,desi as vrea sa spun multe,multe de tot .
Raluk m-a rascoli tare de tot ultima ta postare pe blog.M-a facut sa constientizez o gramada de lucruri. E greu acum sa spun ce si cum,deoarece in mintea mea e ceata,exact cum spuneai si tu ca e la tine,si culmea,cauza este aceeasi.Imi vine sa ,dar nu am loc de dat cu capul pe perete,o sa imi fac cu siguranta.
Alex spuneai zilele trecute de ceva ajutor specializat pentru tine.Cu parere de rau,cu durere iti spun,dupa ce faci si ecografia fetitei si analizele pe care vrei sa i le faci,cauta pe cineva specializat sa te indrume,sa te invete sa iti canalizezi si sa iti infrangi temerrile si fricile,este spre binele tau.Din cate vad nu te ajuta indeajuns de mult sustinerea noastra,poate ai nevoie de cineva in care sa ai incredere deplina ca stie ce spune,sa iti calauzeasca pasii. Tu esti o mamica extraordinara,esti ceam ai buna mama pentru fetita ta,dar cazi in cealalta extrema,mama super-protectoare,super-speriata care nu mai gandeste logic cand vede ca puiutul ei drag are probleme,clachezi repede si te pierzi. Te pup,poate am vorbit alandala,mai mult nu ma pot concentra,dar voiam sa iti spun ca noi,toate,suntem aici sa te ascultam de fiecare data cand ai ceva de spus,avem umeri sa plangi,servetele sa iti stergi lacrimile,cuvinte imbarbatoare .Te imbratisez cu drag.
Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!
www.youtube.com/watch?v=8AoM_ZbSDzU&feature=related" target="_blank">mama lor
Noi trei...un inceput de viata!
laura78nico spune:
Slaba miscare fetele vad...va uitati la meci?
Hai Olchimul!
Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007
laura78nico spune:
citat din mesajul lui alex25 Cam liniste pe aici pentru vremea de afara...oare de ce? Eu nu are rost sa va spun ce stare de spirit am: copila are febra in continuare si a vomitat iar tot ce a mancat...asadar, ma simt minunat, la fel ca vremea de afara. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009) Alex nu stiu ce sa-ti spun ma rog sa fiti bine. Da Doamne sa fim sanatoase! |