esecul unei casatorii la distanta
Raspunsuri - Pagina 9

mya_jaan spune:
cit despre banii ti expis parerea lui mai devreme,mi adat peste bas imediat ca ce ma bag asa ca a 2 a oara nu mai indraznesc,oricum dupa legea indiana a divortului,din acord comun,n i se va oferi un fel de pensie alimentara si mie si fetei,sper sa fie suficient de generoasa ,caci se ia in calcul toata averea personala,(la ei dupa divort sotul trebuie sa i dea sotiei o un fel de renta viagera ,decenta incit sa poate train in conditii normale de subzistenta)din fericire casa din bucuresti e pe numele alor mei,dar apartamentul e pe numele meu si deci imi teebuie procura de la el sa pot sa l vind,in fine ma doare capul cind me gindesc la cit dureaza un divort la ei,intii trebuie sa stam in separare 1 an sau chiar 2,min 1 an ,asa e in lege,apoi se baga divortul care dureaza la 18 luni in sus tot cu infatisari ca la noi....imagineaza ti cite drumuri trebuie sa fac si sa l mai si vad si poate si pe ea......

mya_jaan spune:
pai asta am si de gind sa fac,asa m am hotarit ,sa mi ofer o vacanta ca pina la urma merit si eu nu?am sa ma port minunat ca sa l fac sa vada ce a pierdut,bine minunat dar la distanta adica nu lov si alte dulcegarii sau intimitati ,ha,ar fi culmea.....

dov spune:
pe el momentan l-ai pierdut...ei tre sa-i faci viata un calvar...si doar prefacandu-te ca nu l-ai pierdut poti s-o "omori".

mya_jaan spune:
pai cred ca o omor destul de bie in sensul ca din moment ce el mi aoferit pe tava oportunitattea asta,iti dai seama ca desi nu i spune nimic ea va suferi in tacere si asteptare ca de obicei-citez din mesajul ei,ca deh asa e in cultura indiana cum spunea cine va mai sus....

mya_jaan spune:
nu stiu ce sa zic ,nu uita ca relatia lor a inceput din adolescenta ei ,chair dac s a materializat doar de 3 ani incoace,daca a asteptat 3 ani ,crede am ca un an nu mai conteza ,mai ales ca recasatorindu se isi va recapata pozitia sociala si respectul in ochii tuturor si stigmatul de femeie divortata va disparea,stii cum e la ei ,asa ca .......

Iasmin08 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui min_nis nu stiu ce sa zic ,nu uita ca relatia lor a inceput din adolescenta ei ,chair dac s a materializat doar de 3 ani incoace,daca a asteptat 3 ani ,crede am ca un an nu mai conteza ,mai ales ca recasatorindu se isi va recapata pozitia sociala si respectul in ochii tuturor si stigmatul de femeie divortata va disparea,stii cum e la ei ,asa ca ....... |
Min nis

Iasmin, mama de strengar de 8 anisori

Gabi_K spune:
Citat: |
citat din mesajul lui eumada Mie nu-mi plac alte natii..mai ales cei care accepta multe neveste,cei care trateaza femneia ca pe un obiect care ...care......cel mai . Madalina ![]() |
off topic: nici noi nu suntem departe de alte natii, din acest punct de vedere

on topic: Min, ziceai ca va veni in curand la Londra. De ce stai acolo, de ce il astepti? De ce vrei sa-i faci rau celeilalte femei? De ce nu va puteti desparti elegant, ca doi oameni civilizati? De ce trebuie sa-ti acresti zilele tale si zilele lor?
Cat despre consilierul de familie la care ai fost, cred ca tipa nu e normala

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert

miruna82 spune:
Buna Min-nis,
Tot ce vreau sa ti spun acum e ca trebuie sa te linistesti...iti inteleg perfect trairile, tumultul sufletesc...acum un an si eu ma iroseam sub aceleasi probleme...
Observ mereu acelasi tipar...pe care oamenii il aplica in momentul in care iarba pare mai verde la vecin/a, un tipar in care infidelul a indurat de la cel drag multe, iar el, pe acest fundal nu mai poate, si divorteaza. Draga mea, nu te mai consuma...nu il culpabiliza si parerea mea, solutia optima ar fi sa te retragi cu demnitate...pana cand la ei nu se consuma flacara pasiunii...din pacate, nu ai ce face...Doar cand ii vor trece fiorii dragostei...doar atunci el va alege lucid ce sa faca...
POti cauta in arhiva topicul pe care l am deschis in urma cu 1 an...cand am ales divortul de fostul sot, cu care am impartit si bune si rele timp de 5 ani. Si noi avem o fetita de 3 ani, dar cred ca faptul ca nu ne am mai impacat a fost si din cauza ca am gestionat incorect intreaga situatie...
Numai bine.