--> --> -->

esecul unei casatorii la distanta

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Citat:
citat din mesajul lui Iasmin08

Gabi, La multi ani pentru Lili

Iasmin, mama de strengar de 8 anisori

multzam in numele domnisoarei!

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Citat:
citat din mesajul lui miruna82
un tipar in care infidelul a indurat de la cel drag multe, iar el, pe acest fundal nu mai poate, si divorteaza.

Nu inteleg eu sau ai gresit tu?Cred ca-i invers,adica cum a indurat infidelul multe???De la care drag,ala de`l insela?

min_nis,adica dupa ce te-a facut monstru si lasa tu vrei sa te mai intilnesti cu el in concediu??
Si lasa pt. ce te-a facut?Adica el cu mindra si te abureste pe tine in fel si chip de te face cu capul fiindca nu are *:*:*:* ...ceva sa-ti zica adevarul in fatza si tot tu esti lasa???
Moama ce isi lua de la mine nu-l vindeca nici ma`sa,nu numai mindra cu care`si bate joc de mine.

Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas
ISLAM DENOUNCES TERRORISM

I want to tell the world... a Story

Occupation 101: Voice of the Silenced Majority

The Future`s So Bright I Gotta Wear Shades

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Hannen cam asa ceva simt si eu cand citesc la acest subiect...

www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gabi_K

Hannen cam asa ceva simt si eu cand citesc la acest subiect...

Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas
ISLAM DENOUNCES TERRORISM

I want to tell the world... a Story

Occupation 101: Voice of the Silenced Majority

The Future`s So Bright I Gotta Wear Shades

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Min, cum adika iti spune ca trebuie sa te schimbi tu? ce anume sa schimbi? sa nu mai simti nimik fata de el poate.....draga mea, stai linistita, ca tu nu trebuie sa schimbi ceva, din ce-ti cere el.

ignora orice de la el, nu-i mai citi mesajele. cum au spus si alte fete, trecute prin experienta, iti prelungesti agonia in acest fel.
la inceput am crezut ca-i mai poti da o sansa.....nu te adanci in durere, iti face rau. si e mai usor acuma sa eviti, sa ignori decat sa te vindeci apoi dupa o lunga perioada de agonie.

Bazar general pe DC

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

M-am nascut pentru succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns absoluta spune:

Min, este peste puterile mele sa inteleg ce faci tu , cum adica ï-am spus si eu te iubesc din complezenta".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui min_nis
iar 13 smsuri pe ziua de azi, toate de dragoste,omul nu i normal,parca are dubla personalitate.....din pacate l a sunat fi-mea si nu am avut incotro decit sa vorbesc banalitati ,am ris mult si din orice,si cind la sfarsit nu i am mai spus decit un simple te iubesc de complezenta s a suparat si mi a atras atentia ca ,unde mi sunt vorbele de iubire de pina mai deunazi,eu am ris si am inchis ,a sunat iar intr o sec. sa faca o veche gluma de a noastra dar de fact,sa auda vorbele de iubire ...i le am spus in graba si te ton usor agasat si a inchis destul de amarat......

ce vorbe de iubire ii spuneam eu....! de nu le putea duce!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mya_jaan spune:

BUNA DRAGII MEI,
pai luvrurile stagneaza acum in sensul ca mai nou nu mai suna pe mine direct ci pe fi mea si apoi o cere pe mami,copilul saracu'vine si ma chiama caci nu pot sa o invet sa minta de acum :spune i lui tata ca sunt ocupata,ea saraca insista cu bucuria ei de copil care vorbeste cu tati.....in fine se paorta ca si cind numic nu s ar fi intimplat,vorbim despre copil scoala planurile lui de viitor,parintii lui si ai mei ,ca 2 fericiti soti -in conceptia lui,nu mai zice nimic de divort dar nici de impacare cred ca a intra in faze de denialsau iar s a certat cu mindra si vrea sa se asigure ca are unde trage......

cit despre concedii sau venit acasa in londra nu pot sa i interzic e casa lui pina la urma iar in concediu ma duc oricum cu sau fara el pt fetita mea ca merita si ea o vacanta ,mai ales ca o minune de copil....asa ca nu mi mai pasa ce o sa faca in continuarea,nu vreau a l infrunt ,nu vreau sa l infurii ca am nevoie sa raminem in termeni aamicali pt sprijumul financiar,va dati seama de ce......

intre timp imi fac temele despre divort ca sa nu ma prinda descoperita...

ploua in cont cu sms de amor si si de nerabdator e sa vina in iunie sa "pertreaca timp cu ingerii lui" inteleg ca de fapt pt fata,.....desi i am interzs clar sa mi le mai trimita si a zis ca da ,dar din stiu c a o face din vinovatie si ca sa se simta el bine ,ca vai doamne ce gentil si sensibil e el si cum va reusi el sa iesim din asta cu eleganta.....
mi e egal acum caci mi am ales calea,.....astept sa luam o hotarir in sensul asta sa deschidem o discutie pe tema asta sa vdem cam cum se demareaza in primul rind perioada de separare fara de care nu se paote incepe divortul ,asa ca prima data cind va mai mentiona despre asat am sa incep diplomatic discutia....

va tin la curent

-speranta moare ultima

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dov spune:

fa si tu un farward la mesajele alea ale lui, si trimite-le amantei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dov

fa si tu un farward la mesajele alea ale lui, si trimite-le amantei

Mergi la inceput