esecul unei casatorii la distanta

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bluel spune:

Am urmarit povestea ta exotica,dar, din pacate, redusa la acelasi vechi „pattern” al infidelitatii si sunt convinsa ca si tu ai auzit/citit/vazut povesti asemanatoare (o apreciez pe Ilia, care a dorit sa iti spuna prin ce a trecut ea), convinsa ca tie nu ti se poate intampla...acum insa trebuie sa te confrunti cu asa ceva si vei trece prin n stari si depinde numai de tine cum vei gestiona problema. Eu mi-as dori doar sa deschizi repede ochii, sa pui piciorul in prag de la bun inceput, sa faci in asa fel incat sa iti scurtezi agonia si sa te concentrezi pe binele fetitei si al tau, decat pe scenarii de cum sa-i faci zile fripte celeilalte....atat timp cat el nu si-a consumat iubirea cu cealalta, nu te vede pe tine si sa nu te mire daca din barbatul dulce si mieros (apropo, mie personal sms-urile lui imi fac efectiv greata, dar daca voi asa obisnuiati sa va alintati, inseamna ca el e smecher si chiar mizeaza pe ele sa te manipuleze) va deveni si agresiv din toate punctele de vedere, tu fii vigilenta, pune-te la adapost financiar, intereseaza-te exact ce si cum la divortul cu un indian, sa nu te trezesti ca vrea fata la el in tara, etc, ....acum citesc si ca ai familie, chiar ma intrebam daca esti singura pe lume, vorbeste cu ei, cere-le ajutorul, e important sa ai cu cine sa vorbesti, nu sa tii totul in tine si sa fii influentata doar de mesajele lui, ...a, vad ca mergi la un terapeut, bun, nu sint de acord cu vietuitul impreuna doar pentru copil...pai ce modele de viata invata el???

Si as vrea ca povestea ta sa fie si invatatura de minte tinerelor fete (n-am inteles ce varste aveti voi) care se casatoresc cu ochii inchisi cu straini, printi calare pe cai albi, crezand ca le asteapta cainii cu covrigi in coada...ma gandesc ca problema ta actuala pleaca de la faptul ca tu ai acceptat totul de la inceput, fiind super-indragostita, apoi chiar si acest du-te-vino continuu, poate si altele de care noi nu stim...iar acum el nu intelege de ce nu poti accepta si o amanta...ce mare lucru? Mie tocmai imi intra un indian in familie ( care e si hindus si sarac, na, ca se poate si asa! ) si ma tot chinui s-o fac sa inteleaga pe persoana respectiva sa-l pastreze la statutul de iubit....

Multa putere iti doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mya_jaan spune:

buna bluel

iti multumesc de incurajari si ginduri bune,dupa cum stii asa m am si hotarit sa fac,...sa merg mai departe cu capul sus,pt mine si fetita mea...
dupa parerea mea nu putem sa i bagam pe toti in aceeasi oala,daca esti indian,roman sau mexican,nu conteaza atata timp cit esti OM,si mai conteaza si educatia si morala si princiipile de viata,influenat medisului in care traiesti,coloana vertebrala si mai ales respectul pt ceilalti din jurul tau!
inteleg ca esti speriata de povestea mea,dar in general indienii sunt soti exempalri ,dar uite ca mai exista si exceptii....
daca tipul e un om bun ,merita sa i dati o sansa,insa previno ca viata in india ca strain e groaznica si daca ai puterea sa treci peste toate cutumele numai atunci poate ca o sa reziste...

ii urez numai bine,min

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iasmin08 spune:

Min nis, bine zic fetele sa ii trimiti forward sms-urile lui amantei. Stii ca spuneai la un moment dat (cred ca mai mult banuiai) ca de fapt le scrie impins de amanta, le dezbate intai cu ea si pe urma le scrie. Eu asa ceva nu pot crede.
Si sincer, ma mir de puterea pe care o ai sa ii mai bagi in seama sms-urile amoroase....
Scumpa mamii, trezeste-te!!! Sper ca nu mai crezi in vorbele lui false de iubire. In acelasi timp, mai joaca si tu un pic de teatru. Zi ca el si fa ca tine. Daca zice de divort, aproba zi-i da, dar cand vine momentul faptei, gaseste-ti altceva prioritar de facut. Mai fierbe-l si tu pe el, sa-i mai iasa domnia pe nas la domnul gentleman...

Iasmin, mama de strengar de 8 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilia_99 spune:

bluel, n-are nicio legatura nationalitatea si cultura omului. infidelitatea vine la pachet cu trasaturile unui om slab, cel putin in definitia mea. infidelitatea ca razbunare e altceva:).. lasa-l pe bietul hindus in pace sau macar acorda-i timp sa o dea in bara, nu-l condamna dinainte
min nis, iti doresc putere sa joci pina la capat jocul pe care ti l-ai propus. te poate secatui pt multa vreme.

Mergi la inceput

fa si tu un farward la mesajele alea ale lui, si trimite-le amantei

pai cu draga inima as face o,daca as sti noul nr de tel ,ca parca v am spus ca dupa ce i am prins am mai sunat la nr de unde veneau acele mesaje si brusc numai exista!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dov spune:

eu, ca sa ma vindec, trebuie sa-mi traiesc suferinta pana la ultima picatura...beau toata cucuta...asa am fost mereu. si cand ajung la fundul paharului, brusc, nu mai doare.

de aceea nu am putut niciodata sa intorc spatele, fara sa traiesc tot ce-mi este dat.

oricum, si daca as intoarce brusc spatele, tot nu m-as vindeca peste noapte, asa, macar, in timpul asta, fac ceva.

eu nu vad ca pe ceva impotriva ta faptul ca se cunosc de atata vreme...din contra, daca le-a trebuit atata pana sa se transforme in iubire...

nu m-as mira deloc sa aflu ca totul a inceput la indemnul si semnele ei.

sincer, cred cu tarie, ca daca stii sa-ti joci cartile, casnicia asta nu e nici pe departe terminata.

cred ca si daca nu faci nimic si tot nu se va termina.

tipul asta este extrem de egoist si las, ceea ce il va opri din drum la un moment dat.

singura chestie este ca nu stiu daca merita sa mai ramai cu el.

pentru ca se pare ca tot ceea ce in viziunea ta a fost o frumoasa poveste de iubire...pe el a fost ceva efemer.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca74 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dov

sincer, cred cu tarie, ca daca stii sa-ti joci cartile, casnicia asta nu e nici pe departe terminata.

cred ca si daca nu faci nimic si tot nu se va termina.

Ok, admitind veridicitatea acestei ipoteze, as vrea si eu sa-mi spui cum ai mai putea sa lasi un om, care s-a pupat si dezmierdat cu o alta demoazela, la tine in carpe?! ... Sa te pupe cu gura aia cu care i-a spus vorbe dulci alteia? ... Hmm, trebuie sa fii un pic sado-maso...

Eu zic ca odata ce s-a ajuns la asemenea mizerii, nu mai exista cale de intoarcere. A incerca sa mai dai n'spe sanse sa se schimbe respectivul este pierdere de timp. Timp pe care nimeni nu ni-l mai da inapoi.

N.B. My posts represent my own opinions, thoughts, etc. and no one else's.

Mamica de Zanuta mica, Anna Laura

www.youtube.com/watch?v=ckFvoGRPiCU&feature=related/" target="_blank">Shape up, Anca!
Le meilleur moyen de réaliser ses rêves c'est de se réveiller.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dov spune:

iti dai seama cate femei care si-au iertat sotii sunt pe frumul asta? iete ca se poate, ba unele casnicii au devenit si mai si dupa aia. din fericire pt noi astialalti, exista diversitate pe pamantul asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andabrro spune:

Am un feeling ca majoritatea ma vor dezaproba, da' eu i-as fi facut "bucuria" dragului meu sot sa impartasesc noutatile noului lui amor cu parintii lui, si-ai ei, si toti prietenii / partenerii de afaceri la care as fi putut ajunge...Cu o atitudine timpa dar nuantata functie de situatie. Cel mai posibil "domnul" s-ar fi deranjat. La care i-as spune ca n-avea decit sa se gindeasca la asta inainte de-a se-mpiedica si cadea in patul alteia. Who can't do the time, shouldn't do the crime. Barem el sufera vinovat, fata de "mine" care m-am trezit tirita in k*t fara sa fi gresit cu nimic. So there!
Oricit s-ar da el de emancipat, precis nu i-ar pica bine sa-l stie tot "satul" cit de bine isi trateaza el familia, pe care a semnat sa-i protejeze si-n schimb ii injunghie pe la spate. Asa cum el incearca sa te ia in 'guilt trip' zicind ca daca-l iubesti ii dai liberatea, i-as intoarce-o pe masura (si cu virf)mentionind diverse cutite in spate, lovituri sub centura, si cam ce-ar zice daca peste 10-15 ani un alt barbat ar trata-o in felul asta pe fiica-sa.

Inca una si ma duc, mi s-a spus si verificat ca barbatii au gena asta a 'vinatorii', daca te stiu supusa si cuminte, 'asigurata', le scade interesul - dar cum devii inaccesibila cum li se ridica apetitul. Si preseaza puternic sa-i afli noul nr. de telefon demoazelei... si-al separatului ei barbat, sa le trimiti sms-urile siropoase.
Inainte de-a spune cit de oribil e sa te porti asa, re-aduc in amintire calificativul de 'monstru'... fiecare trebuie sa incerce a trai la inaltimea reputatiei!!

Mergi la inceput

mai fetelor ( si baieti din cind in cind )

iar mesaje iar telefoane in culcare si sculare,iar vorbit depre toate nimicurile din viata lui,iar tel de pa pa pa noapte buna( cu fimea si inevitabil si cu mine),tare bine stie sa si aleaga momentele cind suna ca sa dea peste fimea......nimic despre divort...plin de consideratie cum mai sunt ,cind mai merg la terapie si alte chestii de casa,prieteni....oare e pleacata mindra pe undeva si nu mai are cu cien vorbi?sau ne lucreaza la dublu?
eu ma ti n tare,politicosa si atit ,cind da sa o dea pe dulcegarii ,schimb vorba.....

mi am pus o pritena care sta cu noi in acelasi compound,sa tina ochii pe el sa vad si eu daca vine mindra pe la mine pe acasa,nu ca m ar deranja ,dar tare nu as vrea sa mi culce in astenuturi,si in plus sa se intereseze discret daca e despartita sau nu....a zis c aoina acum aaflat doar ca tipa e foarte smerchera si stie cum sa i joace pe barbati si si cunoaste la max interesul ( fratele prietei mele a avut si el cind o aventura cu tipa....)asa ca sa vedem ce aflam...

draga dov cit depre casatorie ,da e terminata in sensul ca orice bucurie de a mai fi cu un om pe care il iubesti se duce pe apa simbetei dupa asemenea episoade,doar ca sa imbatrinest\i alaturi de cineva nus tiu parca nu mi suride....nu stiu ce m i s a intimplat ma doare sufletul ,dar parca ma vindec un pic,sper sa nu fie doar o parere....

si nu ,nu cred ca vreeodata m i se va rostogoli la picioare ca sa l iert sau sa l primesc inapoi...nu atata timp cit el considera ca nu a gresit cu nimic,ci doar eu ,asa ca PA!

tot ma simt speriata de venirea lui,in sensul ca mie frica sa nu inceapa cu discutiile deapre greselile mele si cit e vinovata sunt EU ca s a ajuns aici......

pe miine,min

Mergi la inceput