esecul unei casatorii la distanta
Raspunsuri - Pagina 12

mya_jaan spune:
draga amanda sa nu crezi ca nu am fost tentata sa fac asta,socrii mi si toata fam stiu deja si poate si o prietena apropiata,ba chiar am sunat la ea acasa sa vorbesc cu sotul ei ,ca prin minune nici un numar nu mai e bun.....
crezi ca el nu se astepta la asat,de ce crezi ca se paota asa de mieros,tocmai de frica sa nu fac scandal ,de ce crezi ca nu ma lasa vin india definitiv,to de frica ca o sa i sperii mindra,de ce crezi ca face mindra presiuni acum asupra lui cu divortul,pentru ca eu nu sunt acolo sa fac scandal si sa tirii prin tirg de par...
si mai e ceva,in afara de razbunare ce crezi ca voi obtine? ami nimic ,mai nimic nu se va schimba ,mi as face de ris socrii care tin la mine ca la ochii din cap,eu as pleca in europa si ei ar ramine de risul tigului,pe el toata lumea l ar scuza in cele din urma ca deh e barbat ,s ar casatori linistit cu bitch si viata ar merge inainte pt ei....eu as ramine cu rusinea ca am facut scandal si atat...
in plus nu mi sta in fire crede ma ,mi e scirba sa ma cobor la asa ceva...
dar da,mesajele tare i le as fw tipei sa vad si ea ce are la usa....uf de as putea afla nr de tel....

andabrro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui min_nis iar mesaje iar telefoane in culcare si sculare,iar vorbit depre toate nimicurile din viata lui,iar tel de pa pa pa noapte buna( cu fimea si inevitabil si cu mine), |
Apropo, eu n-as vorbi cu el chiar asa, cind vrea el - i-as spune fetei ca momentan exista o problema intre mami si tati, si-apoi as inchide telefonul cind mi-l inmineaza - fara sa-i spun omului o vorba. Se pare ca dinsul tine mult (for whatever reason) la convorbirile astea asa ca taman de ele n-ar mai avea parte. Daca-i vorba de mind-games, apai sa vada si cum e ca 'destinatar'.

mya_jaan spune:
imi pare rau amanda,dar nu voi face asa ceva niciodata,fetita mea nu va afla niciodata ca tatal a cazut de pe piedestal,si va fi intotdeauna daddy al ei perfect si iubitor,oricum ea e foarte mica si nu ar intelege,asa ca.....nu nu voi faci asat niciodata ,dar voi avea grija sa ma incui in baia cind mai suan ca sa ma dau ocupata

andabrro spune:
citat din mesajul lui min_nis draga sa nu crezi ca nu am fost tentata sa fac asta,socrii mi si toata fam stiu deja si poate si o prietena apropiata,ba chiar am sunat la ea acasa sa vorbesc cu sotul ei ,ca prin minune nici un numar nu mai e bun..... crezi ca el nu se astepta la asat,de ce crezi ca se paota asa de mieros,tocmai de frica sa nu fac scandal ,de ce crezi ca nu ma lasa vin india definitiv,to de frica ca o sa i sperii mindra,de ce crezi ca face mindra presiuni acum asupra lui cu divortul,pentru ca eu nu sunt acolo sa fac scandal si sa tirii prin tirg de par... si mai e ceva,in afara de razbunare ce crezi ca voi obtine? ami nimic ,mai nimic nu se va schimba ,mi as face de ris socrii care tin la mine ca la ochii din cap,eu as pleca in europa si ei ar ramine de risul tigului,pe el toata lumea l ar scuza in cele din urma ca deh e barbat ,s ar casatori linistit cu bitch si viata ar merge inainte pt ei....eu as ramine cu rusinea ca am facut scandal si atat... in plus nu mi sta in fire crede ma ,mi e scirba sa ma cobor la asa ceva... dar da,mesajele tare i le as fw tipei sa vad si ea ce are la usa....uf de as putea afla nr de tel.... |
Parintii lui, daca tin la reputatia lor, n-au decit sa-i spuna sa 'cut the crap' si sa se poarte ca un om, nu ca o jivina supusa doar instinctelor. Cum si l-au crescut, asa-l au - si mi-ar datora MIE scuze ca nu i-au crescut o coloana vertebrala.
Eu inteleg sa fiu buna, respectuoasa si 'considerate' pina-mi iau un sut in fund, dup-aia all bets are off.
E indoielnic sa aiba asa o viata super cu 'bitch', daca iese scandal. O sa aiba resentimente si asocieri, ca pentru ea si-a tirit reputatia in noroi.
Eu nu privesc ca 'facut scandal', cu-atit mai putin 'rusine'. Doar informez lumea de o stare de fapt. Eventual si la ziar

Reactia pe care o descriu nu o vad ca o razbunare din care nu cistig nimic - eu personal imi intretin respectul de sine - nu-s ciinele nimanui, sa-mi iau suturi si sa continui sa dau din coada.

andabrro spune:
citat din mesajul lui min_nis imi pare rau ,dar nu voi face asa ceva niciodata,fetita mea nu va afla niciodata ca tatal a cazut de pe piedestal,si va fi intotdeauna daddy al ei perfect si iubitor,oricum ea e foarte mica si nu ar intelege,asa ca.....nu nu voi faci asat niciodata ,dar voi avea grija sa ma incui in baia cind mai suan ca sa ma dau ocupata ![]() |
Desigur, nu sugeram sa-i dai fetitei toate amanuntele!! Si din nou desigur, tu procedezi cum crezi ca-i mai bine pentru voi doua. Eu i-as fi spus fiica-mii ca momentan nu am nimic de discutat cu taica-su. Daca intreba de ce, i-as fi spus ca-i prea complicat pentru moment - si-o sa revizitam problema peste alti vreo 10 ani. Si da, sint constienta ca eu is o fire dura, care prefera adevarul indiferent de situatie ori virsta

Happy_in_TO spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui andabrro
Parintii lui, daca tin la reputatia lor, n-au decit sa-i spuna sa 'cut the crap' si sa se poarte ca un om, nu ca o jivina supusa doar instinctelor. Cum si l-au crescut, asa-l au - si mi-ar datora MIE scuze ca nu i-au crescut o coloana vertebrala. Eu inteleg sa fiu buna, respectuoasa si 'considerate' pina-mi iau un sut in fund, dup-aia all bets are off. E indoielnic sa aiba asa o viata super cu 'bitch', daca iese scandal. O sa aiba resentimente si asocieri, ca pentru ea si-a tirit reputatia in noroi. Eu nu privesc ca 'facut scandal', cu-atit mai putin 'rusine'. Doar informez lumea de o stare de fapt. Eventual si la ziar ![]() Reactia pe care o descriu nu o vad ca o razbunare din care nu cistig nimic - eu personal imi intretin respectul de sine - nu-s ciinele nimanui, sa-mi iau suturi si sa continui sa dau din coada. amanda |
Yeah!

andabrro spune:
citat din mesajul lui Happy_in_TO Yeah! ![]() ![]() live and let live ![]() |
Da, Alice - sint for real.
Si exact asa i-am pus problema lu barbata-miu cind si-a uitat principiile. Si guess what, el a admis ca am avut dreptate si el a gresit.
A accepta consecintele actelor/faptelor noastre se cheama adulthood, zic eu. Explica-mi mai mult de ce consideri tortura si spinzurat in piata publica...
Off topic - vedeti voi toti acuma, de ce desi sint inscrisa de-atita amar de ani pe forum am asa putine mesaje...nu prea sint 'pe linie' cu majoritatea

Happy_in_TO spune:
Adica barbatul tau ti-a gresit la un moment dat in relatie iar tu te-ai dus la familia lui, la prietenii lui, la munca, la ziar si l-ai pus la punct?! L-ai facut de rusine peste tot si el a venit sapsit la tine cu botul pe labe si la fiecare cuvint iti spune "Yes, dear"?
In fine... nu sint eu cea in masura sa dau sfaturi despre o relatie, a mea a esuat nasol de tot.
Min, casatoria voastra propriu zisa ca durat doi ani, cei de la inceput, ceilalti au fost mai degraba o relatie long distance. Probabil ca el nu isi mai doreste o relatie long distance, ci o familie adevarata, in adevaratul sens al cuvintului.

andabrro spune:
citat din mesajul lui Happy_in_TO Adica barbatul tau ti-a gresit la un moment dat in relatie iar tu te-ai dus la familia lui, la prietenii lui, la munca, la ziar si l-ai pus la punct?! L-ai facut de rusine peste tot si el a venit sapsit la tine cu botul pe labe si la fiecare cuvint iti spune "Yes, dear"? |

Exact.
Cine calca contractul, plateste penalties.
Cine ma minte uitindu-mi-se-n ochi, better think twice.
Daca vroia sa plece, putea sa aiba cojones s-o spuna din prima, daca n-are inseamna ca nu doare daca i-o trag si eu sub centura asa cum mi-a fost facut mie. Ghinionul e ca invat rpd si am ca motto 'dupa fapta si rasplata'...
Nu este genul 'yes, dear' - ba dimpotriva - dar mereu s-a laudat ca vorba lui e aur, si de data aia n-a fost. A fost decizia lui sa ramina cu mine, dupa cum i-a scris farfuzei de la-revedere, "I entered this marriage for a reason..." si se pare ca acel reason e inca alive and kicking. Dragostea nu exista fara respect, methinks. Cel putin asa e cu si pentru mine.
PS - Daca principiile si experientele mele stirnesc interes, putem discuta altundeva - sub nici o forma nu vreau sa deturnez subiectul Min-nei. Scuze pentru pin-acum

monabella spune:
citat din mesajul lui min_nis mai fetelor ( si baieti din cind in cind ![]() tot ma simt speriata de venirea lui,in sensul ca mie frica sa nu inceapa cu discutiile deapre greselile mele si cit e vinovata sunt EU ca s a ajuns aici...... pe miine,min |
sa ma bati si nu pricep care sint greselile tale. Pina la urma din toate raspunsurile sint pe aceeasi lungime de unda cu amanda. De ce sa suferi tu cind numai el a gresit. As spune tuturor.