esecul unei casatorii la distanta

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mya_jaan spune:

"casatoria voastra propriu zisa ca durat doi ani, cei de la inceput, ceilalti au fost mai degraba o relatie long distance. Probabil ca el nu isi mai doreste o relatie long distance, ci o familie adevarata, in adevaratul sens al cuvintului"

..pe care daca citeai in posturile mele anterioare eu eram mai mult decit dispusa sa i o ofer,trebuia doar sa spuna ,mai fata uite care e situatia,asa si asa,ce facem te muti cu mine sau nu....insa am fost refuzata si m i s a interzis sa ma mut cu el,care i problema,e tot vina mea si aici,asa i?stiam eu...
ce a preferat el in schimb? hai sa ma consolosez in bratele alteia si sa pastrez asa calduta si viata "de dincolo,ca deh doar am un copil".....imi parea rau,happy dear,dar nu asa vad eu lucrurile...

poate nu sunt asa de transanta ca amanda ,dar nici fraiera nu sunt,poate doar am fost prea ingaduitoare in a vrea sa mi salvez casnicia intr un mod civilizat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happy_in_TO spune:

Min, nu am spus deloc ca este vina ta. Nu este vina nimanui ca relatia nu si-a continuat progresul firesc ci a ramas la stadiul de inceput, de lovers sau cum vrei sa ii spui.

Pentru o casnicie este nevoie de doi, full time. Casual si part time pentru o perioada indelungata (8 ani!) este cam mult, parerea mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Mini, nu ai ce reprosuri sa-ti faci, eu nu vad sa fi facut vreo greseala pina acum; este o situatie fara iesire: el in UK nu vine, tu in India nu ai ce cauta; singura rezolvare ar fi fost sa se intoarca el definitiv la voi in Anglia, dar asta ar fi presupus sa nu exista mindra la mijloc;
eu as incerca sa ies pasnic din relatie (si sa-l jupui financiar macar , diplomatic dar...sa ies daca nu mai e loc de mine)

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dov spune:

MIN, nici io nu as fi atat de darnica, si nu as intoarce spatele atat de elegant, nu de alta, dar baiatul asta mai are cutite multe de infipt.

tu ai grija, ca toate telefoanele astea, sa stie de tine...sunt ca sa-ti "simta" starea, sa vada ce schimbari mai au loc...nu e prost deloc.

cat priveste "amanta" de serviciu, ca vad ca fata a unblat prin paturi multe...(hm, si cica e o societate conservatoare), crede-ma, pentru ea, cu cat se lungeste mai mult, cu atat e mai rau.

eu pe el l-as lasa, dar l-as lasa cand deja ar fi singur. atunci as putea intoarce forever spatele. si daca s-ar mai intoarce la ea, si tot n-ar mai avea acelasi farmec, va fi ceva de carpeala.

Mergi la inceput

si cum adica iti e frica de reprosurile lui? daca s-ar tine scai de tine sa-ti arunce in fata ceva, intoarce-i spatele, iesi din camera. nu raspunde nimic, nu zice nimic. tacerea doare cel mai rau. daca nu poti iesi atunci, si daca mori, nu raspunde nimic. canta. uite brusc, apuca-te de fredonat ceva, si ignora-l cu succes.

vorbeste cu el DOAR cand discutia nu te afecteaza.

pfff, ce m-as juca eu cu individul asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilia_99 spune:

min nis, te inseli cind spui ca fetita nu intelege. sigur, nu o denumeste poate infidelitate, poate nu-i e clar care e buba, dar de stiut ca lucrurile s-au stricat stie. ar fi stiut si daca era nou-nascuta. pt ca simte! iar daddy al ei nu a cazut de pe piedestal decit pt tine, nu pt ea.
amanda cu tine nu sunt de acord decit pina la un punct. who can't do the time, shouldn't do the crime, agree. da' ce legatura au parintii cu treaba, asta la virsta adulta a copilului lor? ce, ii chemam la sedinta cu parintii? e barbat, responsabil - cica! - sa-si asume singur consecintele faptelor lui. parintii nu sunt responsabili pt alegerile copilului decit pina la un punct, nu pina la adinci batrineti. cit despre partenerii de afaceri, prieteni, etc.. ai vazut multi barbati care sa-si infiereze un confrate pt infidelitate? eu niciunul.
zice happy ca nu e vina nimanui ca s-a ajuns aici. eu sunt de parere ca e vina amindurora, in parti egale sau nu, asta e treaba lor sa afle daca vor. e, sau era, casnicia lor.
dov... nu le-a luat atita timp celor doi amorezi sa transforme prietenia in iubire. pt ca eu nu cred ca e iubire. i-a luat amantei putin ca sa vada cine e cel mai slab din jur si usor de manipulat, pe care l-ar putea folosi sa-si recistige statutul social. si sotul lui min came in handy.. iote, cum nu ma gindi pina acu', isi zise ea... ca daca era iubire lucrurile ar fi fost deja f clare. oamenii lupta cind cred ca au gasit iubirea. cind nu.. se mai gindesc, mai dau mesaje, mai tin lucrurile caldute, pina se linistesc hormonii si se alege praful in partea aialalta.
eu sunt gata sa pun pariu ca pov asta se va incheia ca a mea. de aia te sfatuiam min sa driblezi cosmarul ce urmeaza.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ilia_99

dov... nu le-a luat atita timp celor doi amorezi sa transforme prietenia in iubire. pt ca eu nu cred ca e iubire. i-a luat amantei putin ca sa vada cine e cel mai slab din jur si usor de manipulat, pe care l-ar putea folosi sa-si recistige statutul social.

perfect de acord.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mya_jaan spune:

stiu ilia ca se va termina ca ta si am facut pace cu asta

si mai stiu ca tel lui si sms urile sunt de tatonare sa vad cind in sfarsit ma linistesc si accept senina divortul,si ma mir cum de el nu si da seama ca eu stiu de deja,ar putea sa nu se mai deranjeze....

si da ei au tinut leg de a lungul timpului,chair el mi a marturisit ca a avut din totdeauna o afinitate catre ea si ca de a lungul anilor scursi pina acum a fost ba mai apropiat, ba nu au mai tinut deloc leg, ca mai apoi sa o reia si tot asa cu ups and downs,asta pina tipa a pus laba pe el ,in cont cred ca are ceva de a face cu faptul ca e singura acum....evident ca i a venit la indemina,il cunoaste de atita timp stie exact ce i poate piellea si cum sa l manipuleze...

am facut o mare timpenie azi dim ,din greseala i am trmis lui 2 sms ,catre o prietena de am mea in care vorbeam despre tragedia prin care trec,acum mi am dat seama intrind in "sent", m am ingrozit cind am vazut ce timpenie amd facut,pe unde naiba scot camasa acum ,ca ambele sms-uri earu destul de detaliate despre cum simt eu fata de el si cit de ranita sunt,etc.....exact ceeace am construit to acest timp ,cum ca sunt tare si nu mi mai pasa,s a dus de ripa acum,mi rau cind ma gindesc ca le citeste cu mindra linga el.....

CE MA FAC??????

Mergi la inceput

nu faci nimic, te porti ca si cand nu s-ar fi intamplat nimic...trebuie sa intelegi un lucru...si anume ca trebuie sa te desprinzi....din momentul in care el a facut aceasta alegere tie ti-a facut un cadou: o libertate maxima.

pe scurt: tu poti face de-acum incolo orice...el nu. asa ca...si daca stie ce? poarta-te ca si cand nimic nu s-ar fi intamplat, sa creada ca sms-urile sunt o greseala, si gata. si de-o intreba ii zici ca nu e treaba lui si punct. fara multe explicatii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Casatoria nu e un esec total,avind in vedere ca va ramine copilul ,care e cel mai important din viata voastra. In final,pentru copil ,trebuie sa gasiti o cale de mijloc ,fiindca indiferent cum se va termina povestea ,el va face parte din viata ta.Preferabil ar fi sa dati sansa unei relatii civilizate,din care copilul sa nu aiba de pierdut pt ca adultii sint iresponsabili.Rolul mamei este sa conserve interesele copiilor,bineinteles cu concesii rezonabile.De aceea e bine sa nu faci razboaie in care afacerea lui are de pierdut,pt ca iti sabotezi financiar copilul si in plus ,incearca ,oricit de greu ar fi, sa nu faci lucruri ireparabile,sa ajungi sa le regreti si sa nu poti sterge cu buretele.
Evident ,cind doi oameni se despart e vina comuna.El ti-a
reprosat ca esti cicalitoare?Culmea e ca s-ar putea sa aiba dreptate .Fiind educat in India,unde cum spuneau cunoscatoarele femeia nu misca in front,desi a studiat probabil si in strainatate,singele apa nu se face si te percepe "neascultatoare" comparativ cu femeia tipica indiana.Sigur ca e mai usor sa fie cu cealalta!Nu e nici un efort in relatia cu ea.
Perioada asta cu separarea si divortul efectiv cred ca isi vor spune cuvintul in evolutia "relatiilor" lui.Nu cred ca e decis,tocmai asta reflecta faptul ca trece de la o stare la alta.Inca il sensibilizezi si mie mi-e clar ca e asa si nu pt ca in noi e o inertie .V-ar vrea pe amindoua.Eu am sentimentul ca se va intoarce ,in timp, la tine....Personal n-am nici o problema legat de cine cu cine s-a pupat,daca revine pe calea cea dreapta,dar asta-i treaba fiecaruia.Daca ar fi niste statistici reale referitor la citi au calcat strimb sau au intentionat sa o faca,ni s-ar ridica parul in cap....de aceea ma abtin sa fiu atit de radicala la capitolul asta.
Eu i-as atrage cumva atentia ca ea e putin cam vesela pt gustul lui,ca a picat pe spate ca-i indiana, nu ca-i open mind.Sigur, ar ajuta tare mult daca ar veni indirect.Chiar n-ar putea nici un barbat de pe acolo sa-i atraga atentia?Dupa asta vezi ca ti-ai cistigat dreptul sa fii cicalitoare.
Si mie imi zice ca-s cicalitoare si doar e evident ca-s buna de pus pe rana.

Mergi la inceput