esecul unei casatorii la distanta
Raspunsuri - Pagina 14

kariguld spune:
Citat: |
citat din mesajul lui min_nis am facut o mare timpenie azi dim ,din greseala i am trmis lui 2 sms ,catre o prietena de am mea in care vorbeam despre tragedia prin care trec,acum mi am dat seama intrind in "sent", m am ingrozit cind am vazut ce timpenie amd facut,pe unde naiba scot camasa acum ,ca ambele sms-uri earu destul de detaliate despre cum simt eu fata de el si cit de ranita sunt,etc.....exact ceeace am construit to acest timp ,cum ca sunt tare si nu mi mai pasa,s a dus de ripa acum,mi rau cind ma gindesc ca le citeste cu mindra linga el..... CE MA FAC?????? |
din pacate, cred ca tot ce poti face este sa nu te mai gandesti la asta si daca cumva te intreaba ceva, ignori si te faci ca nu stii.
iesi in oras, citeste o carte, cauta orice te poate tine ocupata ca sa nu te mai gandesti la el. ascult-o pe Ilia, conteaza mult cineva care a trecut inainte prin experienta sa-ti impartaseasca sfaturi practice.
Bazar general pe DC
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

M-am nascut pentru succes!

dulcetica spune:
citat din mesajul lui min_nis stiu ilia ca se va termina ca ta si am facut pace cu asta am facut o mare timpenie azi dim ,din greseala i am trmis lui 2 sms ,catre o prietena de am mea in care vorbeam despre tragedia prin care trec,acum mi am dat seama intrind in "sent", m am ingrozit cind am vazut ce timpenie amd facut,pe unde naiba scot camasa acum ,ca ambele sms-uri earu destul de detaliate despre cum simt eu fata de el si cit de ranita sunt,etc.....exact ceeace am construit to acest timp ,cum ca sunt tare si nu mi mai pasa,s a dus de ripa acum,mi rau cind ma gindesc ca le citeste cu mindra linga el..... CE MA FAC?????? |
Nu cred ca-i arata!Nu mai fi patanoica.Chiar crezi ca e asa meschin.Are el pacatele lui ,dar dupa mesaje, nu e josnic.Desi e preferabil sa te faca sa-l urasti, omul e civilizat pt ca asa e natura lui.Bine,asta e impresia mea dupa citeva mesaje. Tu il cunosti mai bine!Te-a sunat de atunci?Cred ca l-ai pus pe ginduri,mai ales daca e evident ca era adresat altcuiva. Banui ca-l mustra constiinta si nu stie cum sa reactioneze.
Daca te-ai decis sa renunti ,n-are importanta ce faci si spui,dar daca inca ai dubii si-l vrei acasa ,fii distanta,rezervata si indiferenta.Lasa-l sa se agite,sa se gindeasca ce faci ,ce pui la cale ,nu sa stea sa se concentreze la cealalta.Asta e singura cale sa-l deturnezi.Genul:ma scuzi ,am treaba,dar senina,joviala si cu alte preocupari.

absoluta spune:
Spune-i ca iti cer scuze mesajele erau pentru Thomas, cum care Thomas, aaaa noul coleg de serviciu, a tot vazut ca sunt abatuta si insista sa stie de ce.....

dulcetica spune:
citat din mesajul lui absoluta Spune-i ca iti cer scuze mesajele erau pentru Thomas, cum care Thomas, aaaa noul coleg de serviciu, a tot vazut ca sunt abatuta si insista sa stie de ce..... |
Thomas ,frumuselul ala insistent care vrea sa cititi impreuna.

kariguld spune:
citat din mesajul lui absoluta Spune-i ca iti cer scuze mesajele erau pentru Thomas, cum care Thomas, aaaa noul coleg de serviciu, a tot vazut ca sunt abatuta si insista sa stie de ce..... |
uite ca la Thomas eu nu m-am gandit! merge si asa!
fetelor, dulcetica, dov, absoluta- sunteti minunate!
ptr voi cate

Bazar general pe DC
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

M-am nascut pentru succes!

mya_jaan spune:
/Nu cred ca-i arata!Nu mai fi patanoica.Chiar crezi ca e asa meschin.Are el pacatele lui ,dar dupa mesaje, nu e josnic.Desi e preferabil sa te faca sa-l urasti, omul e civilizat pt ca asa e natura lui.Bine,asta e impresia mea dupa citeva mesaje. Tu il cunosti mai bine!Te-a sunat de atunci?Cred ca l-ai pus pe ginduri,mai ales daca e evident ca era adresat altcuiva. Banui ca-l mustra constiinta si nu stie cum sa reactioneze./
mai stii dulcetica.....poate ca i arata poate ca nu,....oricum am picat prost in idea ca atata m am prefacut ca sunt ok cu totul si acum na,ma vede ca nu,ce sa ti spun ...mesajele erau naspa tare,in idea ca ii spuneam prietenei mele -si nu nu puteau fi adresate unui tip,cedat daca exista tipi cu nume de femeie!!!-cit de mult il iubesc si cum o sa l iubesc toata viata si ca o sa l astept toata viata sa se intoaca la mine daca da vreun semn de ratiune!!!!si cum sufar si cum el nu o sa stie niciodata cit de tare sufar, dar in fata lui ma dau tare si puternica ....ce sa ti zic,am facut o lata de tot..si da o cunoaste pe prietena mea,asa ca.....
daca m a sunat de atunci?care atunci?dupa sms urile trimise din greseala sau in general?in general da ,vorbim zilnic,si nu de azi di nu m a mai sunat.....

dov spune:
perfect MIN...nici nu ai idee cat l-ai lovit cu sms-urile alea..exact ce nu vor ei...exact asta au aflat, ca nu vei renunta, ca inca il vrei etc. nu i-l va arata ei, ca asta o va scoate din minti...iar el...nici lui nu i-a picat bine.
o sa vezi. stai lini, chiar nu e cazul sa te framanti.

Elle_seb spune:
Pai si daca intre timp l-ai cunoaste pe Thomas si ar afla si el?
_
www.immunocal.ro" target="_blank">Despre glutation si Immunocal

buli spune:
eu nu inteleg de ce tb sa joci asa teatru.
chiar m-am mirat de toate sugestiile pe care le primesti.
eu i-as zice "draga, eu te iubesc si nu vreau sa divortam, dar daca tu ai amanta si nu ma respecti, o sa te las sa-ti traiesti iubirea si eu o sa-mi revin si o sa-mi refac viata atunci cind voi putea. ca te iubesc nu inseamna ca te las sa ma umilesti si sa joci tzontzoroiul pe inima mea. deci daca tu crezi ca la iubire si respect poti sa-mi raspunzi la fel, foarte bine, sint gata sa te iert, daca nu, hai sa terminam odata cu comedia asta sa fiu om si eu." si gata!
de ce trebuie sa mimezi ca esti tare, daca nu esti?
de ce trebuie sa te lupti cu amanta?
de trebuie sa pretinzi ca iti e indiferent daca tu il iubesti de fapt?
mi se par asa infantile tacticile astea, parca-s la cls a 6-a, zau asa.
iar dupa faza cu sms-urile i-as scrie ca sorry, ti-am trimis tie din greseala, erau pt amica mea, cu ocazia asta ai aflat si tu ce simt, asta e situatia de ce sa ne mintim.
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

mya_jaan spune:
draga dov,nici nu m am gindit la asta dar daca i ar arata cred ca s ar infuria si l ar amentinta iar cu despartitea ,ca nu mai are rabdare...nici nu stiu cum de ii da voie sa vina la si sa mai plece si in vacante cu noi......desi vezi la rece,acum,imi amintesc ca atunci cind mi avorbit de divort speunea ca aceea care il va lua va trebui de la inceput sa accepte faptul ca el are o fosta sotie la care tine f mult si la care va ti ne toata viata lui ,nemaivorbinde de fetita,si ca aceea nou sotie va trebui sa accepte faptul ca sotia si fiica lui vor veni destul de des in vizita si ca si el va morge la fel de des la ele....acum nu stiu daca a spus o de frumusete sau nu,dar cum spunea cineva pe forum mai sus,sotiile indiene nu au prea multe optiune decit sa accepte si sa indire totul daca nu vor sa fie inapoiate pachet parintilor.....
elle,nici nu stii dar exista un tip care 11 ani ofteaza pt mine si ma sustine in tot,dar e departe ,si eu nu am avut niciodata vreo chemare catre el si a m avut bunul simt sa i si spun,dar nu, crede ma ca m as apuca sa i spun lui ca am un el,nu l priveste in primul rind ,asa cum el refuza sa mi spuna orice despre ea ,nici macar daca se mai vede su ea sau orice ,nici eu nu cred ca l priveste viata mea....