esecul unei casatorii la distanta
Raspunsuri - Pagina 8

Madi25 spune:
Draga Minnis, eu cunosc mentalitatea indienilor si oricat de emancipati ar fi ei, pana la urma tot tributari propriei culturi au ramas. Eu am o prietena care a avut un iubit indian si intalnirile lor se desfasurau la modul urmator: se vedeau in week-end la el acasa, ea gatea mancare pentru 15 persoane, timp in care el era in sufragerie cu amicii lui, ea servea masa, mancau cu totii, ei vorbeau numai in hindi, ea nu intelegea nimic si nici nu era bagata in seama. O data a invatat cateva cuvinte in hindi ca sa poata si ea comunica, dar reactia lor a fost aceea de a-i spune ca mai bine ar tacea. Apoi, spala vasele si pleca acasa singura. Si ea era italianca, si foarte indragostita de domnul in cauza. Colegii mei indieni mi-au zis ca in cultura lor sotia trebuie sa isi trateze sotul ca pe un semi-zeu, dar nu si invers. Femeia este si va fi intotdeauna pe locul 7-8 in cultura indiana. De aceea nu ti se acorda nicio sansa. Tu trebuie sa taci si sa suferi in tacere, fara reprosuri, trebuie sa ii fii supusa, sa traiesti sperand ca totul va fi bine candva. Daca nu poti fi asa cum se cere de la o sotie de indian, gaseste-ti un sot european, emancipat, care sa te respecte, sa te iubeasca...si sa te desprinzi de mirajul exotismului indian. In India, femeile sunt total supuse barbatului, mamei sotului, ele nu au dreptul sa aiba o parere proprie. Poate suna ciudat ce scriu acum, dar vorbesc in cunostinta de cauza. Ramane ca tu sa alegi...

mianna spune:
Citat: |
citat din mesajul lui min_nis " nimanui nu i plac lasii" |
...zise cel care pune capat casniciei prin sms

Iasmin08 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mianna
...zise cel care pune capat casniciei prin sms ![]() Asculta, priveste si taci!... Din brate fa-ti aripi de fier Si zboara cu ele spre cer!... |
corect

Iasmin, mama de strengar de 8 anisori

ruxij spune:
Nu inteleg de ce mai ai de gand sa te duci in India in aceste conditii. La revedere, rupe contactul. Sa trimita banii si sa vina el sa isi vada fata, dc. doreste. Ba chiar ar tb sa bagi tu divortul.

eumada spune:
Mie nu-mi plac alte natii..mai ales cei care accepta multe neveste,cei care trateaza femneia ca pe un obiect care ...care......cel mai .Si gata..bine e sa scoti tot ce poti de la el,financiar vorbind,sa ai bani destui pentru fata si sa va intelegeti doar prin avocati si da-l in spume de nenorocit nu-ti va fi mai bine cu el...rezolva-ti situatia si apoi cauta-ti p cineva pe acolo care sa te respecte..a si nu te intoarce in romania sub nici o forma.
sa-ti dea domnul putere
Madalina de minunica Eva-Maria 14.08.2009

columbiana spune:
Mini mis, prelungesti agonia doar; ea reprezinta tot ce nu esti tu: siguranta si confortul propriei limbi, locatii si culturi; daca nu era femeia asta aparea altceva, el ar fi venit cu ideea de a ramine la el acasa si fara tine incomodindu-l cu nefericirea ta de a trai in India.
e pacat, capitolul asta e oricum incheiat, mai bine incearca sa obtii o intelegere financiara cu el si divortul; tu si copilul sunteti in UK, la alt pol al lumii decit India, incearca sa gasesti altceva de care sa te agati (copilul, jobul) si sa mergi mai departe fara el; oricum la cite ti-a spus/scris nu vad ce mai e de lamurit.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759

A_Iulia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kariguld cred ca domnul sufera de dubla personalitate. nici el nu stie probabil ce-i mai bine, o data e plin de iubire alta data face acuzatii. |
Nu este dubla personalitate, ci este atitudinea clasica a celui care inseala. El spune ce gandeste in momentul respectiv, si cum starile lui sunt foarte diferite, o data iubeste, o data uraste. Asta va mai dura putin timp.
Min_nis, imi pare rau ce ti se intampla

mya_jaan spune:
asat ma gindeam si eu,cind se cearta cu aia -ca probabil il innebuneste si l cearta ca nu face nimic in sensul mai concret al divortului,se poarta urit cu mine,cind aia il mai scuteste,il apuca duiosiile,.......

mya_jaan spune:
da sunt constiienta de asta....din fericire nefiind acolo decit in vizita nu m au tratat niciodat asa ,decit ca pe un musafir drag si nu mai stiam ce sa mi faca sa ma simt bine-vorbesc de trecut...

dov spune:
pentru mine scenariul ideal ar fi sa nu divortezi decat in momentul in care ai sti sigur ca nu mai e cu ea
si nu cred ca familia lui s-a purtat frumos cu tine doar de complezenta...acum sa nu dam in extrema cealalta..
si chiar cred ca atunci cand trimite sms-urile uracioase sunt trimise ori de langa ea, ori ca sa-i demonstreze ei...
MIN, daca ai putea...daca ai avea taria...
te-ai duce ca o floare in vacante, ca si cand nimic nu ti s-ar fi zis, etc...ca s-o omori pe cealalta...
ca o doamna pana la urma, o adevarata doamna...e clar ca individa e pe finish cu rabdarea.
nu m-ar mira sa afli ca nu e prima ei aventura de acest gen.
ce e cert insa e ca nu merita individul sa ramai cu el in final...iti poate face asta iar si iar si iar, cu altele. e las.
asa ca...merita sa faci ce am scris eu mai sus, sau mai bine dispari forever and ever.
sigur nici cu ea nu va fi fericit, asta e genul de barbat care se va iubi o viata doar pe el, nicio femeie nu-i va ajunge la suflet.
mult succes, si scrie cat simti nevoia de mult