esecul unei casatorii la distanta

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iasmin08 spune:

Min nis, tot stau la colt si citesc (mai mult ce spui tu).
Si nu pot sa nu vad ca spui mereu ''sms-uri pline de dragoste". Ca a trimis 13, ca a trimis 6, ca a trimis etc...

Vin si eu cu o intrebare. Oare conteaza ca trimite (ca sa nu zic cate)
aceste sms-uri? Tu mai crezi in ele? Continui sa crezi ca el chiar te iubeste? Pai vin si eu in randul fetelor care spun ca e egocentrist si iti spun la fel. Nu il intereseaza decat sa nu fie scandal, sa nu fie ''pedepsit'' de familie etc. Vrea o zona de comfort si liniste sa-si consume relatia cu iubirea aia mare si adulterina.
Pe tine te ameteste cu sms-uri de ...''iubire'' dar nu uita din cand in cand sa te aduca cu picioarele pe pamant si sa iti reaminteasca de fapt el nu vrea decat divortul. Trist.
Faptul ca el continua sa iti ''cante'' de iubire... si faptul ca tu continui sa le iei in seama si alegi sa il crezi imi arata cat de mult il iubesti.
Daca el nu te iubeste (indiferent ce canta el acolo, asta e adevarul) ai putea fi fericita cu el? Mi-e teama ca daca nu ii acorzi libertatea care ti-o cere va iesi urat cand va simti ca ii fortezi mana. Si dragoste cu sila nu se poate (parerea mea).
Poate isi pregateste terenul sa iasa din scena linistit si cu constiinta in pace, ca tu nu suferi. Ca vad ca in fiecare sms el cam asta incearca sa iti bage in cap. El te iubeste, tu nu suferi si amandoi vreti sa va separati. Asta e mesajul pe care tot ti-l insufla....

Iasmin, mama de strengar de 8 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilia_99 spune:

min nis, spui ca ai citit pov mea... poate vrei s-o recitesti.. e trasa la indigo... asa ca eu nu stiu ce sa mai adaug la topicul tau. iei din cuvintele sotului tau doar ce vrei sa auzi, dar.. talk is cheap! eu am invatat-o the hard way, nu vrei tu sa fii mai desteapta si s-o inveti de la mine, ca sa nu mai suferi degeaba?
NU EXISTA TE IUBESC CIND VINE SPUS DINTRE FUSTELE ALTEI FEMEI!
nu e iubire, nu e casnicie, e lasitate si va fi compromis, pina cind el se va trezi - if ever! - si va incepe sa repare ce a stricat in relatia cu tine. Dar pina atunci....
Pina atunci iti vei cauta argumente sa-l asculti, sa faci small talk la telefon, ii vei spune "te iubesc", fiindca altfel se supara si apoi ia uite ce mesaje frumoase iti trimite el, vei umple perna de lacrimi cind te vei duce in vacanta si vei vedea ca se ascunde in baie sa mai vb cu cealalta la tel - nu-ti mai face iluzii, nu din prostie ti-a dat telefonul lui, ci intentionat, ca sa afli. infidelitatea nu se poate descoperi decit daca infidelul VREA sa fie descoperit. nu tu ai fost vigilenta, ci el ti-a servit-o pe tava - vei urca si vei cobori singura pe un munte de disperare, in functie de ce semnale iti va trimite el. Vei avea zile si nopti intregi in care nu vei minca, nu vei dormi, nu te vei gindi decit la cealalta, la ei doi impreuna.. Nu va exista pentru tine decit o imensa suferinta.. asta, desigur, in timp ce el e bine mersi, doar va iubiti si dragostea ta luminoasa ii umple viata, in timp ce face sex cu alta femeie.
Poate reusesti totusi sa driblezi tot cosmarul asta, punind de acum, limite. Sotului tau, dar si iluziilor tale. Repet, eu n-am putut, m-as bucura insa sa reusesti tu! Ai mai multe avantaje de partea ta decit am avut eu.
Cit despre partea legala, tb sa existe un consulat sau o ambasada indiana in Londra, de unde sa poti afla detalii despre procedura divortului si incredintarea custodiei fetitei, daca optezi pt asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mya_jaan spune:

buna dragii mei ,
am s apostez toate noutatile si am sa va raspund mai tirziu dupa ce imi mai trag sufletul.....

Azi m a sunat si am avut o dicutie in care din nou imi spune ca ne despartim de data asat cu acte,mi a reprosat tot feluri d e lucruri de la cit de cicalitaorea sunt si cum intotdeauna am facut pe atotstiutoarea cu toata lumea m ai ales cu el,cit de circotasa sunt si nemultumita de toata lumea in jurul meu ,cum critic pe toata lumea ,cum nimic nu mie pe plac,intr un cuvint cit de neplacuata sunt,m a facut "monstru",adica ca oricit as incerca eu sa ma indrept si sa ma port frumos,"mostru din mine"tot iese la suprafata......ca si daca ma schimb, ma schimb pt mine ,ca el tot divorteaza si ca
nici daca i as mai face un copil nu ar sta cu mine(asta era marea lui dorinta din ultima vremea),adica da pot face copilul el sa l intretina material dar atat.copilul probabil sa l fac la test-tube ca nici vorba de rel fizica de acum incolo.
despre partea financiara a zis ca nu i treaba mea sa ma bag ca de obicei,ca stie ce are de facut ca sa i asigure fetei viitorul,a fost nepolitocos si dupa aia a inceput cu acuzatiile de mai sus,ca toata viata l am monitorizat si am incercat sa i impun ce sa faca.

pe urma a sunat iar sa vorbeasca cu fi sa ,si sa mi dea raportul despre nu stiu ce prieteni are in vizita,chiar nu inteleg de ce....

..............................................................
am sa revin la noapte cu comentarii,acum plec cu fetita la un loc de joaca
cu drag,min

si asa.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coraly spune:

Da... deci domnul si-a dat arama pe fata intr-un final. Si? Iti place ce ti-a zis? Crezi ca-l mai iubesti? Mai vrei sa lupti pentru el? E un mare ipocrit, parerea mea. Numai pentru felul in care te-a tinut in sah in ultimele zile si te-a aburit, fara sa mai luam adulterul in considerare, merita un sut maaaare in fund! Poate o sa-ti treaca prin cap varianta ca o face ca sa te inversuneze si sa-ti dea imbold sa-l lasi mai usor, dar ca defapt nu gandeste asa/ Eu cred ca odata ce a ajuns sa spuna de-astea, situatia e clara. Drumuri separate! ce concediu impreuna...Imi pare rau pentru suferinta ta, dar destinul nu il cunoastem si acum aceasta cale ti se deschide, poate tocmai ca sa-ti intalnesti destinul! Curaj!

Coraly, Sergiu (3 ian 2005) si Dominic (11 mai 2009)

www.flickr.com/photos/13756075@N03" target="_blank">poze

Alaptatul - Help Line

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iasmin08 spune:

Las ca iar mai trimite o duzina de sms-uri sa zica ce tare te iubeste el...

Of, fata scumpa, tare imi pare rau de sufletelul tau si de al porumbitei tale mici. Sper sa iti dea Dumnezeu putere sa treci peste perioada asta confuza, si sa poti macar sa plangi durerea ta. Ca atata timp cat tu inca mai crezi in sms-urile lui mincinoase tu inca nu realizezi durerea.

Subscriu la ce au spus fetele: acorda-i o liniste totala. Nu merita nici un raspuns la telefon, nici vacanta, nici nimic. Poate un astfel de dus rece l-ar trezi la realitate. Cand ar pricepe ca show-ul s-a terminat.

Ma rog pentru tine sa fii bine. Fruntea sus, nu esti singura in situatia asta, dupa cum vezi mai sunt fete care au trecut prin asa ceva, si uite-le sunt acum mai puternice ca niciodata.
Numai bine iti doresc.

Iasmin, mama de strengar de 8 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue eyes spune:

Uite ca eu tin putin si cu diavolul si te invit min_nis la o introspectie, cand se vor fi linistit apele. Ca el sa fi gresit 100% in relatia asta si tu sa fii victima, mi se pare foarte putin realist.

S'apoi a ta poveste e relatata subiectiv, iar noi nu stim decat adevarul tau; noi nu stim cine sunteti voi in realitate si unde s-a rupt firul si de ce.

Te invit din nou sa te autoanalizezi cand va fi trecut totul si sa inveti din propriile greseli; evident ca ai facut si tu erori, pe care ori nu le vezi, ori nu le spui pe forum. Intr-un dans sunt intotdeauna 2 balerini.

In rest, mult succes si forta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
citat din mesajul lui min_nis

Azi m a sunat si am avut o dicutie in care din nou imi spune ca ne despartim de data asta cu acte

Pai, s-a speriat ca i-ai zis ca te duci cu fata acolo...a lasat poezia si ti-a trantit-o asa, pe intelesul tau...sa nu fie dubii.

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

ar fi culmea sa intre si sotul lui Min sa ne spuna varianta lui atunci ne impartim in doua tabere. so, asta e de domeniul fanteziei.

cred ca domnul sufera de dubla personalitate. nici el nu stie probabil ce-i mai bine, o data e plin de iubire alta data face acuzatii.

sfatul meu, in urma ultimelor detalii de la tine, e sa-ti urmezi inima, tu te cunosti cel mai bine, te stii ce poti si esti capabila, iti cunosti greselile si limitele, stii cat poti duce si rezista. daca mergi la terapie, e bine ca te ajuta sa depasesti mai usor criza in care esti. multa putere iti doresc!

Bazar general pe DC

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

M-am nascut pentru succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue eyes spune:

Kariguld, eu pun in dubiu unele aspecte relatate in cadrul acestui subforum deoarece sunt povestite subiectiv.
Nu vreau sa fac referiri directe la vreun nick, dar de unde stim noi ca domnii XY sunt asa de monstri, oameni labili, iresponsabili, destrabalati cum sunt descrisi?

Min_nis, ai grija de tine si de copil!

ps. in cadrul unui subiect deschis de mine, in care evident relatam intamplarea vazuta din punctul meu de vedere, fara interventiile lui X, am fost ciufulita rau; mai lipsea un pic si mi se spunea ca sunt isterica si ca bietul om nu avea intentii rele, desi se intelegea ca avea de gand sa bata la usa cu "ciocanul" pregatit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mya_jaan spune:

dragii,
nu sunt capabila sa fiu prea lucida acum,dar am sa incerc sa mi pun gindurile in ordine....

stiu ca am gresit,nu stiu cit de sau poate nu asa mult cum crede el,dar cine nu greseste in viata,cred insa ca oricite greseli am face in viate oricine meriata a 2 a sansa,asa cum eu i am oferit o lui cind duap ce l am prins in flagrant ,m a implorat sa mai astept sa nu l parasesc ca se va schimba si va fi o persoana mai buna si tata si un sot mai bun,eu am trecut peste toate si cu capul sus i am oferit-o,cind insa a venit rindul meu la a mi oferi si el mie sansa de a ne salva familia , mi o refuza, spunindu mi mereu ca trebuie sa ma schimb,mai nou ( dupa acuzatiile recente) imi spune ca:.citez:" nimanui nu i plac lasii,trebuie sa fii curojoasa si hotarita (pt ce????pt a accepta situatia evident...)iubitoare si intelegatoare,ai rabdare si compasiune....vei fi atunci o bucurie pt cei din jur inclusiv pt mine.." si gata ,crede ca si facut datoria morala fata de mine...
cred in continuare ca e mult influent de ea,si ca nu scrie( pt ca la tel eu nu pot sa i mai raspund) nici un mesaj fara sa se sfatuiasca mai intii cu ea,asa ca lupta mea e pierduta din start,ea e linga el ,eu chiar dace vreau sa merg acolo el nu mi da voie....asat e....e finalul,divort si gata.....

sunt ingrozita de faptul de al vedea si trai cu el in aceeasi casa chiar si pt scurt timp,de a ma preface ca sunt ok cu toata situatia de a face "frunos "in fata lui ca sa i dovesc ca m am schimbat asa cum dorea el,si ca el sa poata de acum sa si vada linistit de noua viata ,multumit ca eu am trecut cu bine peste asta.......

atit pentru acum ,astept parerile voastre
cu drag,min

Mergi la inceput