--> --> -->

esecul unei casatorii la distanta

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mya_jaan spune:

draga anca
nici nu era in intentia mea sa mi copila acolo am si spus mai sus ca doar il testez,daca ar fi fost sa ma duc as fi ramas si eu de dragul ei insa,normal ca nu as las o ,ea este lumea mea......

in plus el chiar nu e genul care sa se ocupe de copii ,el si acum e boem ,se simte burlac si tot trage catre de exemplu/plimbari romantice cu masina ,si alte timpenii care ,ma scuzi sunt bun e in 2 in concediu nu cind stii ca a2 a zi copilul se duce la scoala si tu trebuie sa l tii trez pina ii trece lui dorul de plimbari,ti am dat doar un exemplu....

idea e ca nu a fost niciodata prea responsabil cu nimeni,acum realizez asat,si imi dau seama ca in general oamnenii iresponsabili si egoisti fac chestii de genul asat,sa le fie doar lor bine si restul nu conteaza,ca si cu mine cit i afost bine a stat cit nu ,alta.

cu drag,min

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Tipul e narcisist. Eu zic sa il lasi in pace. Dc. vrea sa va intretina, f. bine, in rest, vezi-ti de viata ta. Trebuie sa ii tai portia de "narcissistic supply". Citeste pe net despre narcisism.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

io gandesc ca ruxij, sotul tau e narcisist si egocentrist. refuzul sau de a primi copilul sa stea cu el spune multe, si anume ca daca nici macar propriul copil nu-i starneste o criza de iesire din ego, iti dai seama ce rol au femeile din viata lui, niste straine in fond, chiar daca tu ai act cu el, iar cealalta e indiana, deci pe matrita lui. ai fost desteapta ca i-ai dat testul asta, ai aflat adevarul, acum depinde de tine ce faci cu el.

n-am inteles niciodata fazele astea cu lupta pentru casnicie. in primul rand ca, tarandu-te la picioarele unui mascul care are pe alta, nu lupti pentru casnicie, ci pentru tine, sa-ti prelungesti iluzia ca mai poate fi ca inainte, desi stii ca e imposibil. dar durerea despartirii e prea mare sa accepti ca asta e realitatea, asa ca insisti si insisti si-o paruiesti pe amanta, si faci scandal, si pleci in india, si si si. e ca si cum stii ca drogurile iti fac rau, ti s-a dat un diagnostic, iar tu continui sa iei si mai multe, cand intelept ar fi sa incepi un tratament.

lupta pentru casnicie e atunci cand ambii soti sunt in aceeasi barca si intampina impreuna ceva nasol, da, atunci amandoi trag de barca s-o duca la mal. dar adulterul? in adulter, nu mai exista casnicie, barca deja s-a dus la fund. daca el revine acasa, atunci e clar alta barca, a compromisului, dragostei neconditionate care iarta si alte romantisme, bla bla. dar casnicie in adevaratul sens al cuvantului?

min, tie iti va fi greu acum sa tai orice legatura cu el, ai nevoie de el ca sa te poti rupe de el, stiu si io cum merg treburile astea. ia-o incet, dar incearca sa impui tu tonul si frecventa discutiilor. el poa sa fie oricat de evaziv doreste, dar tu poti foarte frumos sa impui limite si conditii: mai vorbim cand ai ceva de spus cu adevarat, dragul meu; astept raspuns la intrebarea cutarica, dupa aia mai vorbim, pana atunci pa, ma duc la coafor sau in parc cu copila. alegerea lui e sa fie evaziv si sa nu-si asume responsabilitatea, dar nu e si alegerea ta, corect?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina_raluca spune:

El nu e narcisist, adica nu implineste criteriile pentru narcisism, dar e foarte egoist si il intereseaza mai mult propria persoana decat familia lui.
[b][Min_nis[b], ce anume iubesti la el? Pentru ce vrei sa lupti?
Ruxij si Conchita ti-au dat niste sfaturi bune...

Mergi la inceput

dragii mei,azi am fost la terapie si ma simt minunat,terapista nu a facut decit sa mi confirme toate sovaielile....ca nu e nimic de facut din partea mea ,totul depinde numai de el ,sa si prioriteze chestiile in viata adica alege ori familia care i confera siguranat si afectiune or merge mai departe in risc si necunoscut cu tipa cea noua.

stiti ce raspuns mi a dat el la vis a vis de parerea ei,o ce ferict ma simt pt tine ca ai gasit o terapista draguta......fals....fals....fals!!!!
si ea terapista crede ca ar trebui sa locuim impreuna pt copil sa i oferim un climat de afectiune si siguranat....dar cum cind el nu ma vrea acolo....
in fine cred ca nu mi ramine nimic de facut decit sa ma retrag
...................................................................

iar 13 smsuri pe ziua de azi, toate de dragoste,omul nu i normal,parca are dubla personalitate.....din pacate l a sunat fi-mea si nu am avut incotro decit sa vorbesc banalitati ,am ris mult si din orice,si cind la sfarsit nu i am mai spus decit un simple te iubesc de complezenta s a suparat si mi a atras atentia ca ,unde mi sunt vorbele de iubire de pina mai deunazi,eu am ris si am inchis ,a sunat iar intr o sec. sa faca o veche gluma de a noastra dar de fact,sa auda vorbele de iubire ...i le am spus in graba si te ton usor agasat si a inchis destul de amarat......

scum ma gindesc serios la divort si la cum sa mi pun fetita la adapost ,financiar vorbind....

dar ce o sa ma fac acum cind vine in iunie la noi,cum sa ma port ,caci el in nesimtirea lui se va purta ca si cind nimic nu s a intimplat cum o face de atata vreme,nu????inclusiv din pdv intim.....
dar mai apoi in cele 2 vacante luuuungiiiii ce vor urma,iar singuri.....

nu stiu ce atitudine sa adopt ,ma doare capul ,ma simt cam hartuita pina la urma......

cu drag min

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monabella spune:

Dov, min nu prea are ce cauta in India. India e lumea a treia. E saracie crunta, boli mai rau ca in Ro. Inteleg ca familia sotului ei e una avuta, dar in rest e dezolant, cald, umed, mincarea e cu curry, si f. picanta, societatea e altfel, mentalitatile sint altfel.
Eu, daca prin absurd as fi indragostita lulea de un indian, traiul in india m-ar face sa-mi fac bagajele si sa o sterg rapid. Apoi vrei s-o vezi pe fi-ta imbracata in sari si peste 15 ani sa vezi familia lui ca-i alege sotul si-i calculeaza ziua nuntii dupa algoritmul lui peste si ca te invita la nunta?
Fata draga considera ca te-ai maritat cu un martian si vezi-ti de viata ta. Uita-l. Angajeazati un avocat bun sa stii ca obtii partea ce ti se cuvine la partaj si ca fata ta va avea ce-i trebuie si uita-l.
Nu esti nici prima nici ultima care divorteaza. Si nu te mai lasa impresionata de sms-urile alea siropoase care nu spun nimic. Taie in floricelel lui si vezi exact ce spune, subiect si predicat. Nu te vrea inapoi, nu vrea fata. Punct. nu te mai amagi ca inapoi nu-l mai aduci. tipul e las, chiar foarte las. Inlocul tau eu la-s lasa, mi-as schimba nr. de tel si adresa si as baga divort si nu l-as mai contacta sau voi sa vorbesc sau sa il vad ever. Mi-as reface frumos viata cu cineva ca lumea si daca peste un nr. de ani indianul tau vrea sa vina inapoi, i-as trage un sut exact in partea dorsala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monabella spune:

Inca ceva. Eu nu sint de acord cu terapista ta ca sa stati impreuna pt. 'binele' copilului.
Copilului ii e bine cind are o mama fericita si puternica, nu una neglijata si inselata de sot.

Sfatul meu e urmatorul: procedeaza in privinta asta ca cu un band-aid (sau ceara epilatoare). Cu cit il smulgi mai repede din viata ta cu atit mai putin dureros si mai bine. Ce faci tu acum este sa smulgi fiecare firicel in parte.
Mult succes si intelepciune.

Mergi la inceput

draga monabelle

parca ai vorbit din mintea mea.....
nu este hindus deci nici eu nici nimeni din familie nu a purtat vreodat sari si nici alte chestii,si dupa cum vezi pe mine nu ma ales familia lui dupa horascop,suntem catolici toti,in ceeace ce priveste restul ,tot ce ai spus e adevarat ,nu a fost data sa merg acolo si sa nu ma imbolnavesc ,eu ,fi mea sau ai mei....si ce boli ,de nu am stiu nici ca exista dar am trecut peste si as fi mai trecut....dar nu acum....mentalitatile....ei bien cu asta chiar nu i de glumit,....

cu divortul am inceput si eu sa ma ingrijorez,casatoria a fost incheiata in india dar transcrisa in romnia adic am si certificat roamnesc dar si cel indian,acum nu stiu chiar nimic depre divortul la indieni,nici nu mi as fi imaginat vreodata ca o trec prin asat,in fine....daca cineva stie ceva despre sub asta astept indrumari....

sunt destul de ingrijorata si de fi -mea care tine mult la el si nu stiu cum va reactiona cind o sa l vada cu aia sau mai tirziu cind o sa i faca si un copil,ea care toata viata s a bucurat de intreazga lui atnntie ,chiar ma ingrozesc ,nu vreau sa sufere....ea e un inger nevinovat....

multumesc tututor pt raspunsuri inca odata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns escu spune:

Daca el este fericit cu tipa cealalta, lasa-l sa fie fericit. Viata este atat de scurta iar momentele de adevarata fericire atat de putine incat nu multi au sansa asta in viata, Iti spun din proprie experienta. Daca-l iubesti, iubeste-l pana la capat. Lasa-l sa fie fericit. N-ai sa regreti niciodata. O sa-ti multumeasca toata viata.
Fetita ta nu are de ce sa sufere. Tati o va iubi mereu, si chiar daca va avea un fratior, dragostea lui pentru ea va ramane la fel, daca tu vei reusi sa-l intelegi si apreciezi pentru ce este. Tatal copilului tau, omul cu care ai impartit cei mai frumosi ani si pentru care ai amintirile cele mai frumoase. Incearca sa nu fii egoista, incearca sa dai mai mult decat primesti. Ai sa te simti minunat si, dupa mesajele lui, sunt convinsa ca si el va aprecia dragostea ta. Da, intradevar. Adevarata proba de dragoste este sa poti sa-l eliberezi pe celalalt daca i se ofera sansa sa fie fericit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dov spune:

cand MIN a deschis topicul, a zis clar ca nu vrea sfaturi de cum sa-l paraseasca, ci, din contra, cum sa lupte pentru casnicia ei. asa ca...si plecarea in India era una din variante.

acum, totul se schimba...si sincer, abia de-acum incolo va fi frumos, MIn, crede-ma, nu te va lasa asa usor.

Mergi la inceput