Burtici cu ursuleti nov - dec 2010 (34)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Daca va plac povestile despre nasteri va invit sa o cititi si pe cea pe care am scris-o Sofiei O gasiti aici, si este impartita in 2, o parte despre sarcina si o parte despre nasterea propriu-zisa.

Victoria, mami de Anna Sofia, 13+ cu inimioara

Sofia, 1 an si 8 luni

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Gabriella, nu stiu sa raspund la intrebare. Simona Maris a zis ca e ok. Mai asteapta raspunsuri, poate mai sunt mamici care au luat Augumentin in sarcina.

Ana
15

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Victoria, o sa plangem la povestea nasterii Sofiei? Nu de alta, dar abia m-am calmat din lacrimi, n-as vrea sa incep din nou.

Ana
15

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152159

Gabriela
9+

"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Hahhaha...Joy chiar azi am citit povestea Sofiei si am vazut filmuletul de pe onetrue cu primul an. super coincidenta! Mi-a placut la nebunie poza in care e ciufulici dupa baie...de, noua ne lipseste parul e superba printesa ta!

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 14+

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cor-cora spune:

Grabiella 1- stai linistita ca augmentinul nu-l afecteza pe bebeu.Am luat si eu timp de o sapt cate o tb din 8 in 8 ore de 625mg (cu acid clavulanic).Si eu am fost sceptita ,dar dr si ceea ce am citit m-au convins ca nu se intampla nimic rau daca il iau.Plus ca dupa cel-am luat am fcut morfofetala si totul era bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui BraveGirl

Hahhaha...Joy chiar azi am citit povestea Sofiei si am vazut filmuletul de pe onetrue cu primul an. super coincidenta! Mi-a placut la nebunie poza in care e ciufulici dupa baie...de, noua ne lipseste parul e superba printesa ta!

==========
Corina

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Multumesc mult Sofia e sufletelul meu Si pe bb2 il iubesc mult, insa o data ce se naste copilul, iubirea se inzeceste si creste in inima pe masura ce trec zilele. Cel putin asa simt ca e in cazul meu.

Ana, nu stiu ce sa zic, intentia mea n-a fost sa o fac lacrimogena insa pe mine ma emotioneaza cand o recitesc. Deh, sunt subiectiva

Victoria, mami de Anna Sofia, 13+ cu inimioara

Sofia, 1 an si 8 luni

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

BraveGirl eu am luat de la Mega Image smantana de frisca la cutiuta de 200ml (produsul lor special). Poti lua Dorna, sa fie cu minim 30% grasime ca alfel nu se bate; sau mai este MIlli, dar e doar la 1 litru, costa cam 12-13 lei.

Daca vrei frisca lichida artificiala gasesti Hulala (la toate gramajele) si Mengle. In hipermarketuri gasesti cu siguranta.

A, am gustat inghetata. E MINUNATA!

sugubina +10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

mapuc sa citesc povestile. Nu ma faceti sa cry

sugubina +10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Sugubina, de la Dorna am luat si eu cutiute din alea mici. Dar nu mi-a iesit frisca. s-a facut unt si zeama...nu stiu cum sa explic. Se bate intr-u anumit fel?
Si eu chiar stiu sa fac prajituri, mancare...dar frisca imi da batai de cap

==========
Corina

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput