Burtici cu ursuleti nov - dec 2010 (34)
Raspunsuri - Pagina 8
alinushca spune:
Umm... eu si acum plang de fiecare data cand citesc despre o nastere (si am citit sute probabil) sau cand vad un film cu o nastere... hormonii sunt de vina, ca in afara sarcinii parca nu era asa lacrimogena treaba...
Mami de (28.10.2008) si bb2 13+
andreeacc spune:
Eu plang la nasterea unei stele si cand nu sunt gravida, acuma nici nu mai am curajul sa citesc.
Refeitor la mititng s-au depus 2 cereri in paralel; una de pe forumul miresici ptr luni 17 orele 12-14 ministerul muncii si cealalate luni 17 mai ora 12 piata victoriei de pe DC; acum se dicuta unificarea celor 2 miscari ptr mai multa "putere"
Andreea, mami de baiat si 14+ cu
asa creste bebelusa
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care
BraveGirl spune:
Ela, bine ai venit! Sarcina usoara! Scrie repede 10 mesaje sa te 'vedem' in timp real, ca altfel, pana esti moderata, noi trecem la alta pagina si poate sarim peste mesajele tale.
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 14+
POZE CU PRINTESA
BEBE2
pissi78ro spune:
Am fost la doctor si mi-a spus ca totul este in regula si sa ma odihnesc cand am aceste dureri pt ca inseamna ca sunt contractii uterine. Bebe a crescut, are acum CRL=12,1 mm, nu a vazut zone de aplatizare din cauza contractiilor, ceea ce cica este de bine.
Slava Domnului ca totul este bine!
7+
BraveGirl spune:
Ce smantana pt frisca cumparati? imi face cu ochiul inghetata aia, dar n-am idee ce smantana sa folosesc.
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 14+
POZE CU PRINTESA
BEBE2
mirunam spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ana_o mi-a trecut... dar am fost foarte emotionata de ce am citit... Ana 15 |
Oh, stai linistita, azi plangeam la birou cu lacrimi de crocodil citind o poveste, ce-i drept foarte trista, a unei nasteri si a unei mame de admirat. Oricum eu plang la orice poveste despre nastere, indiferent de hormoni
MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 14 +
gabriella1 spune:
deci,ma intreb o data :
sunteti SIGURE ca in saptamana 9-10 bb nu pateste nimic de la augumentin?
Gabriela
9+
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
douradoudou spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabriella1 deci,ma intreb o data : sunteti SIGURE ca in saptamana 9-10 bb nu pateste nimic de la augumentin? Gabriela 9+ "Stelele care cad nu pier, Stelele care cad se duc pe un alt cer" |
in sarcina e permis augmentinul ..si zinnatul..e pricoloasa o doza mare dar nu cred ca ti-a dat de 1000...eu am luat zinnat de 250 de 2 ori pe zi timp de 4 zile..in sapt 10 parca..
Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
si 13+