Burtici cu ursuleti nov - dec 2010 (34)
Raspunsuri - Pagina 7
beatrice75 spune:
http://stirileprotv.ro/stiri/social/pensionarii-si-angajatii-din-cultura-protesteaza-in-strada.html
Miruna, ai dreptate!Sa ne fie rusine ca batranii ies in strada si se lupta cu autoritatile pt drepturile lor, iar noi-tinerii suntem niste lasi(marea majoritate)si prestam in continuare la serviciu de teama pierderii si acestui mizer loc de munca!
Mi-a venit sa plang cand am vazut reportajul!
13+
Mami de baiat
alinushca spune:
Fetele din Bucuresti, daca veniti la miting (io ma duc) poate ne strangem care ne recunoastem din poze
https://spreadsheets.google.com/ccc?key=0AreSvjbNas88dFprOWZVazVxM25mX2ZQQm1tUXBKa2c&hl=en
Apropos, miruna sau lalala, care mai stiti ce s-a mai intamplat... ca eu am fost out. A inaintat careva petitia la Ministerul Muncii ? E cazul... ca s-au strans peste 14.000 de semnaturi... destul as crede...
Mami de (28.10.2008) si http://lbdf.lilypie.com/mmM0p2.png" target="_blank">bb2 13+
ana_o spune:
Am citit despre cezariana si despre venirea lui bebe pe lume si mi s-a facut inima mica de tot si m-au cuprins emotiile si nu ma pot opri din plans.
Ana
15
ela_bis spune:
buna buna burtici! sunt si eu o burtica proaspata.am 14 saptamani de cand sunt graviduta :).sotlul nu vrea sa afle sexul insa eu vreau.inca nu am spus nimanui ca o sa avem un copil.ii place ca oamenii sa remarce singuri. nici parintii nostrii nu stiu:P.maine merg la o ecografie sa l mai vad pe bebe:P.abea astept1
sugubina spune:
beatrice75 si eu urmeaza tot la SUUB sa nasc.. Nu cred ca se va inchide totusi. Totusi e ditai spitalul. Daca va fi sa inchida spitale pe asta nu cred ca il inchide.Om trai si om vedea.
Cikas pe aceasta cale va anunt ca am preparat minunata inghetata. Acum sade la congelator. Deabia astept sa se faaaca.
Vasari am pus la blender cu capsuni si sucu de lamaie cateva lingurite de miere si putin zahar normal. A iesit foarte bun, e perfect potrivita de dulce.
sugubina +10
beatrice75 spune:
Si cu legea care tocmai a aparut sa se tina secrete averile demnitarilor, ce parere aveti de ea?Nu se cheama asta dictatura?
13+
Mami de baiat
alinushca spune:
Citat: |
citat din mesajul lui beatrice75 Si cu legea care tocmai a aparut sa se tina secrete averile demnitarilor, ce parere aveti de ea?Nu se cheama asta dictatura? 13+ Mami de baiat |
probabil multi oameni au senzatia asta.
Mami de (28.10.2008) si bb2 13+
mirunam spune:
Beatrice, Sugubina pana in noiembrie o scalda ei cumva. La cat se fura in spitale. Se fura la achizitii si apoi se fura de catre medici, ce ramane e al nostru... jalnic.
Pana nu umblam la mentalitate nu se schimba nimic.
Alinushca, am pierdut firul, nu stiu de petitia de la M. Muncii, o sa intru si eu sa caut. Din pacate daca se tine mitingul la ora 11 nu am cum sa vin
MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 14 +
Joy21 spune:
citat din mesajul lui mirunam Va anunt oficial ca am doi porumbei gri inchis pe balcon. Scor 2 - 1 pentru proumbeii inchisi la culoare! e clar ca-s dusa... MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 14 + |
Fiecare cu pasarica lui Doar ca la unii vin in stol. Oricum, nu te lasa, tine scorul bine
Victoria, mami de Anna Sofia, 13+ cu inimioara
Sofia, 1 an si 8 luni
David Lloyd George
Joy21 spune:
citat din mesajul lui ana_o Am citit despre cezariana si despre venirea lui bebe pe lume si mi s-a facut inima mica de tot si m-au cuprins emotiile si nu ma pot opri din plans. Ana 15 |
Va fi bine, si peste cateva luni ne vom tine cu toatele bebelusii la piept! Asa e in sarcina, hormonii tzopaie de zor si suntem f sensibile. Eu la prima sarcina am citit multe povesti de la "Nasterea unei stele" si la majoritatea imi dadeau lacrimile. Intr-adevar, momentul e poate cel mai emotinant din viata.
Victoria, mami de Anna Sofia, 13+ cu inimioara
Sofia, 1 an si 8 luni
David Lloyd George