Burtici cu ursuleti nov - dec 2010 (34)
Raspunsuri - Pagina 6
mirunam spune:
"Facem public aici proiectul de ordonanta de urgenta, cu precizarea ca sursa nu este una publica."
1. De la proiect la ordonanta mai avem.
2. Sursa nu o stim dar teoretic este din Guvern. Pana nu se face public in mod oficial nu ne putem bucura dar putem spera...
ma intorc la cozonaci
MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 14 +
mirunam spune:
Va anunt oficial ca am doi porumbei gri inchis pe balcon.
Scor 2 - 1 pentru proumbeii inchisi la culoare!
e clar ca-s dusa...
Olgutzika spune:
Miruna, cand afli ca e baietel ?
Olga 13s cu Sara si mami de Ioana-Sofia (25.02.2008 )
mirunam spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Olgutzika Miruna, cand afli ca e baietel ? Olga 13s cu Sara si mami de Ioana-Sofia (25.02.2008 ) |
ooof pe 31 mai... pana atunci ma uit dupa porumbei si rad singura cand vad cate unul Se uita colegiila mine ca la nebuni
ioanast spune:
Fetelor nu am mai reusit sa intru. Iar a fost fetita mea racita, de data asta si cu febra, a avut o traheo bronsita, e pe antibiotic de alataieri, sper sa isi revina. Am impresia ca bb2 nici nu ma prind cand creste, o sa ma trezesc direct ca trebuie sa plec la spital, asa am sentimentul la sarcina asta.
Am fost la dublu test, a zis ca e fetitaaaaaaaa!!!! Dar incerc sa nu ma entuziasmez, desi doctorul asta deobicei nu spune sexul la 12 saptamani, probabil ca a stat copilul meu in pozitie favorabila. Oricum, am plans, a fost foarte emotionant. E bine, e totul ok.
Da Madanic, asa e, ne cunoastem, Cata m-a descoperit chiar inaintea ta, nu ii stiam talentele de detectiva:-))).
11+ mami de Irina (10.02.2007)
Vasari spune:
Olguta, desi e greu si cu 30%, macar m-as simti solidara cu pensionarii, mi-e asa groaza de ce viata vor avea... Eu oricum vreau sa stau 2-3 ani acasa, probabil imi voi cauta un job (meseria imi permite sa lucrez online si am lucrat si cu Maria).
Felicitari pt bitest! Eu am fact programare la Iosup, dar e in ultima zi in care pot face eco si nu-mi vine sa risc. Ma gandesc sa sun sa schimb programarea cu una pt trim 2.
La Ploiesti ajungem f rar. Zoo din Bucuresti nici nu am vazut-o, nu stiu de ce am vrut sa o vad tocmai pe-aia. :)
Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice
BraveGirl spune:
Sunset, Ioana, feicitari!
Mistic, te asteptam cu vesti bune!
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 14+
POZE CU PRINTESA
BEBE2
beatrice75 spune:
Voi ati inceput capitol nou si eu scriam ca fraiera de una singura pe cel anterior!
M-ati amuzat teribil cu porumbeii!
Daca se inchide Spitalul-maternitate Universitar, Miruna, noi doua, unde nastem?
Adevarul este ca simt nevoia sa mananc multa miere.Referitor la ceea ce as cris Dora. Cand mi-am facut la inceputul sarcinii analizele pt Ca, Fe, Mg, erau in limite normale.
13+
Mami de baiat