Burtici cu ursuleti nov - dec 2010 (34)
Raspunsuri - Pagina 6
mirunam spune:
"Facem public aici proiectul de ordonanta de urgenta, cu precizarea ca sursa nu este una publica."
1. De la proiect la ordonanta mai avem.
2. Sursa nu o stim dar teoretic este din Guvern. Pana nu se face public in mod oficial nu ne putem bucura dar putem spera...
ma intorc la cozonaci ![]()
MIRUNA cu Alexandru
si Aricelul
14 +
mirunam spune:

Va anunt oficial ca am doi porumbei gri inchis pe balcon.
Scor 2 - 1 pentru proumbeii inchisi la culoare!
e clar ca-s dusa...
MIRUNA cu Alexandru
si Aricelul
14 +
Olgutzika spune:
Miruna, cand afli ca e baietel
?
Olga
13s cu Sara si mami de
Ioana-Sofia (25.02.2008 )
mirunam spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Olgutzika Miruna, cand afli ca e baietel Olga 13s cu Sara si mami de Ioana-Sofia (25.02.2008 ) |
ooof pe 31 mai... pana atunci ma uit dupa porumbei si rad singura cand vad cate unul

MIRUNA cu Alexandru
si Aricelul
14 +
ioanast spune:
Fetelor nu am mai reusit sa intru. Iar a fost fetita mea racita, de data asta si cu febra, a avut o traheo bronsita, e pe antibiotic de alataieri, sper sa isi revina. Am impresia ca bb2 nici nu ma prind cand creste, o sa ma trezesc direct ca trebuie sa plec la spital, asa am sentimentul la sarcina asta.
Am fost la dublu test, a zis ca e fetitaaaaaaaa!!!! Dar incerc sa nu ma entuziasmez, desi doctorul asta deobicei nu spune sexul la 12 saptamani, probabil ca a stat copilul meu in pozitie favorabila. Oricum, am plans, a fost foarte emotionant. E bine, e totul ok.
Da Madanic, asa e, ne cunoastem, Cata m-a descoperit chiar inaintea ta, nu ii stiam talentele de detectiva:-))).
11+ mami de Irina (10.02.2007)
Vasari spune:
Olguta, desi e greu si cu 30%, macar m-as simti solidara cu pensionarii, mi-e asa groaza de ce viata vor avea... Eu oricum vreau sa stau 2-3 ani acasa, probabil imi voi cauta un job (meseria imi permite sa lucrez online si am lucrat si cu Maria).
Felicitari pt bitest! Eu am fact programare la Iosup, dar e in ultima zi in care pot face eco si nu-mi vine sa risc. Ma gandesc sa sun sa schimb programarea cu una pt trim 2.
La Ploiesti ajungem f rar. Zoo din Bucuresti nici nu am vazut-o, nu stiu de ce am vrut sa o vad tocmai pe-aia. :)
Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice
BraveGirl spune:
Sunset, Ioana, feicitari!
Mistic, te asteptam cu vesti bune!
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
si
14+ 
POZE CU PRINTESA
BEBE2
beatrice75 spune:
Voi ati inceput capitol nou si eu scriam ca fraiera de una singura pe cel anterior!
M-ati amuzat teribil cu porumbeii!
Daca se inchide Spitalul-maternitate Universitar, Miruna, noi doua, unde nastem?
Adevarul este ca simt nevoia sa mananc multa miere.Referitor la ceea ce as cris Dora. Cand mi-am facut la inceputul sarcinii analizele pt Ca, Fe, Mg, erau in limite normale.
13+
Mami de baiat

15+