Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (159)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Mihaser, bine ai venit pe la noi!
Spor la pregatiri pentru maine! Si distractie la maxim! Pupam tiza!

Deliutza Broscutza

Deliutza micutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

RARES SEBASTIAN

Desiree uffff sa treaca cat mai repede febra asta pacatoasa! Felicitari pt decizia care ai luat-o de a o ajuta pe Chelsea!!!

Mi_bebelina eu nu am reusit sa vad tortul pe care il faci, am scos pauzele dar........? Legat de blat eu as zice ca merg fff bine ouale de tara, reteta nu pot sa iti dau pt ca la ultimul tort care l-am facut nu prea mi-a placut ce mi-a iesit la blat.

Adriana sper sa iasa ok, oricum si daca nu iese macar suntem in familie si aia e! Soacramea va comenta oricum . La ziua lui Tiberiu, cand vin si copii, clar il comand, nu ma risc ...mai ales ca va fi sub forma de Thomas...mi-ar lua 10 ani sa il fac !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Hai mai Andrada, si eu care ma bazam pe tine - glumesc

Cred ca de ziua larei voi incerca totusi un nou tortulet, nu aceeasi reteta insa

Desiree, sanatate Victoriei!
Mai are si alte simptome in afara de febra?
Sa nu fe "febra de trei zile" - dupa 3 zile de febra amre, ii apar niste bubite pe corp si apoi asta a fost
Sper sa fie Ok si cu bebe mic al fetei si cu mutattul impreuna

Eu una nu mai sunt in stare sa locuiesc cu altcineva - hai pt. cateva zile nu-i o problema, insa fiecare are tabieturile lui, programul lui, mai ales cand ai copii ai alt program si mie una mi se pare dificil sa convietuiesc cu alte persoane luni de zile --- zic si eu, poate pana la urma te obisnuiesti si e totul Ok, chiar incepe sa-ti placa - cred ca depinde mult si persoanele cu care stai

Laura, ma bucur ca ati gasit gradi
Si mi se pare super ca va fi coleg cu Ilinca (piggy)

Alysh, nasol cu mama ta -- si mie mi se pare inadmisibil cand o rog ceva si face altfel si nu exista nici o regula.
Sper sa reusiti sa va intelegeti si sa nu apara certuri

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Andrada79

RARES SEBASTIAN

Desiree uffff sa treaca cat mai repede febra asta pacatoasa! Felicitari pt decizia care ai luat-o de a o ajuta pe Chelsea!!!

Mi_bebelina eu nu am reusit sa vad tortul pe care il faci, am scos pauzele dar........? Legat de blat eu as zice ca merg fff bine ouale de tara, reteta nu pot sa iti dau pt ca la ultimul tort care l-am facut nu prea mi-a placut ce mi-a iesit la blat.

Adriana sper sa iasa ok, oricum si daca nu iese macar suntem in familie si aia e! Soacramea va comenta oricum . La ziua lui Tiberiu, cand vin si copii, clar il comand, nu ma risc ...mai ales ca va fi sub forma de Thomas...mi-ar lua 10 ani sa il fac !

In loc de spatiile pe care le-am lasat au aparut niste"%20" sau cam asa ceva, sterge-le pe alea si cred ca merge. te pup!

Deliutza Broscutza

Deliutza micutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

La multi ani Rares Sebastian ! Sa cresti mare, frumos si mintos!

Cleo
sa te uiti pe net la emisiunea CSID de azi dimi. A fost despre probleme pulmonare si cum pot fi remediate cu ajutorul salinelor (naturale sau artificiale) sau aparatelor de purificat aerul cu sare sau cu niste spray-uri tot pe baza de sare...mi s-a parut ff interesant, cel putin sprayul ala ma inetereseaza f tare si pe mine. Aa..plus ca am vazut la tv o reclama pt nu stiu ce chestie de pus in nas si mentionau acolo "fara cortizon", o stii?

Uf..ce frig e, p[arca nu mai pot de frig si-n casa si afara, vreau caldura!!!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Copilul nu datoreaza parintelui viata, ci cresterea (N.Iorga)

Mergi la inceput

Mda.......voia cineva sa faca tort bucuruza.....cred ca blatul meu e perfect...a facut o cocoasa in mijloc desi nu i-am pus praf de copt...doar oua, zahar si faina.....unde am gresit? Tare mi-e ca-mi iese o pisica burtoasa..

Deliutza Broscutza

Deliutza micutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

mi_bebelina, ne luam de mana - si baltul meu a facut la fel o cocoasa
S-a mai lasat dupa un timp - dupa ce l-am scos din cuptor, insa prob. mare a fost cand l-am taiat si am descoperit ca blatul, partera de jos a ramas cu o gaura in mijloc

Deci atentie cand il tai!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Adriana_78

mi_bebelina, ne luam de mana - si baltul meu a facut la fel o cocoasa
S-a mai lasat dupa un timp - dupa ce l-am scos din cuptor, insa prob. mare a fost cand l-am taiat si am descoperit ca blatul, partera de jos a ramas cu o gaura in mijloc

Deci atentie cand il tai!

Ups.....sper sa n-aiba gaura. L-am tot pipait si pare a nu avea...hm....asta e, pun mai multa crema daca are gaura..sper totusi sa nu.

Deliutza Broscutza

Deliutza micutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

DANICRIS vai cat de frumosi sunt ! mor cand ii vad pe amandoi in patut !!! abia astept si eu sa il vad si pe Andres cum va fi cu bebe mic.

DESIREE-Sanatate multa Victoriei !
uf,cam nasol ca se muta C.la voi...cam grea convietuirea mai ales cu copil(al tau)..Nu pot sa nu te admir,insa,pt ceea ce faci ! fara sa vreau ma mut cu gandul la nashii vostri...si ma intreb la ei de ce nu o fi putut sa fie asa? pana la urma,tu esti un om bun si le vrei clar binele,foarte bine ca ii strangi un pic cu usa sa stranga bani,ca doar e pt binele tau,e normal daca tu faci un sacrificu pt ei,sa vezi ca si ei fac tot pt ei ! asta se numeste ajutor .nu ceri pt tine,ceri sa vezi ca nu i-ai ajutat degeaba,ca au facut si ei ceva.oricum,sunt convinsa c ale dai dupa ceafa daca vezi ca o iau pe aratura,si le arati drumul drept,ca de acum incolo au copil si trebuie sa se centreze.
si asta e cel mai cporect drum:cu voi in casa,sa vada si la voi cum se face,nu ca ceilalti care isi trimit copilul prin internate
in fine,diferenta mare..cred ca o sa ramana mut nashul vostru cand va auzi !
felicitari !
si sper sa nu ai probleme,si daca ai sa nu le lasi sa se mareasca,sa ii pui la punct de la inceput.sa se invete cu greu,nu cu binele,ca binele se invata cel mai usor in viata,greul mai putin..

LUMINEL-.in mintea lor nu exista ca e ilegal deja sa se fumeze la locul de munca(banuiesc ca si la voi e asta),mintea romanului e cam asa " sa zica merci daca o angajam ,tot ea vine cu pretentii???"-asta e mentalitatea,angajatul nu are drepturi,sa vna doar cu caciula in mana si sa zica sarumana.
problema nu e daca fumezi tu sau nu,problema e ca nu e voie sa se fumeze la locul de munca !

LAURI o sa fie bine cu gradi,ai sa vezi !

lasa ca gasesti tu altii!

26+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Salutare!

Mi_bebelina, Adriana, poate a fost focul prea iute de s-au umflat asa blaturile...am patit-o si eu o data, la fel a ramas gaura in mijloc in partea de jos, si stiu ca cuptorul meu incinge prea rau.

Aelita, ai dreptate, cred ca asa gandesc multi angajatori, mai ales cei autohtoni: dupa ce ca pe criza asta ii ofer un loc de munca, mai face si nazuri!!! dar pe cuvantul meu ca nu rezist in fum de tigara

La multi ani Rares Sebastian! Mult noroc in viata si multa sanatate!

Lumi, mami de bombonica Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput