Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (159)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Piggy daaa, a spus ceva de Ilinca, dar nu ma gandeam ca tu esti, evident. SI noi il dam pana la 1 initial, dar numai o sapt, cat poate B sa-l ia. Sper sa fie suficient pentru acomodare! Singura fetitza, wow, ce rasfatata trebuie sa fie!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si Ilinca, 19 aprilie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piggy spune:

Dani multumim de urari..bebe din burtis e bine, misca la greu, sper sa fie mai linistita cand o iesi la lumina Citesc ce scris si te admir ca te descurci cu 2 micutzi asa bine. Adevarul e ca de cand a renuntat bona la noi parca ma inteleg si eu mai bine cu Ilinca, ma asculta, si-a recapatat si pofta de mancare...Sper sa se acomodeze si la gradi si sa nu se transforme iarasi

Laura la gradi va fi din doua una- ori rasfatata ori pusa la punct de micii masculi acum cum i-o fi norocul. Am sunat si eu azi la Sanador si au iesit rezultatele la analize, maine dimineata ma duc sa le iau si daca totul e ok cred ca o duc de miercuri. Parca mi se cam rupe inima dar trebuie. Offff

Piggy mama de Ilinca (15.06.2008), 25+ si florareasa www.myflowerbox.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Desi am trei termometre in casa, normal ca azi noapte ala suzeta nu l-a vrut, ala digital de 15 secunde nu a mai avut baterii si alalaltu' (tot digital) tre' sa-l tina vreun minut, asa ca am presupus eu dupa cum am simtit-o ca febra era vreo 40. I-am dat Advil si m-am gandit ca daca nu scade intr-o ora o duc la dr. desi stiam ca ar fi cam asa: asteptam vreo 5-6-7 ore in urgente (fetele din Canada stiu) si apoi ma trimite acasa cu Advil si Tylenol. Azi dimineata am iesit cu Victoria la cumparaturi, ca nu mai avea febra si am cumparat cel mai scump si sofisticat termometru digital ptr. copii! 3 secunde, temperatura luata din ureche! Acum, de o ora am simtit-o iar ca ardea, nu asa rau ca azi noapte dar ardea. Am luat temp. avea 39.2! I-am dat iar Advil, i-am facut o baita calduta si acum asteptam sa vina daddy sa aduca Tylenol. A scazut febra acum e la 38.3. Daca tot nu scade la cel putin 37.5 in inca o ora, o duc la urgente. NU POT sa stau cu ea asa pana joi!

_
Mami de Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Am verificat acum 10 minute! 37.5. Sper sa nu mai creasca.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Mi_bebelina, Danicris, Laura, multumesc...sper sa fie intr-un ceas bun!am mai scapat de un stres. Pe Cris o s-o duc la gradinita Alecos de pe langa piata Crangasi. Maine-i iau rezultatul la analize si cred ca de joi o s-o duc.

Mi_bebelina, ma bucur pentru tine...sa ai un sejur placut!
Si pe capul meu mi-a stat cumnata (sora cea mica a sotului, nu cea insarcinata) vreo doi ani, cu probleme si stres cat cuprinde, pana mi-a facut o faza nasoala rau si la fel, am pus piciorul in prag si-am trimis-o la sora-sa.

Laura, felicitari pentru gradi! la fel si Piggy! E la fel de convenabila ca a noastra. Ce frumos sa fie colegi Ilinca si Mirci! wow, o singura fetita intre atatia baietei...sigur va fi o rasfatata. Acomodare usoara amandurora!

Desiree, eu te-am inteles perfect...si gandesti foarte bine
Cum mai e Victoria?

Lumi, mami de bombonica Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Luminel

Desiree, eu te-am inteles perfect...si gandesti foarte bine
Cum mai e Victoria?

Lumi, mami de bombonica Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj

Lumi, multumesc. Victoria e ok, nu a mai crescut febra in ultima ora, dar mi-e teama de nopti... Cat despre fiica-mea cealalta, eu sper sa nu ajung sa regret decizia luata, cum zicea si mi_bebelina.
SUnt atat de panicata (de fapt, acum m-am mai linistit) e prima oara cand Victoria face febra in halul asta si dureaza mai mult de 24 de ore! ACum va inteleg pe cele care ati avut copilasii bolnaviori pana acum credeam ca eu sunt tare, nu ma panichez... ehehe! Da' de unde! Ca azi dimi vb cu cineva si m-a pufnit plansul! Si abia ce o cunosc pe tanti aia, am lucrat cu ea acum cativa ani!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Buna dimineata

Gata, de ieri am renuntat la masinutza, am intarcat-o pt vreo luna ca ajunsesem deja cu burta in volan si era prea riscant. Il ia taica-su la pranz si mi-l aduce. Nu stiu de ce nu ma lasa inima deocamdata sa-l las sa si doarma la pranz acolo, sunt atatea momente de joaca si tandrete intre noi cand ne pregatim pt somnicul de pranz ca nu l-as priva deocamdata de ele. Sper sa rezistam pana in septembrie si de-abai atunci sa ramana la program lung.

IN rest sunt in certuri cu maica-mea care imi submineaza total autoritatea in fatza lui Vlad, isi bate joc de toate regulile pe care le-am insituit cu el. Nu, nu e vorba numai de rasfat ca daca ar fi doar asta nu m-ar deranja deloc....sa-l rasfete pana nu mai poate, f bine.
Ideea e ca merge pana la absurd cu unele dorinte ale lui Vlad, la modul ca daca el isi doreste sa verse un pahar cu suc de 3 ori la rand in mijlocul sufrageriei il lasa doar de teama de a nu se supara Vlad, daca Vlad isi doreste sa manance in timp ce se joaca sau in timp ce sta pe oala, ea executa, de teama de a nu se supara copilul.
Iar daca incerc sa zic ceva incepe sa tipe la mine in fatza lui sa-l las in pace.... Nu stiu ce sa fac...ma bazam mult pe ea in vara asta, ma gandeam sa merg o perioada la curte si sa stam cu totii acolo ca e mai usor, in felul asta nu-iu despart pe Vlad si Luca....dar uite ca incep sa ma gandesc sa ma chinui eu cu amandoi decat sa ma umplu mereu de nervi.

In fine...vom mai vedea.

Deci Mirci si Ilinca la aceeasi gradi...bravo! Acomodare usoara va dorim, asteptam impresii si vesti!

Desiree, sanatate multa Victoriei, sper sa treaca de tot febra si sa nu mai fiti nevoite sa ajungeti la dr!

ALI, mami de Vlady si 35+ cu Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Neatza fete dragi!

Desiree, sper ca a fost doar o faza cu febra si ca nu se mai intoarce la voi. Sanatate multa!

Alish, ei cam asa era tata cum e mama ta....dar in timp l-am mai dat pe brazda. Nu pot insa sa ma bazez pe el tot timpul pentru ca Delia il face pe degete. Cand este cu el nu vrea sa faca nani, nu mananca....doar joaca ar vrea. De aceea si cand voi pleca la Bran, Delia va sta cu tata doar in prima jumatate de zi, apoi se invoieste sotul ca sa ii dea papa, sa o culce...Urmatoarele zile oricum va fi sotul acasa, sambata si duminica.

Esme si alte fete pricepute, cum fac eu blaturile de tort? Doar cu albusuri? Snt bune ouale de tara? Am primit duminica o gramada de oua de la bunica si ma gandeam sa le folosesc pe alea. Si apoi mai pe seara va intreb si de crema...vreau crema de ciocolata, fara fructe sau altceva...Vreau sa fac tortul asta: http:// translate. google .ro/translate?hl=ro&langpair=en|ro&u=http://www.bettycrocker.com/recipes/halloween-black-cat-cake/2c5e3660-bd82-413d-b4b4-04ca12ee8652 (fara pauze inainte si dupa google si inainte de translate)

Ma apuc de 15 minute de zumba. va pup!

Deliutza Broscutza

Deliutza micutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Saluti!

bebeilor sarbatoriti: Stefan si Alexia!
Rares!
Sa cresteti mari si sanatosi!

Intru cu viteza luminii...Ne pregatim si noi ptr maine, insa o sa fie ceva in familie plus party de la gradi.
Am vazut poze cu Mirci, care o sa fie coleg de gradi cu Ilinca
Am ratat pozele cu scortisoara, robert si puii de dani...dar in weekend le caut!

Simo imi pare rau ca aveti pb...uite de aia mi-e frica sa ma arunc la o investitie...nu suport "surprizele" astea!

Laurita felicitari ptr kg putine...o sa scapi repede...eu de la 65 am ajuns la 54,9...si e super bine!

Alysh sigur vorbesti de mama ta si nu de a mea? Asa patesc si eu...

mi-bebelina spor la zumba...si eu am cerut sa facem la sala...Acum am inceput cu alergarile...am alergat vreo 3 km samabata...si duminica aveam o febra...

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Rares Sebastian, sa ai o viata plina de fericire!

Deliutza Broscutza

Deliutza micutza

Mergi la inceput